Binnaz Abla

ben olsam bilgeye atarım. Kesira isimden kaybediyor bence. Kesira sirel imajı vermeye çalışmış bence. Israr üzerine sizlerleyim filan. Yeni girmişsin yenisin işte neyine ısrar etcez senin.
canım bende aslında fikrimi çekinerek söylüyorum,burada birde oy listesine alınmış,daha yeni gelmiş 2 ci gün oylamaya alınmış,daha baktığı fallar çıkacakmı çıkmayacakmı belli değil gelir gelmez ayağının tozuyla iyice test edilmiş denenmiş bir falcı değil,yani ona kadar bir başkası alınabilirdi diyede düşündüm açıkcası.

bildi değil buldu kızlar yanlış oldu.. halbuki fos

ooo allah korusun yaa bunlar ne demek,inasanın ruhunu bozarlar,boşverin bunların sözlerini ciddiye almayın,aslında gitmeyin bu şekilde medyumlara.

bi ara da kalayci vardı tellwede.. aşırı olumsuz ve negatifti herkese karşı.. olumsuz basmışsın ama olunca görürsün neden böyle dediğimi falan yazmıştı.. bana da baktı, ilişkim için hala bekliyorum, olmayacak ama hayatına başka biri girecek 3 aya kadar bel bağlama demişti.. temmuzda falan baktırdım.. ama hayatıma kimse de girmedi bilmiyorum ay yazasım geldi

Gün Geçmiyor ki bi falcının gelecekle ilgili söyledikleri patlamasın kızlar. Aman ya emoşum patladı bende gerçi daha 3 gün var bakayım bana başka Şubat sonu Mart başı falan diyen olmuş mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…