Hahahah zaten aklı Selim bi hocanın internette 5 krediye fal bakmakla uğraşacağını hiiç sanmıyorum canımcanım boşver öyle şeylere girme sakın ben korkarım valla
canım bende aslında fikrimi çekinerek söylüyorum,burada birde oy listesine alınmış,daha yeni gelmiş 2 ci gün oylamaya alınmış,daha baktığı fallar çıkacakmı çıkmayacakmı belli değil gelir gelmez ayağının tozuyla iyice test edilmiş denenmiş bir falcı değil,yani ona kadar bir başkası alınabilirdi diyede düşündüm açıkcası.ben olsam bilgeye atarım. Kesira isimden kaybediyor bence. Kesira sirel imajı vermeye çalışmış bence. Israr üzerine sizlerleyim filan. Yeni girmişsin yenisin işte neyine ısrar etcez senin.
bildi değil buldu kızlarkızlar evet o büyü var diyen insanlara güvenmeyin.. bana da light isimli bi falcı büyü yüzünden ölüm görüyorum dedi psikolojimi bozu.. imam bi arkadaşı var babamın.. onun da yakın bi ahbabına bakıtmıştık yıllar önce yapılmış ama bağlama tarzı neyse ama korunuyoruz yani bilmiyorum.. şuan bişey yok allaha şükür... okunuyoruz da.. light nerden bildi de söyledi.. onun dışında da söyleyen oldu ama muhakkak ki bi hocaya danışın, ayrıca nazara da inanıyorum gözler fena etkiliyor kızlar:)))
ooo allah korusun yaa bunlar ne demek,inasanın ruhunu bozarlar,boşverin bunların sözlerini ciddiye almayın,aslında gitmeyin bu şekilde medyumlara.kızlar evet o büyü var diyen insanlara güvenmeyin.. bana da light isimli bi falcı büyü yüzünden ölüm görüyorum dedi psikolojimi bozu.. imam bi arkadaşı var babamın.. onun da yakın bi ahbabına bakıtmıştık yıllar önce yapılmış ama bağlama tarzı neyse ama korunuyoruz yani bilmiyorum.. şuan bişey yok allaha şükür... okunuyoruz da.. light nerden bildi de söyledi.. onun dışında da söyleyen oldu ama muhakkak ki bi hocaya danışın, ayrıca nazara da inanıyorum gözler fena etkiliyor kızlar:)))
kuzum selenaya su falı attın dımı senArtı kızlar eklemeden de edemiyorum selena bana bu çocuk sana feci şekilde kızgın ama net sebebini göremiyorum Demişti. Söylemediğim halde bilmişti.
Evet bebeğimkuzum selenaya su falı attın dımı sen
evet baya bozduğu kesin... kendime gelememiştim.. :)ooo allah korusun yaa bunlar ne demek,inasanın ruhunu bozarlar,boşverin bunların sözlerini ciddiye almayın,aslında gitmeyin bu şekilde medyumlara.
valla bir falcı ne şekilde derse desin büyüden bahsediyorsa kaçın aldanmayın inanmayın,inanmak korkmak bile tehlikeli.yani ruh açısından tehlikeli benim ödüm kopar baktırmam bida.Ev
evet tatlım karşı tarafa yapılmış deyip her cümlesini buyuye ve bozdurmaya bağlamış
evet canım iyi dedin hadi değiştirin konuyuda amaannKızlar kapatalım bu Büyü konularını bence forumun da tadını bereketini kaçırıcaz aman boşverin ya hepimizden uzak
bilge hatunu beğenenler çoğunlukta galiba buradatamam... kesira mı bilgehatun mu? :))) efsunlukayin nasıl kızlar baktıran var mı
Gün Geçmiyor ki bi falcının gelecekle ilgili söyledikleri patlamasın kızlar. Aman ya emoşum patladı bende gerçi daha 3 gün var bakayım bana başka Şubat sonu Mart başı falan diyen olmuş mubi ara da kalayci vardı tellwede.. aşırı olumsuz ve negatifti herkese karşı.. olumsuz basmışsın ama olunca görürsün neden böyle dediğimi falan yazmıştı.. bana da baktı, ilişkim için hala bekliyorum, olmayacak ama hayatına başka biri girecek 3 aya kadar bel bağlama demişti.. temmuzda falan baktırdım.. ama hayatıma kimse de girmedi bilmiyorum ay yazasım geldi
selena ya baktırıpta patlayan var mı kızlar?
selena bana baktı ama sadece açılacak dedi.. zaman vermedi.. sadece analiz yapmış ruhsal durumla alakalıselena ya baktırıpta patlayan var mı kızlar?
Teller kesira mı ne atmıştın canım ay şu kahvemi ona da sallıyım oooffffkızlar bu arada kesiranın dediği bir şeye yok falan dedim de dogru cıktı bilginize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?