Binnaz Abla

Kendi adıma söyleyeyim yaşadığım tecrübelerden sonra yeni falcı denememe kararı aldım ben.. Tabi o sırada sen birini keşfedip, bize tavsiye etmezsen :)

kesinlikle paranın gittiğine mi yanarsın sinirinin bozulduğuna mı?bende fal işini tamamen bırakma kararı aldım,dayanamazsamda bildiğim insanlara baktırıcam

artık hepimiz herkesi denedik resmen o yüzden ne baktırck kişi kaldı nede yorum yapacagımız herlde

Bosverin gitsin :) baska bisiylerle ugrasmak gerek

Açık söyliyim, bizim forumda bunu başaracak kişinin alnından öperim :) fala bi kere başladıysan bırakmak gibi bişey söz konusu değil bence, sadece ara verilebilir, o da eğer dileğin olursa ara verirsin :) yoksa bence ara vermek bile imkansız :) (en azından benim için öyle:) )

kızlar merhaba.
sayfaları gezerken denk geldim. bikaç sayfa yorum da okudum.
uzun zamandır ne fal bakıyorum ne de baktırıyorum.
açıkçası çok da sıcak bakmadım ya da bakmak istemiyorum bilmiyorum :)
bi kez denemeyi düşündüm. burda çok deneyen ve tecrübe sahibi olan arkadaşlar gördüm.
bi kez baktırcam baktırırsam.
bu sebeple sorum şu;
baktırayım mı? baktıracaksam ne ve kime baktırayım?:44:

Baktirip baktirmamanla ilgili bisey soyleyemem ama tarot baktiracaksan bence en iyisi Nesibe.. Fal sepetinde.. Kahve baktiracaksan da Rezzan abla falalemde..

nesibeyi deniyebilirsin bencede ama ben kirazeyide dene derim o telwede hatta kesin kirazeyi dene derimmm cünkü ben yasadımm ne dediyseee

Arkadaslar ben 5-10 tlye bakılan fallara inanmıyorum acıkcası çoğu ticari ve baktırdığım birkaç tane falcıdan da hissettim bunu bence gercekten faldan anlayan bu konuya hakim olan kisiler böyle 5-10 tlye bakmaz. Gelecegi goren ve yorumlayan kisiler icin bu ücret sizce de komik değil mi?

fal sepeti Melek Öz hiç kahve almıyor mu ya, kahvede hiç online görmüyorum

ben eceye baktırdım binnaz abladan dediği birşey aynen çıktı şok oldum . olumsuz birşeydi ama çıktı . hatta demiştim ne alaka niye kavga edeyim o kişiyle birine tartışcaksın demişti . dedim kadın attı ama bilmiorum belki tesadüf dediği olayı yaşadım hemde fal baktırdığım gün . umarım bu sorun devam etmez . olumlu şeylerde söyledi çıkarsa yazarım . oda çıkarsa artık ece benim değişmez falcım olur ...

Ece'nin bana da bir dediği çıktı ama malesef asıl beklediğim şey için verdiği süre çıkmadı.

ben kirazeyi tavsiye ediyorum bir dediği çıktı diğerlerine biraz zaman var çıkarsa yazıcam bi de enerjisi güzel bence.

ecenin bana dediği şey çok saçma geldi baştan ama sonra bir baktım aynısı oldu çok şaşırdım . daha önce hiç problemim olmadığı birinle tartışma yaşadım . ilginçti yani bilmesi .

asrın arıkan'a baktırmıstım bir kere ben, o da ilgincti hahaha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…