Binnaz Abla

prenses:

vedata da şöle bişe dedim nezaman evini eşyalarını hazırlarsın para sorunların olmaz işde o zaman ben sana döner senle evlenirim dedim bişey demedi.sadece sen yolunu çizmişsin dedi bende yolumu çizmedim şimdiki çıktığım çocuklanda ciddi düşünmüyorum ve ilşkimde mutlu dilim heran ayrılabilirim dedim.keşke sende bi ışık görseydim işte o zaman sana dönerim bi düşün istersen dedim.o ne düşünüyo?
allahım öldüm

Canim bilge demedi bunlari efsunlukayin dedi cekme bilgeden oyle bilgeyi cekecek kdr iyi bi fal degildi ama cenaze bile gordu. Yani hic korkmadi ilk defa bakiyorum olumsuz demiyim falan diye
kuzum bilge bakmıyorki çeksem mi diye düşünüyorum

8 gun bekletmis bi arkadasi ya ben de cekmeyi dusunuyorum ama kime aticaz
bilmiyorumki kuzum ay su anda ben cok tuhafım eskisinin arkadaşı beni eklemiş çok şaşkınım konusmuyordu benle arkadasını üzdüğüm için ne düştü kafasına acaba ..

bilmiyorumki kuzum ay su anda ben cok tuhafım eskisinin arkadaşı beni eklemiş çok şaşkınım konusmuyordu benle arkadasını üzdüğüm için ne düştü kafasına acaba ..
Oha çok garip gerçekten bişey diyecek mi acaba ben bilgeden çektim kızlar bu arada falımı bi kişi ilerlediniz

prensese bak adama resmen yedeklerdesin demiş!!! bi düşün işine gelirse diyorr ...bu kız bu yıl evlenir banada herzamanki yorumumu yapmak kalır ''bu bile evlenmiş!!!!''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…