- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
Ben bilgehatun ÷100 bilse yine atmam artık.8 gün beklemiştim kusura bakmasında saygısızlık çüş yani..
kuzum bilge bakmıyorki çeksem mi diye düşünüyorumCanim bilge demedi bunlari efsunlukayin dedi cekme bilgeden oyle bilgeyi cekecek kdr iyi bi fal degildi ama cenaze bile gordu. Yani hic korkmadi ilk defa bakiyorum olumsuz demiyim falan diye
kuzum bilge bakmıyorki çeksem mi diye düşünüyorum
bilmiyorumki kuzum ay su anda ben cok tuhafım eskisinin arkadaşı beni eklemiş çok şaşkınım konusmuyordu benle arkadasını üzdüğüm için ne düştü kafasına acaba ..8 gun bekletmis bi arkadasi ya ben de cekmeyi dusunuyorum ama kime aticaz
Oha çok garip gerçekten bişey diyecek mi acaba ben bilgeden çektim kızlar bu arada falımı bi kişi ilerledinizbilmiyorumki kuzum ay su anda ben cok tuhafım eskisinin arkadaşı beni eklemiş çok şaşkınım konusmuyordu benle arkadasını üzdüğüm için ne düştü kafasına acaba ..
ay elim ayagıma girdi geçti her şey oldu..ben de çektim bilgeden kızlar bu arada..Oha çok garip gerçekten bişey diyecek mi acaba ben bilgeden çektim kızlar bu arada falımı bi kişi ilerlediniz
prensese bak adama resmen yedeklerdesin demiş!!! bi düşün işine gelirse diyorr ...bu kız bu yıl evlenir banada herzamanki yorumumu yapmak kalır ''bu bile evlenmiş!!!!''prenses:
vedata da şöle bişe dedim nezaman evini eşyalarını hazırlarsın para sorunların olmaz işde o zaman ben sana döner senle evlenirim dedim bişey demedi.sadece sen yolunu çizmişsin dedi bende yolumu çizmedim şimdiki çıktığım çocuklanda ciddi düşünmüyorum ve ilşkimde mutlu dilim heran ayrılabilirim dedim.keşke sende bi ışık görseydim işte o zaman sana dönerim bi düşün istersen dedim.o ne düşünüyo?
allahım öldüm
Yok canım bunu gecen haftalarda yaşadım çektim sonunda.Yok artik 8 gun kahve fali mi beklsr. Ilk sirada msn canim. Yuh ya
efsunlu kayına mı baktırsam bendeeee8 gun bekletmis bi arkadasi ya ben de cekmeyi dusunuyorum ama kime aticaz
Canim oyle asiri iyi diyemem ama dehset kotu de diyemem sen bilirsinefsunlu kayına mı baktırsam bendeeee( :)))))
benide çok güldürdün canım yaavalla orası dikkatimi çekti o kadar
Hangisine canım ben bu medyum Süleymanı merak ettim ona attım duvarına da gece yorumlanabilecek mi yazdım Adamcağız tabki diye hemen cevap vermiş Sağolsun yaben de attım.. :)) bilmiyorum kızlar haber yok diyincee
uyanıkkende rüyamı görmeye başladın artıkKizz nerdesin sen dun gece seni ruyamda gordum uyurken mi uyanikken mi anlamadim garipti ya
Hahahahahaha canım sorma ha çıktı ha çıkacak derken fallar beni paranoyak yaptıuyanıkkende rüyamı görmeye başladın artık
medyumsüleyman iyi yaa ben şimdi efsunlukayin a attım:)))))Hangisine canım ben bu medyum Süleymanı merak ettim ona attım duvarına da gece yorumlanabilecek mi yazdım Adamcağız tabki diye hemen cevap vermiş Sağolsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?