- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
selananın cok olumlu knuştugu var mi ki ya
Sen baktırdın mı nasıldı canımmedyumsüleyman iyi yaa ben şimdi efsunlukayin a attım:)))))
Aboo bana da alyans GÖRDÜefsunlukayin a attım ne alyansı ya evlendirdi beni
bu kız evlenirse valla adresini bulur evini başına yıkarımprensese bak adama resmen yedeklerdesin demiş!!! bi düşün işine gelirse diyorr ...bu kız bu yıl evlenir banada herzamanki yorumumu yapmak kalır ''bu bile evlenmiş!!!!''
bana bişey demediki alyans var dediAboo bana da alyans GÖRDÜama Kişilik hakkında söyledikleri doğruydu bi de bi kaç harf verdi
her selena lafını duyduktan sonraki malum sorumu soruyorum incesazcım, Meryeme baktırdın mı bu konuda ne dedibana pembiş pembişti patladı
8 10 aybana bişey demediki alyans var dedine zaman evlenıomussun sen
aaa ne tesadüf bana da yakın tarihler8 10 ayçifte düğün de de düşüp bayılayım
Alyans arti uykusuzluk arti sizin elinizde siz isterseniz olur birebir bana soylenmis cunleler sana 8. Ay demis bana 8 10 ay icinde dedifaldan bir şey anlayan var mı:
Merhabalar hislerimle ve kartların yorumları ile size yardımcı olmaya çalışacağım dilerim yardımcı olabilirim Çok ama çok güçlü bir karekteriniz var ama çok kötü bir ilişki hayatı olmuş fedakarlıkların karşılığı yıkıcı durumlar olmuş çok yıpranmışsınız ve artık savaştan mücadele etmekten çok sıkılmışsınız insanlara güven durumu çok az halen etrafınızda sahte dost çok iyimser birisiniz ama 2015 yılının 8. ayı her şey rayına girmiş olucak az daha sabır metanet diyorum siz bazı şeylerde kararsızsınız net kararlar alıyorum diyorsunuz fakat aldığınız bazı kararlardan da vazgeçip değiştiriyorsunuz bunu yapmayın kayıp ettiriyor niyet ettiğiniz eskide kalmış bir adak durumunuz var bunu halletmeye çalışın engel olarak gözüküyor sağlığınızı çok ihmal ediyorsunuz bunu yapmayın derim evlilk yapmak isterseniz olucaktır fakat dediğim gibi siz isterseniz olucak ipler sizde çünkü aşk epeydir çok az nitelikte yaşadığınız şey ama oluşacak ve çokta güzel ama hep ihanet görmüşsün bence bazı şeyleri tekrardan gözden geçirin derim bu arada bazen uykusuzluk probleminiz var ve kendinizi ara ara cezalandırıyorsunuz maziye dalmayın ve yapmayın derim bir yol düşünmüşsünüz ve askıda kalmış ama temiz bir yol bu göz yaşınız olucak temiz ve ferah ilahi yardımlar görüyorum dualarınız dilekleriniz ramak kalmış olmasına kader çarkınız 2015 yılının 9. ayı tamamen değişmiş ve huzura kavuşmuş olucaksınız parmağınızda alyans gördüm evliliğe ilk adım atılmış olucak sevdiğiniz hava burcu birisi ben öyle gördüm buda 2015 11. ayın sonu olur derim detaylı planlarınız var ama ince ele sık doku yapmayın çok fazla her insanın pembe yalanları olabilir siz yalanı sevmeyen birisiniz kişilğiniz sağlam istediğiniz şey olaması mümkün değil uçan dahi kurtulamaz her şeyin özünüz çok temiz kabinizde öyle ve insanlar bunu bazen kullanıyorlar izin vermemeye çalışın göz nazar çok alıyorsunuz şansınız açık olucak az daha sabredin hayırlısı olsun diyelim dilerim tüm dilekleriniz dualarınız kabul olur sevgilerimle..
eee beni ne bekliyor kardeşş
Canim iptal et hemente allamkızlar ben de bari bilgehatun un falları yorumlanınca bu topiği okurum tekrar napalım şuan yorumlanıyor :S gelicem hemen bakalım bna ne yazmış
iade mi istesekAlyans arri uykusuzluk arti sizin elinizde siz isterseniz olur birebir bana soylenmis cunleler sana 8. Ay demis bana 8 10 ay icinde dedi
ben uyuyomki yaa uyanamama problemim var benimehhehehhehehhe kım dedı sıze bılgehatundan cekın falınızı dıye ahanda boyle copy paste olursunuz
Hahaha canim bu benim bilge hatundan degil kesiradan cektigim falehhehehhehehhe kım dedı sıze bılgehatundan cekın falınızı dıye ahanda boyle copy paste olursunuz
ben uyuyomki yaa uyanamama problemim var benim
bu prenses çok alem bi kızprenses:
vedata da şöle bişe dedim nezaman evini eşyalarını hazırlarsın para sorunların olmaz işde o zaman ben sana döner senle evlenirim dedim bişey demedi.sadece sen yolunu çizmişsin dedi bende yolumu çizmedim şimdiki çıktığım çocuklanda ciddi düşünmüyorum ve ilşkimde mutlu dilim heran ayrılabilirim dedim.keşke sende bi ışık görseydim işte o zaman sana dönerim bi düşün istersen dedim.o ne düşünüyo?
allahım öldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?