Binnaz Abla

bi de bu adamla kesiranın söylediği aynı yerler var aynı cümleler noktasından virgülüne kadar anlamadım gitti..

her selena lafını duyduktan sonraki malum sorumu soruyorum incesazcım, Meryeme baktırdın mı bu konuda ne dedi

konu farklıydı canım selena ya eğitimle ilgili sormuştum. Meryem e ilşki durumumla ilgili sordum 11.ayda baktırmıştım 4 ay verdi ama imkansız artık o yüzden çıkmaz diyorum

konu farklıydı canım selena ya eğitimle ilgili sormuştum. Meryem e ilşki durumumla ilgili sordum 11.ayda baktırmıştım 4 ay verdi ama imkansız artık o yüzden çıkmaz diyorum
kaderimiz bizim elimizde oldugu kadar karsı tarafında elinde oluyor ilişki durumları patlıyor böylece.. of düzelemedik gitti

kızlar anlatsamda ınanmazsınız ama LoveMeKyrenia ıle ıkımızde dun gece ıstıhareye yatmışız ve o beni görmüş uzun siyah saclarn ve kahkulun vardı dıyo kızlar saka gbi ben daha dun saçlarmı boyadım siyaha ve kaahkullerım var... ve bız ozelden ble daha once hıc knusmamıştık Allahm ınanamıyorum ya..

resmen saçmalığın daniskası,
bunları bize fal diye göndermeye utanmıyorlar,kimin falı bu ilginç

demekki insanların birbirini tanımaları tesadüf değil,insanlar birbirinitanımasada görmüş olabiliyor,buda benim için şaşmayacağım bir şey,hayat tesadüf değil arkadaşlar.

ben inanırım valla... kızzz birbirniz birbirinizin kaderi de bizden mi saklıonuz acaba rüyalar bile ne dio

şunu tekrar okudumda sonuc kısmı cok mantklı.olayı anlatmıs o ne düşünüyo
bu kız ne kullanıosa ondan istiyorum

kızlaar iyi geceler bayadır topiğe bakamıyorum var mı gelişmeler yeni hortlayan falcılar? umarım olumlu fallardan çıkanlar olmuştur bi de anketimiz olmuş hayırlı olsun kim düşündüyse aklına sağlık valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…