iadee ettiler sonundakızlar iademi istedim tekrar bilgeye atcam
bana da demişşana herif bana terbiyesiz demiş bi de kusura bakmayın demiş döverim ben bunu
biz birbirimizden habersiz kendimiz için yatmıştık canımmistihareye yatıp gorebılen benım yerımede bı kere yatsın nolur ya bende ona dua ederım valla
ettiiiiiiiiii:)iadee ettiler sonunda
k'm canm oyle demş ya.sana herif bana terbiyesiz demiş bi de kusura bakmayın demiş döverim ben bunu
ayy dövelim miiiii valla başını saçını yolarımbana da demişş
efsunlukayin terbiyesizik'm canm oyle demş ya.s
inşallah canım olurda bende hayırlı olsun derim inşallahadam beni evlendirdi gidiom ben dügüne beklerim
kuzum uc kişi fal attı aynı tarihleri verio çoklu dügun yapıozinşallah canım olurda bende hayırlı olsun derim inşallah
Şuan cidden ben de şoktayımben şuan şoktayımmm ıkı ınsanın nasıl kalbi bir olaabiliyor hayatımda ılkkez byle bırsey yasadım ya aglıyorum kızlarLoveMeKyrenia
evet o daha felaket kahini diye biliyorumnostradamussss var bi de kızlar, ne diyosunuz?
Ya şok oldum şok oldum gerçekten şuan bi de istihare duasıydı duadan önce Yasin okudum hatta bi sure daha okudum adını hatırlamıyorum yasinden biraz daha kısa hemen sonra dua Kitab'ında vardı onu da okudum istihare NAMAZI kıldım duamı ettim yattım Aniston'u gördüm şaka gibidemekki insanların birbirini tanımaları tesadüf değil,insanlar birbirinitanımasada görmüş olabiliyor,buda benim için şaşmayacağım bir şey,hayat tesadüf değil arkadaşlar.
ııııhh hııhhııhııkuzum uc kişi fal attı aynı tarihleri verio çoklu dügun yapıozama koca yok elde
bu kızın kalbi çok temiz allah ona gösteriyor,benimde bazen rüyalarım inanılmayacak kadar ilginç oluyor,Şuan cidden ben de şoktayım
Canım ya iyi ki varsın iyi ki beni o kadar mutlu ediyorsun ki, Allah'ta seni mutlu etsinbu kızın kalbi çok temiz allah ona gösteriyor,benimde bazen rüyalarım inanılmayacak kadar ilginç oluyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?