- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
bu istihare rüyası,bu rüyada sadece hayırlı olan şeyler görünür,renk üzerine yorumu yapılır ama bu sizin birbirinizin kaderinizin yaşadıklarınızın çok benzer tarafları olduğu için bunu gördün,Ya şok oldum şok oldum gerçekten şuan bi de istihare duasıydı duadan önce Yasin okudum hatta bi sure daha okudum adını hatırlamıyorum yasinden biraz daha kısa hemen sonra dua Kitab'ında vardı onu da okudum istihare NAMAZI kıldım duamı ettim yattım Aniston'u gördüm şaka gibi
ben senin daha ilk gün o temiz kalbini hissettim,allah bizi merhamet yoksunu etmesin,allah bozmasın canımCanım ya iyi ki varsın iyi ki beni o kadar mutlu ediyorsun ki, Allah'ta seni mutlu etsin
Yani kırk yıl düşünsem benim Başıma geleceği aklımın ucundan bile geçmezdi ama en başından beri Başımıza gelenlerin benzer olduğundan ziyade acıyı çok derinde hissediyormuşuz gibi geliyor ben ve aniston yani normal biri gündelik yaşamına devam eder ama biz çok güçlü ve derinden acı çekiyormuşuz gibi geliyordu tabi bu bi marifet değilbu istihare rüyası,bu rüyada sadece hayırlı olan şeyler görünür,renk üzerine yorumu yapılır ama bu sizin birbirinizin kaderinizin yaşadıklarınızın çok benzer tarafları olduğu için bunu gördün,
kader sizi burada karşılaştırdı,yazılarla tanıştınız ama sizz burada bir noktada aynı anda aynı şeyi hissetmişsiniz,bu hissettiğiniiz her hangi bişey olabilir,ortak yanınızda yaşamınız birbirine yakın olabilir,
aslında geçmişinizden bazı bilmediklerinizde olabilir,bir yakınlık geçmiş kişilerinizde,bunuda bilmeyebilirsiniz,bu şekilde kaç insan var bilinmez ama var bunlar emin olun.
Hiç birimizi canım, merhametsiz insanlarla karşılaştırmasın. Sevgisizlikle sınamasın çok zor yaben senin daha ilk gün o temiz kalbini hissettim,allah bizi merhamet yoksunu etmesin,allah bozmasın canım
amiinn senin gönlünden geçen her güzelliğe dualarına amiin diyorum canım.Hiç birimizi canım, merhametsiz insanlarla karşılaştırmasın. Sevgisizlikle sınamasın çok zor ya
yok canım daha neler,kim demiş bunu şaşırdımana herif bana terbiyesiz demiş bi de kusura bakmayın demiş döverim ben bunu
şakasınız herhalde,inanmıyorum kim yaabana da demişş
onu bile diyememiş onu da copy paste yapmısyok canım daha neler,kim demiş bunu şaşırdım
Hahahahahahahaahahahahhaonu bile diyememiş onu da copy paste yapmıs
efsunlukayinKızlar kim bu terbiyesiz diyen ay hiç güleceğim yoktu ya hahah
copyayy dövelim miiiii valla başını saçını yolarımonu da üşenmiş copy paste yapmıs belli ki
Ay kızlar bu Adam'ı başınıza ben sardım ya ne kadar özür dilesem az yaniefsunlukayintelwe
ayy yerlere yattım tutun benicopypaste artık fallarda tat kalmadı bu ne demek gülmekten başka çaremiizmi var
Ay kızlar bu Adam'ı başınıza ben sardım ya ne kadar özür dilesem az yani[/QUOTE
yok kız güldük eğlendik terbiyesiz olduk bakamıyorum da ben de saydırdım ona baya cevap gelmiştir .
etti de saydıdaYa oooffff iade etti mi peki kız ne güzel takıyorduk Alyanslarını celallenmeseydinhahah
neden özür diliyosun canım,nasipte bunuda görmek varmışAy kızlar bu Adam'ı başınıza ben sardım ya ne kadar özür dilesem az yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?