Binnaz Abla

bu istihare rüyası,bu rüyada sadece hayırlı olan şeyler görünür,renk üzerine yorumu yapılır ama bu sizin birbirinizin kaderinizin yaşadıklarınızın çok benzer tarafları olduğu için bunu gördün,
kader sizi burada karşılaştırdı,yazılarla tanıştınız ama sizz burada bir noktada aynı anda aynı şeyi hissetmişsiniz,bu hissettiğiniiz her hangi bişey olabilir,ortak yanınızda yaşamınız birbirine yakın olabilir,
aslında geçmişinizden bazı bilmediklerinizde olabilir,bir yakınlık geçmiş kişilerinizde,bunuda bilmeyebilirsiniz,bu şekilde kaç insan var bilinmez ama var bunlar emin olun.

Yani kırk yıl düşünsem benim Başıma geleceği aklımın ucundan bile geçmezdi ama en başından beri Başımıza gelenlerin benzer olduğundan ziyade acıyı çok derinde hissediyormuşuz gibi geliyor ben ve aniston yani normal biri gündelik yaşamına devam eder ama biz çok güçlü ve derinden acı çekiyormuşuz gibi geliyordu tabi bu bi marifet değil insanı mahveden bişey ama aynen Dediğin gibi bi ortak nokta işte canım

falcı beyimiz: Gönderdim hesabınıza kredi olarak falınız yakın şeyler çıktı diyerek bu şekilde fal iadesi istemeniz terbiyesizlik kusura bakmayın ama ben yinede iade ettim..

ben:valla üç kişiye aynı şey çıkıyorsa bizde değil problem
sonuç:sessizlik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…