Melek kahve bakmıyor artık, "zaman zaman açabilirim tabi ama tarot ve astrolojiyle devam ediyorum" demişti.
kahvesi iyiymiş diye duymuştum...kahvesine denk gelirsem artık, yapacak birşey yok. Peki tarotu nasıl, sana dedikleri çıkmıymıydı? nesibe kadar yoktur herhalde.
kahvesi iyiymiş diye duymuştum...kahvesine denk gelirsem artık, yapacak birşey yok. Peki tarotu nasıl, sana dedikleri çıkmıymıydı? nesibe kadar yoktur herhalde.
Bende hepsinde gelecege dair tutan seyler var ama zamana kalmis seyler bi bakima bazisida..
esince benim eskiden görüsüpte sonra biraktigim birisinin geri dönecegini söyledi ve o kisi gercektende geri dönmek istedi
Diger tarifleride tutuyor
Ben buldum karsima cikicak kisiyi .. onlarinn tarifleri sayesinde özellikle rezzan abla ve esince sayesinde .. ama zamana kalmis durumlar var
ben de güya bıraktım ama aklım kirazede gelse bi.maddiyatla ilgili bana eylül başında paralanacaksın demişti bende içimden borçtan batıyorum bilemedi falan diyorum diğer cümlesi aslında biraz da borç var ama 2 3 aya kapacak diyor.neyse eylülün başında bana para gelecekl bi yer yok maaş olsa 15i olur ki o unu kastetmedi neyse ben birden kredi çekmeye karar verdim.bi günde de çektim yani bunu bildi.bakalım diğer dedikleri çıkarsa yazıcam hemen.bu arada telveyi soran arkadaş bulaşma o siteye diyorum ama illa baktırıcam diyorsan falcıkatina efsunlar bi de miraj şu an aklıma gelenler bunlar iyiydi.
Esince olabilir o zaman sağol canım fal baktırmadım bu arada ilk defa bu kadar dayanabiliyorum bende gelişme var
Rezzan konusunda konuşmak istemiyorum hiçbir yerde ilk baktırdığımda tavsiye etmiştim ama ikincisinde saçma sapan konuştu ilkinde olacak diyor sevdiğim kişinin her özelliğine kadar sayıyor ikinci de tutarsız konuşuyor faceden de yazdım cevap vermediben kirazeyi bekliyorum gelsin ona baktırcam dediği iki şey çıktı
Melek ve Nesibe benim tarotta favorilerim çok güzel yorumluyorlar hiç detay vermemem rağmen çok ilginç yorumları olmuştu beni şaşırtsan ve ikisi de hep paralel yorumlarda bulundular daha zamn var aslında zamana takılmıyorum ben :) Kiraze de onlarla paralel baktı bana ama burdan duyup baktırmdığım için 1 kez çıktı ya da çıkmadı diyemem ama o da gerçekten iyiydi, Rezzan abla ben de hiç çelişmedi ne dediyse yaşadım kahvede de ona güveniyorum en çok ...Bu akşam meleğe yine gönderdim baya olmuş baktırmayalı ona bakalım değişik şeyler mi söyleyecek yoksa aynı paralel de devam , Nesibe ve Melek çıkmasa bile vazgeçemeyeceğim isimler çünkü anı , düşünceleri çok güzel yorumluyorlar merakta olanlar için tavsiyemdir[/Q
meleği bir beğenmeyen benim heralde.nben ona bir kez baktırmıştım ta haziranda.h16 dakika bakmış sesi falan da böyle iç ferahlatıcı.karakterle ilgiil bazı şeyleri bişmişti benim duygusal olmam karşı tarafın bencil olması vs. ama taa bana ileride annesinin beni istemeyeceğini falan söylemiş:))bu aralar loto oynuyor falan da demişti:)) ondan bi daha baktıracağımı sanmıyorum ona.
Melek ve Nesibe benim tarotta favorilerim çok güzel yorumluyorlar hiç detay vermemem rağmen çok ilginç yorumları olmuştu beni şaşırtsan ve ikisi de hep paralel yorumlarda bulundular daha zamn var aslında zamana takılmıyorum ben :) Kiraze de onlarla paralel baktı bana ama burdan duyup baktırmdığım için 1 kez çıktı ya da çıkmadı diyemem ama o da gerçekten iyiydi, Rezzan abla ben de hiç çelişmedi ne dediyse yaşadım kahvede de ona güveniyorum en çok ...Bu akşam meleğe yine gönderdim baya olmuş baktırmayalı ona bakalım değişik şeyler mi söyleyecek yoksa aynı paralel de devam , Nesibe ve Melek çıkmasa bile vazgeçemeyeceğim isimler çünkü anı , düşünceleri çok güzel yorumluyorlar merakta olanlar için tavsiyemdir[/Q
meleği bir beğenmeyen benim heralde.nben ona bir kez baktırmıştım ta haziranda.h16 dakika bakmış sesi falan da böyle iç ferahlatıcı.karakterle ilgiil bazı şeyleri bişmişti benim duygusal olmam karşı tarafın bencil olması vs. ama taa bana ileride annesinin beni istemeyeceğini falan söylemiş:))bu aralar loto oynuyor falan da demişti:)) ondan bi daha baktıracağımı sanmıyorum ona.
İstememz belki annesi bekle bakalım:) şaka tabi inşallah bu tür yorumlar çıkmaz hiç bir zaman, bilmiyorum ama ben çok seviyorum Melek'i bilmem neden ama vazgeçilmezlerimden açıkçası bakalım bu akşam ne diyecek bana baya oldu baktırmadım çünkü
İstememz belki annesi bekle bakalım:) şaka tabi inşallah bu tür yorumlar çıkmaz hiç bir zaman, bilmiyorum ama ben çok seviyorum Melek'i bilmem neden ama vazgeçilmezlerimden açıkçası bakalım bu akşam ne diyecek bana baya oldu baktırmadım çünkü
:))) o aşamalara gelebileceğimizi pek sanmıyorum.artık umutlarım tükenmeye başladı sıkıldımda sanki bekle bekle.enerjimiz uyuşmadı sanırım onunla.sen yine de yaz yorumları.bana falsepeti fallarımın hepsi silindi diye tarot vermiş nesibe girerse bende tarot baktırıcam ama girmiycek heralde sesi kısılmış.
:))) o aşamalara gelebileceğimizi pek sanmıyorum.artık umutlarım tükenmeye başladı sıkıldımda sanki bekle bekle.enerjimiz uyuşmadı sanırım onunla.sen yine de yaz yorumları.bana falsepeti fallarımın hepsi silindi diye tarot vermiş nesibe girerse bende tarot baktırıcam ama girmiycek heralde sesi kısılmış.
yazarım tabi, beklemek iyi değil ya fala uyup da beklememek lazım tabi aslında kalbinizin sesini dinleyin ben bu konuda hiç yanılmadım mesela beklememem gerektiğini düşündüm zaman oldu dönen olmadı ben zaten bıçak gibi kesildim ama beklediğim zaman oldu 1 yıl sonra bile dönen oldu en iyi his kendi içimizdeki his aslında en doğruyu hep o söyler...
selam herkese :) bu konuda ilk defa yazdığım için daha önce neler yazıldı bilmiyorum ama sormak istedim..kahve falı baktırmak için sizce binnaz abla ya mı yoksa fal alemdeki rezzan ablaya mı baktırmamı önerirsiniz..
bu arada rezzan ablaya astroloji baktıran oldu mu aranızda..
çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun :)Binnaz ablada ark. Kesira2yı övmüştü kahve falında ama ben tarot baktırmıştım ona bilemiyorum o yüzden dedikleri çıkmış öyle diyordu, ben 1,5 seneyi geçti orda diyara kahve baktırmıştım çok iyi bilmişti açıkçası ama memnun olmayan da çok, Rezzan abla zaten benim kahvedeki favorim ona baktırabilirsin genel yorumlarda olumlu astroloji hiç baktırmadım ben ne ona ne başkasına
çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun :)
melek bendede hiç tutmamıştı beğenmedim aslada bir daha baktırmayı düşünmem
Melek'in yorumu geldi yazıcam demiştim yazayım:) her zamanki söylediği şeyler ile ilgili yine aynı yorumlarda bulunmuş çelişmemiş hatta çok pozitif bir faldı kensiside çok heyecanlanmış sesinden belliydi inş gerçekleşir lakin zaman verememiş her an her şeye hazır ol demiş...Zaten kaç tane fal baktırdıysam hepsi aynı şeyi söyleüyor sadece kimisi sonuç olarak farklı durumlardan bahsediyor bakalım...Herkesie iyi olacak diye bir durum yok beğenmeyen rk.da var zaten tek bir kişi beğenilse diğerleri yorum alamaz herkesin başka başka beğendiği var normal bir durum ama tekrar üstüne basa basa söylüyorum tarotta Nesibe ve Melek tir benim için dahası yok yani...Serra'ya da baktırdım verdiğim bilgiler sadece erk. adı doğum t. ve ne dülşünüyor demiştim gelen yorum en ince detaya kadardı çok şaşırdım hatta ark. okudum o da çok şaşırdı bunları nerden biliyor diye valla bilemiyorum inş. çıkar dua etmeye devam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?