Binnaz Abla

Melek kahve bakmıyor artık, "zaman zaman açabilirim tabi ama tarot ve astrolojiyle devam ediyorum" demişti.

kahvesi iyiymiş diye duymuştum...kahvesine denk gelirsem artık, yapacak birşey yok. Peki tarotu nasıl, sana dedikleri çıkmıymıydı? nesibe kadar yoktur herhalde.

kahvesi iyiymiş diye duymuştum...kahvesine denk gelirsem artık, yapacak birşey yok. Peki tarotu nasıl, sana dedikleri çıkmıymıydı? nesibe kadar yoktur herhalde.

Ben de hiç kahve baktırmadım O'na.. Tarot 3 kere baktırdım, 3ünde de verdiği zaman aynı ve o zaman henüz gelmedi.. Tarotta en iyiler listemde ilk 3 e girer öyle söyliyim..

Bence Nesibe ile kimseyi karşılaştırmasak daha iyi olur, en azından ben bunu yapamam çünkü O'nun çok başka bir yeri var bende, söyledikleri çıksa da çıkmasa da Allah izin verdiği sürece bırakmam O'nu..

Ben tarot baktırdım ona yorumları çok isabetliydi gayet beğendim az önce tekrar yolladım gelince yazarım yine nasıl bulduğumu

Kizlar telvede onerilicek birisini istiyorum kirazeye baktirdim cok begendim baskaa birisii :))

Esince olabilir o zaman sağol canım fal baktırmadım bu arada ilk defa bu kadar dayanabiliyorum bende gelişme var

Rezzan konusunda konuşmak istemiyorum hiçbir yerde ilk baktırdığımda tavsiye etmiştim ama ikincisinde saçma sapan konuştu ilkinde olacak diyor sevdiğim kişinin her özelliğine kadar sayıyor ikinci de tutarsız konuşuyor faceden de yazdım cevap vermedi ben kirazeyi bekliyorum gelsin ona baktırcam dediği iki şey çıktı

ben de güya bıraktım ama aklım kirazede gelse bi.maddiyatla ilgili bana eylül başında paralanacaksın demişti bende içimden borçtan batıyorum bilemedi falan diyorum diğer cümlesi aslında biraz da borç var ama 2 3 aya kapacak diyor.neyse eylülün başında bana para gelecekl bi yer yok maaş olsa 15i olur ki o unu kastetmedi neyse ben birden kredi çekmeye karar verdim.bi günde de çektim yani bunu bildi.bakalım diğer dedikleri çıkarsa yazıcam hemen.bu arada telveyi soran arkadaş bulaşma o siteye diyorum ama illa baktırıcam diyorsan falcıkatina efsunlar bi de miraj şu an aklıma gelenler bunlar iyiydi.

Melek ve Nesibe benim tarotta favorilerim çok güzel yorumluyorlar hiç detay vermemem rağmen çok ilginç yorumları olmuştu beni şaşırtsan ve ikisi de hep paralel yorumlarda bulundular daha zamn var aslında zamana takılmıyorum ben :) Kiraze de onlarla paralel baktı bana ama burdan duyup baktırmdığım için 1 kez çıktı ya da çıkmadı diyemem ama o da gerçekten iyiydi, Rezzan abla ben de hiç çelişmedi ne dediyse yaşadım kahvede de ona güveniyorum en çok ...Bu akşam meleğe yine gönderdim baya olmuş baktırmayalı ona bakalım değişik şeyler mi söyleyecek yoksa aynı paralel de devam , Nesibe ve Melek çıkmasa bile vazgeçemeyeceğim isimler çünkü anı , düşünceleri çok güzel yorumluyorlar merakta olanlar için tavsiyemdir

meleği bir beğenmeyen benim heralde.nben ona bir kez baktırmıştım ta haziranda.h16 dakika bakmış sesi falan da böyle iç ferahlatıcı.karakterle ilgiil bazı şeyleri bişmişti benim duygusal olmam karşı tarafın bencil olması vs. ama taa bana ileride annesinin beni istemeyeceğini falan söylemiş:))bu aralar loto oynuyor falan da demişti:)) ondan bi daha baktıracağımı sanmıyorum ona.[/QUOTE]

Melek'i tek beğenmeyen sen değilsin canım , bende beğenmedim... Başta dinlerken gözlerim doldu ağlıcaktım bana olumlu konuştu, son 3 dk bana olmayacak dedi... Hayır yani amaç ne? Son dedikleri de çok alakasızdı... Ondan sonra bir de soru sordum, yorumumu da yaptım... Rest çekti bana..
Yok bana olursa şöyle olur olmazsa böyle olur demişmişmiş... Bende biliyorum herhalde ondan daha iyi biliyorum olayın içindeyim sonuçta olursa nasıl olur, olmazsa nasıl olur tahmin edebiliyorum. Nasıl fal bu? Bir de bi daha bana sakın gönderme diyor aman çok meraklıydım.

Melek'i tek beğenmeyen sen değilsin canım , bende beğenmedim... Başta dinlerken gözlerim doldu ağlıcaktım bana olumlu konuştu, son 3 dk bana olmayacak dedi... Hayır yani amaç ne? Son dedikleri de çok alakasızdı... Ondan sonra bir de soru sordum, yorumumu da yaptım... Rest çekti bana..
Yok bana olursa şöyle olur olmazsa böyle olur demişmişmiş... Bende biliyorum herhalde ondan daha iyi biliyorum olayın içindeyim sonuçta olursa nasıl olur, olmazsa nasıl olur tahmin edebiliyorum. Nasıl fal bu? Bir de bi daha bana sakın gönderme diyor aman çok meraklıydım. [/QUOTE]

bi de o var dimi.bunu bende yaşadım kadıkoyde angels cafede zeynep.fala olumlu başladı kısmetin dibinde yatıyor gelicek bu iş olucak dedi dedi falın sonunda diyorki kartlar sana yol göstermiyor bu ilişkiyle ilgili.telefona çekmiştim kaç kere dinledim ondan o kadar net hatırlıyorum ki.aynen amaç ne zaten 2 ihtimal var ya olur ya olmaz.neyapmaya çalışıyorlarsa artık.

selam herkese :) bu konuda ilk defa yazdığım için daha önce neler yazıldı bilmiyorum ama sormak istedim..kahve falı baktırmak için sizce binnaz abla ya mı yoksa fal alemdeki rezzan ablaya mı baktırmamı önerirsiniz..
bu arada rezzan ablaya astroloji baktıran oldu mu aranızda..

Binnaz ablada ark. Kesira2yı övmüştü kahve falında ama ben tarot baktırmıştım ona bilemiyorum o yüzden dedikleri çıkmış öyle diyordu, ben 1,5 seneyi geçti orda diyara kahve baktırmıştım çok iyi bilmişti açıkçası ama memnun olmayan da çok, Rezzan abla zaten benim kahvedeki favorim ona baktırabilirsin genel yorumlarda olumlu astroloji hiç baktırmadım ben ne ona ne başkasına

çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun :)

çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun :)

Rica ederim insan öneri yapmaya çekiniyor aslında birine iyi birine kötü olabiliyorlar ben sadece kişisel görüşümü yazdım ama deli fal baktırdığımı da söylemek isterim baktırmadım mı aylarca baktırmam baktırdım mı da duramıyorum ama neyse baya azalttım:))

kıslar baktıran varmı,

15 YILLIK TECRÜBEMLE ÖZEL TILSIMLAR HAZIRLIYORUM, BU TILSIMLAR SİZİ BAZI DURUMLARDAN KORUMAK VE İSTEKLERİNİZE NAİL OLMANIZ İÇİNDİR. İSTEYENLER 2 ADET KATİNA YOLLASINLAR.

ne demekki bu ;S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…