Hathahahahahaha cidden iyi güldük yaneden özür diliyosun canım,nasipte bunuda görmek varmış
yaa yaptınmı ciddi hadi yaa iyi yapmışsınsiz varya gülmekten çatlattınız kız bu gece benii
Kimcopypaste artık fallarda tat kalmadı bu ne demek gülmekten başka çaremiizmi var
ben tarot attımkızlar ben yarın atcam ama fiyatları artırmasa barii
Hathahahahahaha yatarız tabikideeee ama ben o Adam'ı gördüm hile var bu işteLoveMeKyrenia @aniston24 kızlar bnm içinde bu gece yatarmısınız? yoldan gelcekçok uzun boylu bi adam görürseniz sevinirim :)))
efsunlukayin telwe kuzummm
Hathahahahahaha yatarız tabikideeee ama ben o Adam'ı gördüm hile var bu işte
Gel gel allegritanıın sarışınııı geelolsunnnn :))) geldiğini gör.. :)
e yani bu lafın üstünede laf olmaz artık,falcı beyimiz: Gönderdim hesabınıza kredi olarak falınız yakın şeyler çıktı diyerek bu şekilde fal iadesi istemeniz terbiyesizlik kusura bakmayın ama ben yinede iade ettim..
ben:valla üç kişiye aynı şey çıkıyorsa bizde değil problem
sonuç:sessizlik...
yok o atar valla atar sisteme de şikayet ettim her yere ettime yani bu lafın üstünede laf olmaz artık,
o da copy paste cıkarsa görürüm ben sendeki bel bağlamayıkızlarrrrrr medyumBuket i deneyen var mı? bana bel bağlama vazgeç demiş bilmiyorum.. baktırdınız mı?
efsunlukaya,
iyi ettin hadsize bakya görülmüş şeymiyok o atar valla atar sisteme de şikayet ettim her yere ettim
Nesibeye oy verenlerden 3-4 tanesinin anketten hemen sonra hesap açıp oyladığı anlaşıldı canım. bir arkadaşımız fark edip yazmıştı o yüzden nesibeye -3-4 puan olarak bakıyorumkızlar yahu, bu oylamada bazı falcılara hep burda yazan isimler oy vermiş.. bazılarına ise bnm hiç rastlamadığım.. enteresan....
vay nesibe vay demek işi alttan alta yürütmeye baslamısNesibeye oy verenlerden 3-4 tanesinin anketten hemen sonra hesap açıp oyladığı anlaşıldı canım. bir arkadaşımız fark edip yazmıştı o yüzden nesibeye -3-4 puan olarak bakıyorum
Onun tuhaf fanatikleri var yani bunu yaptıran emin ol nesibe değildir. ama buradan olumsuz bişey yazılsın ya da falı beğenilmesin ekran görüntüleri alıp nesibeye götürdüler ve nesibe de duvarından buraya laf yetiştirmiştivay nesibe vay demek işi alttan alta yürütmeye baslamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?