- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
o derece allahım falı cıkarsa bana ben zaten fanatiği dısında başka şeyi olurum onunOnun tuhaf fanatikleri var yani bunu yaptıran emin ol nesibe değildir. ama buradan olumsuz bişey yazılsın ya da falı beğenilmesin ekran görüntüleri alıp nesibeye götürdüler ve nesibe de duvarından buraya laf yetiştirmişti
Sağol cnm isimde bı değişikmişefsunlukayin telwe kuzummm
yavaş yavaş adalet yerinimi bulacak nekızlarr bu arada bu eskisinin bugun uc arkadaşı mesaj attı sizcee ne alaka kabul günüm falan mıı sessizlerdi onca süre zarfında konusmuyorlardı bile benimlee?
Ben hergün 7x (Fatiha, Ayetel Kürsi, İhlas, Felak, Nas) okuyorum anca kendime geliyorum. Her gün rutine bağladıktan sonra o nazar hafiflemeye başlıyor ama bu alışkanlığı sürdürmek en iyisiKızlar meryem'e fal baktırdım. Güzeldi falı anlık durumu filan bilmiş. Kart yorumcusu değil kesinlikle. Hislerinin güçlü olduğunu düşünüyorum. Ama enerjimiz ağır geldi sanırım birbirimize. fal gönderdikten sonra üzerime ağırlık çöktü çok. Falıma bakayım dedim. 1 kişi gözüküyordu meryemde muhtemelen o sırada benim falıma bakıyordu. Hatta erkek arkadaşıma da söyledim üzerime çok ağırlık çöktü falda kesin nazardan ve olumsuz enerjiden bahsedilecek diye ve bingo falı açtığımda ilk cümleler nazarla ilgiliydi:) zaten o da demiş fazlasıyla hissettim nazarı diye.
Herkes söylüyor şu nazarı, napmak gerekiyor ki bu nazar için kızlar
Ben hergün 7x (Fatiha, Ayetel Kürsi, İhlas, Felak, Nas) okuyorum anca kendime geliyorum. Her gün rutine bağladıktan sonra o nazar hafiflemeye başlıyor ama bu alışkanlığı sürdürmek en iyisi
Ugga'yı ben de bekliyorum ama kayıplara karıştı süperdi o :)) Kurşun işe yarıyor ben belirli aralıklarla dmktürürüm ama yukarıda saydıklarımı düzenli okuyunca bi kaç güne hafiflemeye başlıyosun ve resmen üzerinden yük kalkmış gibi oluyor. ben nazardan çok çektim ve çekmekteyim deBen bazen okuyorum ama düzenli okumak gerekiyor sanırım. Ugga da söylemişti zaten üzerinde çok nazar var uykunu bile etkiliyor geceleri uyanıyorsun hep diye. Cidden öyle :/ acaba şu kurşun döktürmeler filan işe yarıyor mu ki
Ugga nerelerde acaba ya. O hatun da çok iyiydi. Dedikleri çıktı.
Ugga'yı ben de bekliyorum ama kayıplara karıştı süperdi o :)) Kurşun işe yarıyor ben belirli aralıklarla dmktürürüm ama yukarıda saydıklarımı düzenli okuyunca bi kaç güne hafiflemeye başlıyosun ve resmen üzerinden yük kalkmış gibi oluyor. ben nazardan çok çektim ve çekmekteyim deo yüzden dilimden düşürmemeye çalışırım
Çoğumuzda meryem bildiğin aylinin cümlelerini yazmış benim falım dahilOkuyayım bari bende. Rahatlarım belki biraz.
bu arada bence meryem=aylin değil. Ama meryem fama olabilir.
canım ben gecen hafta bununla ılgılı araştırma yapmıştım kursun dokme vs bunlar dogru ve islamı degilmiş bunun yerıne kalem suresi yanlış olmasın yıne bır bak sen 53.ve 54. ayetleri okumayı tavsıye ettıler ayrıca ayetel kursı [7 adet nas felak surelerı 11şer kez okuyup tum bedenımıze surmelıyız bunu da peygamber efendımız sav. yataga girince yaparmış.bir de kesinlikle imrendirecek şekilde brıne basına gelen guzel şeyleri anlatma canım ınsanın anne babasının bıle nazarı degebilir cunku naza sadece kötü niyetle olmuyor bırının temiz niyetle bile içi gecse onda enerjısı kalıyor ALLAH Cumlemızı korusun ınşallah zaten cuma akşşamı bugunde bolca dua edebılırsınKızlar meryem'e fal baktırdım. Güzeldi falı anlık durumu filan bilmiş. Kart yorumcusu değil kesinlikle. Hislerinin güçlü olduğunu düşünüyorum. Ama enerjimiz ağır geldi sanırım birbirimize. fal gönderdikten sonra üzerime ağırlık çöktü çok. Falıma bakayım dedim. 1 kişi gözüküyordu meryemde muhtemelen o sırada benim falıma bakıyordu. Hatta erkek arkadaşıma da söyledim üzerime çok ağırlık çöktü falda kesin nazardan ve olumsuz enerjiden bahsedilecek diye ve bingo falı açtığımda ilk cümleler nazarla ilgiliydi:) zaten o da demiş fazlasıyla hissettim nazarı diye.
Herkes söylüyor şu nazarı, napmak gerekiyor ki bu nazar için kızlar
ne demek canım benım bende dua ettıkce senn ıcınde amın derım.nazardan bende cok cektım cok bunaldım nefes alamayacak oluyordum.ama dua ede ede ve en önemlisi çenemi tutarak hafflettım sımdı bırı bana suyun guzel dese hemen ya aslında hıc kullanışlı degil aslnda ben pek sevmyrum ama almış oldum yada a yakısıklıymıy sevgln falan dese hıc mutlu deglm bana cok cektryor falan fılan dıyorum tabi suan yokda eskıden:) cok ısıme yarıyor ama byle olunca kımsenın de gözğ kalmıyor bylece:)))))
ne demek canım benım bende dua ettıkce senn ıcınde amın derım.nazardan bende cok cektım cok bunaldım nefes alamayacak oluyordum.ama dua ede ede ve en önemlisi çenemi tutarak hafflettım sımdı bırı bana suyun guzel dese hemen ya aslında hıc kullanışlı degil aslnda ben pek sevmyrum ama almış oldum yada a yakısıklıymıy sevgln falan dese hıc mutlu deglm bana cok cektryor falan fılan dıyorum tabi suan yokda eskıden:) cok ısıme yarıyor ama byle olunca kımsenın de gözğ kalmıyor bylece:)))))
Kesinlikle bende yapiyorum yoksa asiri halsiz oluyorumBen hergün 7x (Fatiha, Ayetel Kürsi, İhlas, Felak, Nas) okuyorum anca kendime geliyorum. Her gün rutine bağladıktan sonra o nazar hafiflemeye başlıyor ama bu alışkanlığı sürdürmek en iyisi
Canım peki kahve mi tarot mu attın?evet canım attım ben de ona bana kızı da söyledi anlattı her şeyi.kız aklını karıştırıyor ama sen kalbindesin kalbini dinleyecek sana gelecek ancak birtakım problemleri var şu aralar çok düşünüyor dedi.dün ecren kailaya da baktırdım o da aynı şeyleri söyledi bi kızı söylemedi kafası karışık problemleri var dedi.
katinaa canımCanım peki kahve mi tarot mu attın?
anlamadım şaşkınım kuzum halayavaş yavaş adalet yerinimi bulacak ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?