- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
sana yaptıkları için vicdanmı yaptılar acaba sana yakınlaşıp anlatacaklarımı var,acaba demek istedim bebişanlamadım şaşkınım kuzum hala
Ben de o kadının kartlara baglı kaldıgına inanmıyorum..arkadaşım soru sormayı unuttu ona o da tüm hayatını anlattı soru sormayı unutmussun ama kartlardan bunları gördüm dedi ki katina dan bile aileyi görmesi imkansız geliyor bana..Kızlar meryem'e fal baktırdım. Güzeldi falı anlık durumu filan bilmiş. Kart yorumcusu değil kesinlikle. Hislerinin güçlü olduğunu düşünüyorum. Ama enerjimiz ağır geldi sanırım birbirimize. fal gönderdikten sonra üzerime ağırlık çöktü çok. Falıma bakayım dedim. 1 kişi gözüküyordu meryemde muhtemelen o sırada benim falıma bakıyordu. Hatta erkek arkadaşıma da söyledim üzerime çok ağırlık çöktü falda kesin nazardan ve olumsuz enerjiden bahsedilecek diye ve bingo falı açtığımda ilk cümleler nazarla ilgiliydi:) zaten o da demiş fazlasıyla hissettim nazarı diye.
Herkes söylüyor şu nazarı, napmak gerekiyor ki bu nazar için kızlar
valla sustular sustular hepsi aynı anda kuzum başladılar..tüm fallarda arkadaşlarından haber olacak haberin olsun demişlerdi bakalım bir şey olacak mı kuzucummmmsana yaptıkları için vicdanmı yaptılar acaba sana yakınlaşıp anlatacaklarımı var,acaba demek istedim bebiş
merhaba babybu arada merhaba kızlarr
valla sustular sustular hepsi aynı anda kuzum başladılar..tüm fallarda arkadaşlarından haber olacak haberin olsun demişlerdi bakalım bir şey olacak mı kuzucummmm
amin cümlemiz için kuzummmİnşallah mutlu olacağın bir haber olur canım. Hakkında senin de o adamın da hayırlısı olsun.
valla ruh halim değişti benim yani kartlara göre bakıosa yandıkyaaa nerde bu bilge hatun çekicem falımı artık bu ne yaa 10 günde yorumlayacak galibaaa
bekle bakalım canım neler olacak.valla sustular sustular hepsi aynı anda kuzum başladılar..tüm fallarda arkadaşlarından haber olacak haberin olsun demişlerdi bakalım bir şey olacak mı kuzucummmm
ecem23 gayet başarılı tatlım,lütfen haberdar et beni de... :))Bugünkü şansımı ecem23 ten yana denedim 1.sıradayım bakalım ne diyecek:)
Arkadaşlar biliyorsunuz ben fazla yorum Yapmıyorum ancak burdaki yorumlardan dolayı tellwede de fal baktırdım .Bence tellwedeki yorumcular diğer sitelere oranla iyi olabilirler ancak saygılı değiller neden derseniz bir insan bir yorumu 6 günde gönderir mi? Protesto etmek Lazım bide oy veriyoruz prim yaptırıyoruz çok kızdım bide gelen yorum Saçma sapan tutarsız bence danışmana bir SAYGI göstermeliler biz on gün önce içtiğimiz kahvenın falımı gönderiyormuyız?Bide kahve sık sık değişir derler madem Değişiyor sorduğumuz sorunun bazen bir haftada cevabını buluyoruz Cok kızdım tellwedekilere bir daha atmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?