Melek'in yorumu geldi yazıcam demiştim yazayım:) her zamanki söylediği şeyler ile ilgili yine aynı yorumlarda bulunmuş çelişmemiş hatta çok pozitif bir faldı kensiside çok heyecanlanmış sesinden belliydi inş gerçekleşir lakin zaman verememiş her an her şeye hazır ol demiş...Zaten kaç tane fal baktırdıysam hepsi aynı şeyi söyleüyor sadece kimisi sonuç olarak farklı durumlardan bahsediyor bakalım...Herkesie iyi olacak diye bir durum yok beğenmeyen rk.da var zaten tek bir kişi beğenilse diğerleri yorum alamaz herkesin başka başka beğendiği var normal bir durum ama tekrar üstüne basa basa söylüyorum tarotta Nesibe ve Melek tir benim için dahası yok yani...Serra'ya da baktırdım verdiğim bilgiler sadece erk. adı doğum t. ve ne dülşünüyor demiştim gelen yorum en ince detaya kadardı çok şaşırdım hatta ark. okudum o da çok şaşırdı bunları nerden biliyor diye valla bilemiyorum inş. çıkar dua etmeye devam:)
serra benimde öyle oldu sormadığım insanı bile söylemiş ağzım açık kaldı.dedikleri de çıkar inşallah.
Melek'in yorumu geldi yazıcam demiştim yazayım:) her zamanki söylediği şeyler ile ilgili yine aynı yorumlarda bulunmuş çelişmemiş hatta çok pozitif bir faldı kensiside çok heyecanlanmış sesinden belliydi inş gerçekleşir lakin zaman verememiş her an her şeye hazır ol demiş...Zaten kaç tane fal baktırdıysam hepsi aynı şeyi söyleüyor sadece kimisi sonuç olarak farklı durumlardan bahsediyor bakalım...Herkesie iyi olacak diye bir durum yok beğenmeyen rk.da var zaten tek bir kişi beğenilse diğerleri yorum alamaz herkesin başka başka beğendiği var normal bir durum ama tekrar üstüne basa basa söylüyorum tarotta Nesibe ve Melek tir benim için dahası yok yani...Serra'ya da baktırdım verdiğim bilgiler sadece erk. adı doğum t. ve ne dülşünüyor demiştim gelen yorum en ince detaya kadardı çok şaşırdım hatta ark. okudum o da çok şaşırdı bunları nerden biliyor diye valla bilemiyorum inş. çıkar dua etmeye devam:)
Serraya kahve mi tarot mu baktirdim ? Senin yorumlarindan sonra melege baktirdim ve sokum cok ozel biseyi biledi benim icin diger dedikleride isabetliydi olucak seyler cikar insallah ve bana sesi cok samimi geldi icim rahatladi tesekkur ediyorum sana :))
Serraya kahve mi tarot mu baktirdim ? Senin yorumlarindan sonra melege baktirdim ve sokum cok ozel biseyi biledi benim icin diger dedikleride isabetliydi olucak seyler cikar insallah ve bana sesi cok samimi geldi icim rahatladi tesekkur ediyorum sana :))
Canım iyi misin nasılsın? Sana ozel mesaj attım cevap olarak, ama görmedin sanırım( sevgileeeer:)))
Canım iyi misin nasılsın? Sana ozel mesaj attım cevap olarak, ama görmedin sanırım( sevgileeeer:)))
bende serraya baktırıp çok beğendim ben cevap vereyim sorunuza ben baktırdıüımda tarotu 10 liraydı 15e çıkarmış kahveyi bırakmış yanılmıyorsam.
ben tarot baktırmıştım ya şöyle söyliyeyim erkek ark. eski kız arakadaşının yaptıklarına kadar bildi:)) çok şaşırdım açıkçası bunu kimseye de yazmamıştım fal baktırırken...İnş. çıkar canım ya olumlu-olumsuz söylüyor uyarıda da bulunuyor ... Ben erk. ark. ilgili hiç bilgi vermedim mezun oldugu alanı bile tahmin etmiş yani sen düşün:))
kıslar baktıran varmı,
15 YILLIK TECRÜBEMLE ÖZEL TILSIMLAR HAZIRLIYORUM, BU TILSIMLAR SİZİ BAZI DURUMLARDAN KORUMAK VE İSTEKLERİNİZE NAİL OLMANIZ İÇİNDİR. İSTEYENLER 2 ADET KATİNA YOLLASINLAR.
ne demekki bu ;S
cok garip bisi bu ama guvenemem boyle seylere ben..
Tatlım bu büyü değil.şansız olduğun,enerjinin düşük olduğu yerlerde doğum tarihin ve gezegenlerle ayın bazı durumlarında astrologlar tarafından yapılan bir çizelge gibi birşey. Kişisel gelişimcilerin kullandığı bir metodum .. Ben astroloji Su Karakuşa sormuştum bir ara bayağı bir fiyatı olduğu için vazgeçmiştim. 2 adet katina ücretine yapıyor sanırım bu bayan .. Araştırmak isterim kimdir bu bayan.."15 YILLIK TECRÜBEMLE ÖZEL TILSIMLAR HAZIRLIYORUM, BU TILSIMLAR SİZİ BAZI DURUMLARDAN KORUMAK VE İSTEKLERİNİZE NAİL OLMANIZ İÇİNDİR. İSTEYENLER 2 ADET KATİNA YOLLASINLAR."bence bunu diyen siteden uçurulmalı. büyü yaptırmıyoruz hiçbirimiz.
kızlar serra nerede bakıyordu..
bitanemmm cevap verdım cok ozur dılerım aklım başımda degıl valla gormedım optummm cokk senı =))
binnazda bakıyor.
Tatlım bu büyü değil.şansız olduğun,enerjinin düşük olduğu yerlerde doğum tarihin ve gezegenlerle ayın bazı durumlarında astrologlar tarafından yapılan bir çizelge gibi birşey. Kişisel gelişimcilerin kullandığı bir metodum .. Ben astroloji Su Karakuşa sormuştum bir ara bayağı bir fiyatı olduğu için vazgeçmiştim. 2 adet katina ücretine yapıyor sanırım bu bayan .. Araştırmak isterim kimdir bu bayan..
canım tellwede medyum selena diye biri , dün rastgeldim, büyü değil falan yasmış bide bana derdi hep falcılar yıldısın çok düşük falan diye ama ben para için söylüyolar heralde derdm geçende bi kadın bana fal bakacaktı esnemekten bakamadı, bu kadar da olmas çok gös var üstünde dedi, şimdide bu kadın böyle yasınca acaba denesem mi dedim, bilenler bi akıl verin sise sahmet, günah olmak istemiyorum yada şansımın tamamen kapanmasını
kızlar tarot baktrıcam falalemde 575 puanım var bu ne kadara tekabül ediyor, bi de rezzan abla dışında falalemde kime baktırdınız özellikle tarotta? Tellwede de kredim var esince kahinvanga kiraze dışında kimi önerirsiniz gene tarot olucak?
canım orada gulderene baktırmıstım guzeldı ama kahve baktırdım
kızlar serra hakında suphelerı olan arkdaşlar vardı noldu son durum baktırmaya deger mı bgn aklıma onu taktım =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?