Binnaz Abla

Son düzenleme:

cok garip bisi bu ama guvenemem boyle seylere ben..

cok garip bisi bu ama guvenemem boyle seylere ben..

"15 YILLIK TECRÜBEMLE ÖZEL TILSIMLAR HAZIRLIYORUM, BU TILSIMLAR SİZİ BAZI DURUMLARDAN KORUMAK VE İSTEKLERİNİZE NAİL OLMANIZ İÇİNDİR. İSTEYENLER 2 ADET KATİNA YOLLASINLAR."

bence bunu diyen siteden uçurulmalı. büyü yaptırmıyoruz hiçbirimiz.

Tatlım bu büyü değil.şansız olduğun,enerjinin düşük olduğu yerlerde doğum tarihin ve gezegenlerle ayın bazı durumlarında astrologlar tarafından yapılan bir çizelge gibi birşey. Kişisel gelişimcilerin kullandığı bir metodum .. Ben astroloji Su Karakuşa sormuştum bir ara bayağı bir fiyatı olduğu için vazgeçmiştim. 2 adet katina ücretine yapıyor sanırım bu bayan .. Araştırmak isterim kimdir bu bayan..

canım tellwede medyum selena diye biri , dün rastgeldim, büyü değil falan yasmış bide bana derdi hep falcılar yıldısın çok düşük falan diye ama ben para için söylüyolar heralde derdm geçende bi kadın bana fal bakacaktı esnemekten bakamadı, bu kadar da olmas çok gös var üstünde dedi, şimdide bu kadın böyle yasınca acaba denesem mi dedim, bilenler bi akıl verin sise sahmet, günah olmak istemiyorum yada şansımın tamamen kapanmasını

Aman canım sakın Medyum diyen birisi yapıyorsa girmeyin böyle şeylere...Tepetaklak olursunuz...Onlar ayetlerin Ruhanilerini görevlendirip yaptıkları büyü ya..Neden Tılsım derler anlamam..
Benim demek istediğim Bazı Astrologların çizim yaptığı metod...Ben astroloj biri yazmış mesajı zannettim...Medyum sa sakın ha..
Sana da kesinlikle bu tavsiye etmem bu bayanı..Günah..

kızlar tarot baktrıcam falalemde 575 puanım var bu ne kadara tekabül ediyor, bi de rezzan abla dışında falalemde kime baktırdınız özellikle tarotta? tellwede de kredim var esince kahinvanga kiraze dışında kimi önerirsiniz gene tarot olucak?

canım orada gulderene baktırmıstım guzeldı ama kahve baktırdım

kızlar serra hakında suphelerı olan arkdaşlar vardı noldu son durum baktırmaya deger mı bgn aklıma onu taktım =))

kızlar serra hakında suphelerı olan arkdaşlar vardı noldu son durum baktırmaya deger mı bgn aklıma onu taktım =))

ben knedi adıma cevap vereyim valla ben binnazablaya son dönemde 3 kişiye baktırmıştım fal biri kesira,fahriye abla ,diyar onlara da detay vermemiştim serra bana detayla bildi hani kız ark. hiç bahsetmemiştim kimseye bilemem yinede güven olmaz tabi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…