canım tellwede medyum selena diye biri , dün rastgeldim, büyü değil falan yasmış bide bana derdi hep falcılar yıldısın çok düşük falan diye ama ben para için söylüyolar heralde derdm geçende bi kadın bana fal bakacaktı esnemekten bakamadı, bu kadar da olmas çok gös var üstünde dedi, şimdide bu kadın böyle yasınca acaba denesem mi dedim, bilenler bi akıl verin sise sahmet, günah olmak istemiyorum yada şansımın tamamen kapanmasını
ben knedi adıma cevap vereyim valla ben binnazablaya son dönemde 3 kişiye baktırmıştım fal biri kesira,fahriye abla ,diyar onlara da detay vermemiştim serra bana detayla bildi hani kız ark. hiç bahsetmemiştim kimseye bilemem yinede güven olmaz tabi,
bende bgn baktırmak ıstıyorum ama onlıne olucagı yok galıba :)) bıseyde yazmıyo aksam onlıne oluyo galıba bakalım beklemedeyım =))
bende bgn serraya baktırmak ıstıyorum ne zaman onlıne olur yazsalar bıde super olcakk
serra kahveyi mi bırakmış.
ben de merak ederim buraya yaz olur mu:) valla beni acayip şaşırttı umarım dedikleri çıkar:))
beni de inanılmaz şaşırttı önce facebookumu kapattım acaba ordan mı bakıor diye burda söylentiler olmuştu.sonra falı gönderdim ama zaten söyledikleri faceden falan bilinecek şeyler de değil.benim hiç sormadığım hiç bir falcıya sormadığım kişiye kadar bilmiş.sanki en yakın ark gibi her şeyden haberi vardı benimle ilgili:))neyse ben onun tesadüfen online gördüm inşallah sizede denk gelir.
içimden geldi baktırdım kendisine ağzımı hala kapatamıyorum bu kadar detyaı nerden bilebilir sadece benim bildiğim ve hiç bir yerde yazmadığım spesifik şeyler ya kızlar daha önce baktıran oldu mu aranız da:)) valla şoktayım ve çok uzun bir faldı açıkçası...
Tarot mu kahve mi, ne baktırdın şekerim ?
Bu arada ben Ata Diyarı hiç beğenmedim.
Kesira ve Gizem Sitarenin kahvesini bayağı beğendim.
Canım ben tarot baktırdım ama çok uzun ve nasıl detayları bilmiş çok şaşkınım hala ark. boşanma durumunu bile bilmiş ki ben bunu yeni öğrendim zaten:)) Arkadaşım kesiraya 2-3 ay önce kahve baktırmıştı dedikleri çıkınca yine baktırmış memnundu ben ona da tarot baktırmıştım gizem sitareye 1 kere baktırdım da pek çıkmadı sanırım ama anlık iyiydi
Canım ben tarot baktırdım ama çok uzun ve nasıl detayları bilmiş çok şaşkınım hala ark. boşanma durumunu bile bilmiş ki ben bunu yeni öğrendim zaten:)) Arkadaşım kesiraya 2-3 ay önce kahve baktırmıştı dedikleri çıkınca yine baktırmış memnundu ben ona da tarot baktırmıştım gizem sitareye 1 kere baktırdım da pek çıkmadı sanırım ama anlık iyiydi
kızlar marzuka yavuz yorumlarını begenen varmı nasıl dun melekten sonra cıtam cok yukseldı ama bılmıyorum denıycez bakalımm nasılmısss yorumlarınızı beklıyorum cıkan cıkmayan tutan tutmayan =))
canım sen melek'e tarot mu baktirdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?