Binnaz Abla

tılsım dedikleri dualarla yazılan muska amagüvenilir biri olmalı herkes yapamaz onu ben de inanılmaz nazar vardır o kadar para verip olumlama yapılmış bileklik almıştım ertesi günü çat diye kırıldı ama en güzeli dualara sığınmak Allah kimseyi boş çevirmez sen kendi kendini koru canım boşver öyle şeyler ağır da gelebilir sana

bende bgn baktırmak ıstıyorum ama onlıne olucagı yok galıba :)) bıseyde yazmıyo aksam onlıne oluyo galıba bakalım beklemedeyım =))

Öyle tılsımlar falan yapabilen birinin Tellwe'de ne işi var diye düşünsenize arkadaşlar...

ben de merak ederim buraya yaz olur mu:) valla beni acayip şaşırttı umarım dedikleri çıkar:))

beni de inanılmaz şaşırttı önce facebookumu kapattım acaba ordan mı bakıor diye burda söylentiler olmuştu.sonra falı gönderdim ama zaten söyledikleri faceden falan bilinecek şeyler de değil.benim hiç sormadığım hiç bir falcıya sormadığım kişiye kadar bilmiş.sanki en yakın ark gibi her şeyden haberi vardı benimle ilgili:))neyse ben onun tesadüfen online gördüm inşallah sizede denk gelir.

benimde facte filan olmayan herseyimi bilmisti o zaman soylemistim de serranin ne kadar basarili oldugunu..Yine soyluyorum..umarim kahveyi birakmamistir

içimden geldi baktırdım kendisine ağzımı hala kapatamıyorum bu kadar detyaı nerden bilebilir sadece benim bildiğim ve hiç bir yerde yazmadığım spesifik şeyler ya kızlar daha önce baktıran oldu mu aranız da:)) valla şoktayım ve çok uzun bir faldı açıkçası...

Tarot mu kahve mi, ne baktırdın şekerim ?

Bu arada ben Ata Diyarı hiç beğenmedim.

Kesira ve Gizem Sitarenin kahvesini bayağı beğendim.

Tarot mu kahve mi, ne baktırdın şekerim ?

Bu arada ben Ata Diyarı hiç beğenmedim.

Kesira ve Gizem Sitarenin kahvesini bayağı beğendim.

Canım ben tarot baktırdım ama çok uzun ve nasıl detayları bilmiş çok şaşkınım hala ark. boşanma durumunu bile bilmiş ki ben bunu yeni öğrendim zaten:)) Arkadaşım kesiraya 2-3 ay önce kahve baktırmıştı dedikleri çıkınca yine baktırmış memnundu ben ona da tarot baktırmıştım gizem sitareye 1 kere baktırdım da pek çıkmadı sanırım ama anlık iyiydi

kesiranin bana baktigi ilk fal cikti sonra cikti diye baktirdim ama olmadi celisik ve tutarsizdi

binnaz abla'nın, falcıların hangi saatte sisteme gireceği ile ilgili, çalışmaları varmış. haberiniz olsun. İyi olur walla

Daha önce Firuze Çetin'e baktıranız oldu mu? Nasıl biri? Süperdi diyende var, kötü diyende var

çok falı gelen varsa telvedeki kelimelerin meleğini deneyebilir.ben yanılmıorsam tam emin değilim ama sanal fincan atmıştım(tarotta olabilir bilmiş gibi geldi bana)bu arada serrayı denemenizi çok istiyorum bakalım bilebilecekmi ?

serranın gelıceı yok bgn kızlar bekledım bekledım offf yanı mazuka yavuz nasıl tarotta onamı yollasam kararsız kaldım =))

Canim rica etsem benim icinde baktirirmisin bana ozel yazarmisin lutfen

kızlar marzuka yavuz yorumlarını begenen varmı nasıl dun melekten sonra cıtam cok yukseldı ama bılmıyorum denıycez bakalımm nasılmısss yorumlarınızı beklıyorum cıkan cıkmayan tutan tutmayan =))

kızlar marzuka yavuz yorumlarını begenen varmı nasıl dun melekten sonra cıtam cok yukseldı ama bılmıyorum denıycez bakalımm nasılmısss yorumlarınızı beklıyorum cıkan cıkmayan tutan tutmayan =))

canım sen melek'e tarot mu baktirdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…