Binnaz Abla

evet bıtanem tarot baktırdım ve baya ısabetlıydı begendım bgnde serrayı bekledım ama gelmedı marzukaya yolladım bakalım :S

canim ben marzukaya kahve baktirmistim banada memnun kalip kalmadigini soylermisin.uzun uzun bakmisti kahvede ancak cikan birsey olmadi

serranın gelıceı yok bgn kızlar bekledım bekledım offf yanı mazuka yavuz nasıl tarotta onamı yollasam kararsız kaldım =))

marzuka yavuz hayatımda baktırdığım en kötü falcı yok böyle bir şey benden söylemesi sahifesinede yazdım soru kısmındada soru sormama gerek yok çok kötüsünüz dedim bana cevabı sizi bana özellikle gönderdiler diyerek birde suçladı

gercekten mı bende burda yoladıkltan sonra olumsuz yorumlar gordum ama bakalım beklıyorum serrayı bekleıdm gırmedı nesıbeyıde kacırdım o ara yolıyım dedım daha gelmedı yorumum beklıyorum =)

Kizlar falim geldi mazuka yavuz ismini yanlis yazmis olabilirim :)) yani ne kotu diyebilirim nede iyi normaldi normal olarak yorum hapmis iyi olucak diyee normaldi yani ztn sordugum sey ustune gitmis ama pek boyle sasirtici super bisey beklemeyin ben size dun baktirdigim faldan sonra melegi oneririm ve tabiki nesibeyi baskada kimse yok bana cikan serrayi denemek istiyorum en son o kadar

Ben de kahvede Sevval Hanim ciin ayni seyleri dusunuyorum sekerim. Bana cok sasirtici bir sey soylemedi.

Kahvede Kesirayi begendim, dedikleri cikarsa yazarim 1-2 ay icinde.

Kesirayi tarotta deneyen var mi ?

Merhaba kizlar..
Bende eylül ayini iple bekleyenlerdendim. Butun falcilarin ortak net tarihi 27 eylul idi. Kimi direk 27 eylul dedi kimi 20 gun sonra kimi 3 hafta sonra diyerek tarij verdi ama hepsi 27 eylule denk geliyordu . Olmasi beklenilen sey şuydu erkek arkadasim ankaraya temelli yanima gelecek mi is degisikligi olacakmiydi . Hepsi istisnasiz 27 eylulde ankaraya gelecek dedi. Ben umutla beklerken gecen hafta kendi bulundugi yerde is degisikligi oldu ama ankaraya gelis yok. 27 eylulde ankaraya yanima geliyor ama baska bi isi var gunu birlik yani. Biz kendimiz mantiken planlamis mart ayinda temelli gelebilirdi ancak hepsi eylul deyince bende umutlanmistim. Neyse hayirlisi falcilari biraktim en azindan hani cinler 1 dogru bilgi duysalar icine 100 yalan katarak haber getirirler derler gercekten dogruumus. Simdi asil soyleyecegim şu ki mart ayini bilen 4 kisi var uzak tarih oldugu icin onlara inanmak istemedim hic ama onlarin dogru cikti birincisi nesibe ikincisi izmirde bir falci tulin diye üçüncü su telefnda bakan sule bide yariyariya ankaradaki hulya abla . Baska da bilen olmadi yikildi hayallerim ama falida biraktim bi baktrrsam ayda yilda bi nesibeye baktiririm o kadar . Hersey gonlunuzden gecirdiginiz gibi olsun opuyorum.

Ben de kahvede Sevval Hanim ciin ayni seyleri dusunuyorum sekerim. Bana cok sasirtici bir sey soylemedi.

Kahvede Kesirayi begendim, dedikleri cikarsa yazarim 1-2 ay icinde.

Kesirayi tarotta deneyen var mi ?

Kesira'ya tarot baktırdım ,normaldi kötü değildi,olumlu şeyler söyledi ama bir daha baktırmam . Beni şaşırtması lazım
Şevval'i tavsiye edebilirdim ama pek memnun kalmamışsın anlaşılann ben dediklerini yaşadım ,son dediğini bekliyorum aylardır

telefonda serraya bakan kişi kim arkidişilerrrrrr merak etmm nasıl bakıoduu :)

Canım nesibe Ankara'ya gelecek dedi ama temelli dedi mi?:44:

Sevval hanima ben kahve baktirdim dedigim gibi. Yani cikar mi cikmaz mi zaman gosterir tabi Bana olumlu konusmus, caba gosterirsem olaylar olumlu yonde gelisebilir seklinde konusmus ama bence durum benim acimdan tam tersi yani bomb..k Neyse 1 aya kalmaz goruruz diye dusunuyorum

Her kafadan ayri bir ses cikiyor, kime inanacagimi sasirdim artik.

Aynı benimde bomb.k şuan halim 1,5 yıldır internetten fal baktıran biri olarak şu zamana kadar gözüm kapalı sadece Şevval'i önerebilirim , bana dediklerinden bahsedeyim :
Ben genel bir yorum istemiştim eski sevgilimi sordum mu hatırlamıyorum bir de onla ilgili bilgi almak istemiştim ocak ayında baktırmıştım ilk Şevval 'e kahve falı
Bana eski sevgilimi birebir tarif etmişti fiziki bakımdan tıpatıp doğruydu ,martta konuşma olacak demişti ama olmadı birleşme görmüyorum diye açık açık demiş, o zaman üzülüyodum manyak ffreya
annemle ilgili konuşmuştu.. Ama öyle ruhsal özellik,herkese tutan cinsten şeyler dememişti ,annem kariyer sahibi biri bu anlamda konuştu onunla ilgili dedikleri de tıpatıp doğruydu, benim ruh halime de değinmiş o da doğru ... 2 doktor ziyareti görünüyor dedi hanende, hastaydım o gün doktordan geldikten sonra baktırmıştım Bunu duyunca biraz daha inandım ona ama son paragrafı okurken dedim hadi ordan Nisan ayında hayatına biri gircek demişti, nerde girceğinden , neyle ilgilendiğinden ,saçının şekline kadar söyledi ,dediği harfte baş harfi benimkinin Dediği ayda yaşadım karşıma çıktı, ama ilişki yok tabi henüzzzz Bir de tarot baktırdım onda da bilemediği tek şey uzun boylu olmam bana uzun boylusun demişti ama 164üm,yoksa onu herşeyiyle tarif etti ,dediklerini bekliyorum en geç bir ay sonra karşılaşcaksınız dedi fal baktırdım 2 gün sonra karşıma çıkmıştı ah ah Yani olmaz deme olabilir bende inanmıyodum yeni birinin varlığına dediği çıktı Biraz uzun uzun bahsettim ama Şevval 'e baktırmak isteyenler için kaynak olabilir

Ayyy insallah bana dedikleri de cikar, icimi acti cunku. Dedikleri Rezzan ablayla celisti birazcik cunku.

Benna Kucuker hakkinda fikri olan var mi kizlar, yine kahve pesindeyim

Son düzenleme:
Ayyy insallah bana dedikleri de cikar, icimi acti cunku. Dedikleri Rezzan ablayla celisti birazcik cunku.

Benna Kucuker hakkinda fikri olan var mi kizlar, yine kahve pesindeyim

İnşallahh :) Rezzan'ı hiç dinleme 2 fal baktırdım ilkini Perihan'a göndermiştim aslında o bakmış burda övüyodum Perihan Perihan diye,halbuki Rezzanmış bana neler neler dedi havala uçtum ikinci falda yerin dibine soktu ilk falı nerde ikincisi nerde sen onu boşver

benim fal sepetinde tarot kredim vardı fallarım silindi diye tarota kredi verdiler.bunu tabiki nesibeye kullanmalıyım diye düşündüm ve dün nesibeye baktırdım.bana daha önce 2 fal bakmıştı ikisinde de eylülde olacak kalbin kanatlanacak demişti.şimdi 4 ay sonraya attı.ha hiç mi bilenmedi hayır bildi ama bence benim kafamdaki düşünceleri bana okudu.o da benim çabamla olacakmış ben çaba harcamazsam karşı taraf soğurmuş benden,ben hep yanında olacakmışım vs.hep eylülü bekledim fikirlerimi yazmak için bakalım çıkacak mı diye sizlerede yardımcı olmak açısından.ve evet çıkmadı.neyse bunu da böyle paylaşmış olayım.

Canım nesibe Ankara'ya gelecek dedi ama temelli dedi mi?:44:

Evet dedi tatlim hatta birisi yardim edecek dedi su an da aynen oyle oluyor tabi marta daha var ins oyle olur ama bu bizim elimizde martta olmasi o yuzden olur yani.. ama eylul bizim icin mucizeydi hepside eylul demisti elimizde patladi

tellwe'de yıldızname bakan çok falcı var. En iyi yıldızname bakan kim biliyormusunuz?

rezzanla perihan ayni degil diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…