- 23 Ağustos 2012
- 52.082
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.732
- 898
3 müüüü naptın Cherr'im sen yaaaAman uzak dursun zampara uyuz oluyorum kadın gördü mü gevşeyen adama Tartışmayı bilen var mı peki ?
Yani, nasil diyeyim kavga dovus degil ama herif sinirli, stresli bir tip, beni de geriyor. Herkes geriliyor bu adamdan, garip bir herif. Onemli bir tartisma degil, zit dustuk diyeyim.
merhaba kızlar 2 gndur yazamadım sızı cok ozledm buarada bende yazılı baktırmıştım zaman vermedgı ıcın bır haftaıcı aksamını bekleyıp duruyorum oyle demiş kendıleriii:)aaa aylin sesli mi bakıyo artık ?? çok sevindim yaa, ben baktırdığımda yazılı idi.
inşallah olur canım . bol şansBen erkk arkdsmla cok kotu ayrildim kanli bicakli yiz desem yeridir bende olursa herkezte ise yarar :)
Cherryy bos deggil demi ayy cok iyi sende de cikti demek bana ozelden yaz adami nasil tarif etmistiKizlar, Emine bos degil.
bana tarif ettigi adamla tanistim vallahi, ama bir sey olacagini sanmam. Yine de tarif ettigi adam bu.
Ins cnm sagolasin :)inşallah olur canım . bol şans
bekliyoruz kuzum :))Canlar şu an Meryeme fal atmış bulunmaktayım..gelişmeleri an be an akataracam
canım maşallah cümlemizin falı yerıne senınkıler cıkmış h oh ben 8 ayda cıkan falcı bulamamıştım hepsi enerjı ıstemerhaba kızlar,
ben de deneyimlerimi paylaşayım, ve sizlerden başka birileri için tavsiye isteyeyim
telwe saraylı hanım- 2kere baktırdım, ağustosta baktırdığımdan ocak ayına kadar dedikleri şeyler dedikleri vakit gelmeden çıktı; 1 ay önce bi kez daha attım, ve yakın zamanda beklediğim bi olayı bildi, kendisi güzel bakıyor bence, ama her zaman ulaşılamıyor ve geç dönüyor, beklemek bazenleri sıkıntılı olabiliyor
telwe selena, selenanın tarotu 20 tl uygun ve güzel de baktı, onunda dediği 2 şey çıktı 1 ay kadar önce baktırmıştım, diğer dedikleri çıkarsa bilgiledirrim yine
bir yolum var emine- tatlı bi komşu teyze modunda fal bakıyor, bi balık ye dedi, fala baktırdıktan 10 gün içersinde 3 günde bi balık yedim, onunda dediği 2 şey çıktı 1 ay kadar önce baktırdım,çok kötü diyemem ama çok iyi de değil, nokta atışları var bildiği şeylerde, kahve bakıyodu merak ettiğim soruları yazdım, çünkü onları düüşnerek kapattım fincanımı, sorduğum sorulardan 2si çıktı
bir yolum var aylin, karakter olaylarını pek bilemedi ama onunda dediği 2 şey çıktı, eski iş yerimdeki 7 kişilik bi ekip olduğumuzu bile bildi, ve bi dersten 2 kişi geçicek dedi onlardan bir kız biri erkek dedi kız sensin demişti, baya nokta atışlrı çıktı, kahve baktırmıştım, sorduğum sorulardan 2 si çıktı, diğerini taa temmuza kadar bekliycem bakalım
bunlara peş pşe baktırdım aynı hafta içersinde, merakettiğim 2 şeyi bildiler, bazılarının nokta atışları vardı bazıları genel söyledi ama sonuçta yakın zamanda dedikleri çıktı
ben nokta atışları yüksek olan birilerini istiyorum detay bilen tarihi vs. tutturabilen birilerini tavsiye ederseniz çok sevinirim
nesibe bence yazdan beri enerjısını kaybettı ya...aslında bazı kartlarda ufak maddı kazançları veya staji hobi gibi işleri anlatan şeyler de var sanırım ama hediyeyi hiç bilmiyorum. nesibe de bana katinadan baktığında hediye alacaksın demişti. 14 şubatta geçti, hediye mediye yok
ayyyy inşallah ya kız dua falan okumuşmuydun bana da de nolurkızlar selam. dün ayline atmıştım ya yorumumu yazamadım size. ben falını çok beğendim. verdiği harfler birebir tutuyor hayatımla. yorum harika falan ama bi kaç ay önce ona tekrar baktırmıştım katinaydı o. bana sevmiyo seni çıkmışsın aklından vs vs demişti. ve şu son günlere kadar kime baktırsam aynı şeyleri söylüyordu hayatındaki kıza odaklanmış ilerde görüşmeniz olur ama öylesine gibi. ama son zamanlarda kime baktırsam, bu olumsuz konuşanlar da dahil, arada aklına geliyosun, senle günlerini özlemiş, ilişkiye başlayabilirsiniz diye değiştiler. acaba diyorum herkes aynı anda böyle sözleşmiş gibi olumluya döndülerse benim eskinin duyguları değişiyo olabilir mi?
canısıııııı döndün mü mesajıma cevap yazmamışsın gelmedın sandımmmCanım Meryem banko patlayacak ama ben Venüs'ü pek sevmedim. Selenacığımı çok sevdim ama. Aynı şeyleri söylemelerine rağmen ne bileyim Venüs garipti
fal atasımm geldiii kaşınıyorum çünküü biri dank diye bir şey diyebilir ama kimee baktırmalıyım kızlar kahve falı olarakk
Aylin de olabilir bak halen daha indirimde 7,5 tlfal atasımm geldiii kaşınıyorum çünküü biri dank diye bir şey diyebilir ama kimee baktırmalıyım kızlar kahve falı olarakk
bir yolun var ilkay canımmmmilkayyy mııı hangi ilkay binnaz mıı olsun cıkmıs yine kuzum :)
onun zaten arıycağı varmış canım ya o kadar kolay olsa keşke o işler...kin nefret olmadan tamamen sakin düsüncen we samimi bi sekilde bana donsun butun hatalarini affettim arasin dyip elini owusturup sürtuyon ama hic olumsuz dusunme tamamen aramasini istedigin kisiye odaklan elini sürt birbrne we top cikar hani warmis gbi sonra o dusunceyle ona üfle aksam 10 da yapilcak sonunda rabbim ornek ahmete ilet de ufle
meryemmiş o ama ya da meryemin tek yumurta ikizi aynı şeyi söylerse bana yine :)Aylin de olabilir bak halen daha indirimde 7,5 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?