Binnaz Abla

3 müüüü naptın Cherr'im sen yaaa Aman uzak dursun zampara uyuz oluyorum kadın gördü mü gevşeyen adama Tartışmayı bilen var mı peki ?

Yani, nasil diyeyim kavga dovus degil ama herif sinirli, stresli bir tip, beni de geriyor. Herkes geriliyor bu adamdan, garip bir herif. Onemli bir tartisma degil, zit dustuk diyeyim.

Yani, nasil diyeyim kavga dovus degil ama herif sinirli, stresli bir tip, beni de geriyor. Herkes geriliyor bu adamdan, garip bir herif. Onemli bir tartisma degil, zit dustuk diyeyim.

peki eminoş 3 falda da aynı mıydı ? Bu arada kıvanç'ın kumralını anladığın an kaçırma sakın haa herkese nasip olmaz kıvanç bu, bak bana balıketli yayık burunlu çıktı

aaa aylin sesli mi bakıyo artık ?? çok sevindim yaa, ben baktırdığımda yazılı idi.
merhaba kızlar 2 gndur yazamadım sızı cok ozledm buarada bende yazılı baktırmıştım zaman vermedgı ıcın bır haftaıcı aksamını bekleyıp duruyorum oyle demiş kendıleriii:)

canım m
canım maşallah cümlemizin falı yerıne senınkıler cıkmış h oh ben 8 ayda cıkan falcı bulamamıştım hepsi enerjı ıste

nesibe bence yazdan beri enerjısını kaybettı ya...

ayyyy inşallah ya kız dua falan okumuşmuydun bana da de nolur

fal atasımm geldiii kaşınıyorum çünküü biri dank diye bir şey diyebilir ama kimee baktırmalıyım kızlar kahve falı olarakk

onun zaten arıycağı varmış canım ya o kadar kolay olsa keşke o işler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…