Binnaz Abla

Canim ya bende yazdim bugun Emine bana da cikti yine.ayni tarif ettigi durum oldu

kuzum o bana da koca adayı olarak kahtalı mıcıyı söyler diye korkuyorum

amaaan korkma be canım her falcı herkese bilecek diye bir şey yok, öyle olsa ohoooo hooo Bak yaza doğru da fatima efsanesi vardı, ben o sıra oruca girmiştim atmadım bu arada izninizle tekrar aklıma tükürüyorum, neyse o da böyle çıktı çıktı kimisine de çıkmadı

valla bilemedim şimdi teklifleri değerlendiriyim kzum var mı arttıran keyfimin içine etsinler biraz falcılar ayıptır söylemesi :)

valla bilemedim şimdi teklifleri değerlendiriyim kzum var mı arttıran keyfimin içine etsinler biraz falcılar ayıptır söylemesi :)

selenaya attın mı bende tarotta da iyiydi. İş dememe rağmen bahsetmiş ve benim yapmayı düşündüğüm şey üzerinden yorumları, bunu diyen tek o mesela, beğendim ben.

rezzan hatun mesgule almıs kendini ya
kesinlikle o kadının hislerine bayılıyorum..gelecekte çıkmayabilir ama geçmişte yaşanılanlar,o anki duygular konusunda tek geçiyorum..hemde hiçbir ayrıntı vermedim hiçbirzaman..ama kendide diyor telveler beni yanıltmazsa diye ilişki anlamında hepsinden farklı bir yorumda bitek o bulundu bana gelecekle ilgili lakin; im-kan-sızzz! net yani! olsun yinede seviyorum ben rezzanı

ben bir aya yakındır o hatunu yakalayamıyorum neden bilemiyorum ona cok baktırmak istiyorum ama denk gelemiyoruz o da saniyeyle kacırıyorum bazen

selenaya attın mı bende tarotta da iyiydi. İş dememe rağmen bahsetmiş ve benim yapmayı düşündüğüm şey üzerinden yorumları, bunu diyen tek o mesela, beğendim ben.
telweye kılım kuzum başka sitelere bakıyorum resmen dolar üzerinden tırtıklıyorlar

ben bir aya yakındır o hatunu yakalayamıyorum neden bilemiyorum ona cok baktırmak istiyorum ama denk gelemiyoruz o da saniyeyle kacırıyorum bazen
evet canımcım..çünkü saniyesiyle 6 kişi birden fal atmış oluyor:)) ben 3 kere baktırdım kendiminkini anneme dinlettim oda şoka girdi o kadar bariz şeyler bildiki ve hepp genel sorular sordum..bu kadar ayrıntı bilen bende başka kimse olmadı henüz ama gelecekte dediğim gibi bir tek o farklı bir şey söyledi diğer tüm falcılardan ve söylediği şey imkansız

istediğin şeyse inşallah ımkansız olmaz canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…