- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
kuzum o bana da koca adayı olarak kahtalı mıcıyı söyler diye korkuyorumemineye attım mı sen atmadıysan ona at, bana pek olmadı gibi ama beğeneni çok
Canim ya bende yazdim bugun Emine bana da cikti yine.ayni tarif ettigi durum olduEvlendirdigi kimdi hatirlamiyorum, ama subay degildi.
Simdi soyle soyleyeyim, ben is degistirdim. Degistirmeden once bu fali atmistim. Emine de yazmis ki, burda boyle boyle bir adam var , normalde sisko degil ama kilo almis. Sonra daldan dala atlamis, 3 cumle sonra kilolu bir erkek gelecegin icin seviniyor demis.
Vallahi 3 gun once herifle konusurken diger insanlar dedi ki, sen kilo aldin, boyle degildin
Yani evlenmeyecek olmamin sebebi, adamin zaten coktan evlenmis olmasi
Lakin baska bir kzi daha var, bana dedi ki dikkat et bu adam guzel kadin gorunce dayanamaz yavsar. Bu kiz abna dedi ki, bu kizi gordugunde merdivenden dusmus :) :) Onune gelenle yatip kalkma derdinde bir herif iste. Geldigime sevindi i bilemem ama ilk haftadan tartistik.
bana demis ki, Kivanc tatlitug'un kumraliyla evleneceksin
pek tarih vermedi aslında aşk ile ilgili, ama olaylar dediği gibi gelişiyor, verilen tarihlerin çıkmasına var bazılarındaBnda tarih verdide askta tarih tutdumu
canım valla bi ara esma okumaya heves ettim ama en fazla 3 gün okuyup bıraktım bu adam için mi uğraşıp durcam ya diye bilmiyorum işe yaradı mıayyyy inşallah ya kız dua falan okumuşmuydun bana da de nolur
kuzum o bana da koca adayı olarak kahtalı mıcıyı söyler diye korkuyorum
valla bilemedim şimdi teklifleri değerlendiriyim kzum var mı arttıran keyfimin içine etsinler biraz falcılar ayıptır söylemesi :)amaaan korkma be canım her falcı herkese bilecek diye bir şey yok, öyle olsa ohoooo hoooBak yaza doğru da fatima efsanesi vardı, ben o sıra oruca girmiştim atmadım bu arada izninizle tekrar aklıma tükürüyorum, neyse o da böyle çıktı çıktı kimisine de çıkmadı
valla bilemedim şimdi teklifleri değerlendiriyim kzum var mı arttıran keyfimin içine etsinler biraz falcılar ayıptır söylemesi :)
kesinlikle o kadının hislerine bayılıyorum..gelecekte çıkmayabilir ama geçmişte yaşanılanlar,o anki duygular konusunda tek geçiyorum..hemde hiçbir ayrıntı vermedim hiçbirzaman..ama kendide diyor telveler beni yanıltmazsa diye ilişki anlamında hepsinden farklı bir yorumda bitek o bulundu bana gelecekle ilgili lakin; im-kan-sızzz! net yani! olsun yinede seviyorum ben rezzanırezzan hatun mesgule almıs kendini ya
ben bir aya yakındır o hatunu yakalayamıyorum neden bilemiyorum ona cok baktırmak istiyorum ama denk gelemiyoruz o da saniyeyle kacırıyorum bazenkesinlikle o kadının hislerine bayılıyorum..gelecekte çıkmayabilir ama geçmişte yaşanılanlar,o anki duygular konusunda tek geçiyorum..hemde hiçbir ayrıntı vermedim hiçbirzaman..ama kendide diyor telveler beni yanıltmazsa diye ilişki anlamında hepsinden farklı bir yorumda bitek o bulundu bana gelecekle ilgili lakin; im-kan-sızzz! net yani! olsun yinede seviyorum ben rezzanı
telweye kılım kuzum başka sitelere bakıyorum resmen dolar üzerinden tırtıklıyorlarselenaya attın mı bende tarotta da iyiydi. İş dememe rağmen bahsetmiş ve benim yapmayı düşündüğüm şey üzerinden yorumları, bunu diyen tek o mesela, beğendim ben.
yaramış bence canısı hatta bence 4.gunde okusaydın dönerdi bu çoçuk sana:) ne okudun kız:)canım valla bi ara esma okumaya heves ettim ama en fazla 3 gün okuyup bıraktım bu adam için mi uğraşıp durcam ya diye bilmiyorum işe yaradı mı
ya cami ya vedud okumuşum tekrar mı başlasam napsamyaramış bence canısı hatta bence 4.gunde okusaydın dönerdi bu çoçuk sana:) ne okudun kız:)
emine bende patladı en ufak bırsey bıle çıkmadı atarken de bundan olmaz dye dusunuyordum zatenemineye attım mı sen atmadıysan ona at, bana pek olmadı gibi ama beğeneni çok
evet canımcım..çünkü saniyesiyle 6 kişi birden fal atmış oluyor:)) ben 3 kere baktırdım kendiminkini anneme dinlettim oda şoka girdi o kadar bariz şeyler bildiki ve hepp genel sorular sordum..bu kadar ayrıntı bilen bende başka kimse olmadı henüz ama gelecekte dediğim gibi bir tek o farklı bir şey söyledi diğer tüm falcılardan ve söylediği şey imkansızben bir aya yakındır o hatunu yakalayamıyorum neden bilemiyorum ona cok baktırmak istiyorum ama denk gelemiyoruz o da saniyeyle kacırıyorum bazen
alara unlunun dedıgı saatlerde mı okudun jupıter saatınde 1000 kere okuyun dıyor ya ne guzel sende hemen etkısını göstermışya cami ya vedud okumuşum tekrar mı başlasam napsam
kezül arş duasını okuyan yada bilen var mı geçenlerde bir yerde rastlamıştım..ya cami ya vedud okumuşum tekrar mı başlasam napsam
istediğin şeyse inşallah ımkansız olmaz canım yaevet canımcım..çünkü saniyesiyle 6 kişi birden fal atmış oluyor:)) ben 3 kere baktırdım kendiminkini anneme dinlettim oda şoka girdi o kadar bariz şeyler bildiki ve hepp genel sorular sordum..bu kadar ayrıntı bilen bende başka kimse olmadı henüz ama gelecekte dediğim gibi bir tek o farklı bir şey söyledi diğer tüm falcılardan ve söylediği şey imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?