ben canım o dua benden sorulur:) okdar guzel bır duadır kı turkce anlamını da okursan ztn sende hıssedersın guzellıgını ben yurekten okunursa allahın ıznıyle sesımızın daha guzel duyulacagnı dusunuyorum ben cok mucızesıne tanık oldum ama son bırkaç dılegım hayırlı degılmışkı olmadı..cunku o duayla ne dılekte bulunsam ALLAHın ıznyle olurdu tabı nasıp meselesı yanı kelımelerden zıyade kalben okumak bence önemlikezül arş duasını okuyan yada bilen var mı geçenlerde bir yerde rastlamıştım..
tatlım çok sağol fakat benim eskisiyle ilgili olumlu yorum yapıyor..ben ise onun insan olabilme potansiyeli olarak ulaşabileceği son mertebeyi artık biliyorum ve beni için yeterli değilistediğin şeyse inşallah ımkansız olmaz canım ya
tatlım çok sağol fakat benim eskisiyle ilgili olumlu yorum yapıyor..ben ise onun insan olabilme potansiyeli olarak ulaşabileceği son mertebeyi artık biliyorum ve beni için yeterli değilkendinden bayaaa büyük bir egoyla yaşıyor kendisi..
kalbim temiz tatlım ondan olmuştur, fesatlık yok ya içimdecanım m
canım maşallah cümlemizin falı yerıne senınkıler cıkmış h oh ben 8 ayda cıkan falcı bulamamıştım hepsi enerjı ıste
sağol canım bilgi için..bende okumak istiyorum dulara başlıycam tekrar onu da ekleyecem İnşallah..ben canım o dua benden sorulur:) okdar guzel bır duadır kı turkce anlamını da okursan ztn sende hıssedersın guzellıgını ben yurekten okunursa allahın ıznıyle sesımızın daha guzel duyulacagnı dusunuyorum ben cok mucızesıne tanık oldum ama son bırkaç dılegım hayırlı degılmışkı olmadı..cunku o duayla ne dılekte bulunsam ALLAHın ıznyle olurdu tabı nasıp meselesı yanı kelımelerden zıyade kalben okumak bence önemli
jüpiter saatlerinde okumuştum canımalara unlunun dedıgı saatlerde mı okudun jupıter saatınde 1000 kere okuyun dıyor ya ne guzel sende hemen etkısını göstermış
okuma seklı varmıydı anıston?ben canım o dua benden sorulur:) okdar guzel bır duadır kı turkce anlamını da okursan ztn sende hıssedersın guzellıgını ben yurekten okunursa allahın ıznıyle sesımızın daha guzel duyulacagnı dusunuyorum ben cok mucızesıne tanık oldum ama son bırkaç dılegım hayırlı degılmışkı olmadı..cunku o duayla ne dılekte bulunsam ALLAHın ıznyle olurdu tabı nasıp meselesı yanı kelımelerden zıyade kalben okumak bence önemli
yaramış bence canısı hatta bence 4.gunde okusaydın dönerdi bu çoçuk sana:) ne okudun kız:)
bu arada işe yaradı mı yaramadı mı bilmiyoruz gördüğüm kadarıyla yeni sevgilisiyle aşkları dolu dizgin devam ediyo sadece falcıların yorumları olumlu olmaya başladıalara unlunun dedıgı saatlerde mı okudun jupıter saatınde 1000 kere okuyun dıyor ya ne guzel sende hemen etkısını göstermış
premsestende haber yok sevgililer gününü nezipLEN mi geçirdiki ??
bu arada işe yaradı mı yaramadı mı bilmiyoruz gördüğüm kadarıyla yeni sevgilisiyle aşkları dolu dizgin devam ediyo sadece falcıların yorumları olumlu olmaya başladı
Hayret hiç sevgilisiyle ayrılcağını söyleyen yokmu kuzum??
herkes ayrılıcak ama sizin geleceğiniz yok seni aklından çıkarmış diyodu ama son zamanlarda aklına geliyorsun özlemeye başlamış senle günlerini sana yaptıklarından pişman filan demeye başladılar
herkes ayrılıcak ama sizin geleceğiniz yok seni aklından çıkarmış diyodu ama son zamanlarda aklına geliyorsun özlemeye başlamış senle günlerini sana yaptıklarından pişman filan demeye başladılar
bu lısteye saraylıyıda ekleyebılırmıyızemine ne dedi canım ? Bir de selena bir de aylin bir de bilgehatun bir de ecem23 bir de nazŞimdilik bu kadar ama istersen cevap verme epey sormuşum
canm ben fatiha felak nas aytel kürsi kafirun surelerini okuyup duayı okuyordum bırde anlamını okyordum ama 2 rekat namaz kılıp okudugumda oluyoduokuma seklı varmıydı anıston?
offf evet ya namazsız zor oluyo namaz kılmak lazım mutlakacanm ben fatiha felak nas aytel kürsi kafirun surelerini okuyup duayı okuyordum bırde anlamını okyordum ama 2 rekat namaz kılıp okudugumda oluyodu
inşallah da dgrudur oledir bende pişman olmasnı beklyrum ama olan yok tabi...herkes ayrılıcak ama sizin geleceğiniz yok seni aklından çıkarmış diyodu ama son zamanlarda aklına geliyorsun özlemeye başlamış senle günlerini sana yaptıklarından pişman filan demeye başladılar
hepsi kızdan ayrılıcak yaz başında sonra görüşmeniz olucak dedi. fark şu ki naz kızla cinsellik için birlikte aslında seni seviyo geri döncek dedi. bilgehatun özlemiş birlikte olcaksınız dedi. ecem unutmuş seni kızdan ayrılınca öylesine msj atıcak bi kaç kez görüşüceksiniz sonu yok dedi. aylin ilk baktırdığımda olumsuz konuştu dün baktırdığımda sen istersen ilişkiye devam ediceksiniz dedi. selenaya epey önce baktırdım o da yaz aylarında ayrılıp iletişime geçicek ama o sıra aklında başkası olucak bence o yeni çocuğu seç çünkü bu eskisiyle mutlu olamazsın dedi. emine önce geri döncek ama boşver onu hayır gelmez dedi sonra geri dönmiycek dedi ikinci baktırışımda. ama hepsi de sözleşmiş gibi yaz başında kızdan ayrılıcak ondan sonra iletişim var dedi. bakalımemine ne dedi canım ? Bir de selena bir de aylin bir de bilgehatun bir de ecem23 bir de nazŞimdilik bu kadar ama istersen cevap verme epey sormuşum
namaz çok rahatlatyr ama ya namazsız dua eksık gbıofff evet ya namazsız zor oluyo namaz kılmak lazım mutlaka
ona hiç baktırmadımbu lısteye saraylıyıda ekleyebılırmıyız
emine benimkine de hakaret edyr ya adam degl dye...ahh emıne ahhhhepsi kızdan ayrılıcak yaz başında sonra görüşmeniz olucak dedi. fark şu ki naz kızla cinsellik için birlikte aslında seni seviyo geri döncek dedi. bilgehatun özlemiş birlikte olcaksınız dedi. ecem unutmuş seni kızdan ayrılınca öylesine msj atıcak bi kaç kez görüşüceksiniz sonu yok dedi. aylin ilk baktırdığımda olumsuz konuştu dün baktırdığımda sen istersen ilişkiye devam ediceksiniz dedi. selenaya epey önce baktırdım o da yaz aylarında ayrılıp iletişime geçicek ama o sıra aklında başkası olucak bence o yeni çocuğu seç çünkü bu eskisiyle mutlu olamazsın dedi. emine önce geri döncek ama boşver onu hayır gelmez dedi sonra geri dönmiycek dedi ikinci baktırışımda. ama hepsi de sözleşmiş gibi yaz başında kızdan ayrılıcak ondan sonra iletişim var dedi. bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?