Binnaz Abla

kezül arş duasını okuyan yada bilen var mı geçenlerde bir yerde rastlamıştım..
ben canım o dua benden sorulur:) okdar guzel bır duadır kı turkce anlamını da okursan ztn sende hıssedersın guzellıgını ben yurekten okunursa allahın ıznıyle sesımızın daha guzel duyulacagnı dusunuyorum ben cok mucızesıne tanık oldum ama son bırkaç dılegım hayırlı degılmışkı olmadı..cunku o duayla ne dılekte bulunsam ALLAHın ıznyle olurdu tabı nasıp meselesı yanı kelımelerden zıyade kalben okumak bence önemli

istediğin şeyse inşallah ımkansız olmaz canım ya
tatlım çok sağol fakat benim eskisiyle ilgili olumlu yorum yapıyor..ben ise onun insan olabilme potansiyeli olarak ulaşabileceği son mertebeyi artık biliyorum ve beni için yeterli değil kendinden bayaaa büyük bir egoyla yaşıyor kendisi..

egolarına tüküreyim onların zaten , ah şu egoları

sağol canım bilgi için..bende okumak istiyorum dulara başlıycam tekrar onu da ekleyecem İnşallah..

okuma seklı varmıydı anıston?

yaramış bence canısı hatta bence 4.gunde okusaydın dönerdi bu çoçuk sana:) ne okudun kız:)

alara unlunun dedıgı saatlerde mı okudun jupıter saatınde 1000 kere okuyun dıyor ya ne guzel sende hemen etkısını göstermış
bu arada işe yaradı mı yaramadı mı bilmiyoruz gördüğüm kadarıyla yeni sevgilisiyle aşkları dolu dizgin devam ediyo sadece falcıların yorumları olumlu olmaya başladı

premsestende haber yok sevgililer gününü nezipLEN mi geçirdiki ??

emine ne dedi canım ? Bir de selena bir de aylin bir de bilgehatun bir de ecem23 bir de naz Şimdilik bu kadar ama istersen cevap verme epey sormuşum

emine ne dedi canım ? Bir de selena bir de aylin bir de bilgehatun bir de ecem23 bir de naz Şimdilik bu kadar ama istersen cevap verme epey sormuşum
bu lısteye saraylıyıda ekleyebılırmıyız

inşallah da dgrudur oledir bende pişman olmasnı beklyrum ama olan yok tabi...

hepsi kızdan ayrılıcak yaz başında sonra görüşmeniz olucak dedi. fark şu ki naz kızla cinsellik için birlikte aslında seni seviyo geri döncek dedi. bilgehatun özlemiş birlikte olcaksınız dedi. ecem unutmuş seni kızdan ayrılınca öylesine msj atıcak bi kaç kez görüşüceksiniz sonu yok dedi. aylin ilk baktırdığımda olumsuz konuştu dün baktırdığımda sen istersen ilişkiye devam ediceksiniz dedi. selenaya epey önce baktırdım o da yaz aylarında ayrılıp iletişime geçicek ama o sıra aklında başkası olucak bence o yeni çocuğu seç çünkü bu eskisiyle mutlu olamazsın dedi. emine önce geri döncek ama boşver onu hayır gelmez dedi sonra geri dönmiycek dedi ikinci baktırışımda. ama hepsi de sözleşmiş gibi yaz başında kızdan ayrılıcak ondan sonra iletişim var dedi. bakalım

emine benimkine de hakaret edyr ya adam degl dye...ahh emıne ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…