emine benimkine de hakaret edyr ya adam degl dye...ahh emıne ahhh
ya canım herkes o duanın faydasnı grmuş ben ınanmadım dye mı goremedım ndrjüpiter saatlerinde okumuştum canım
al benden de okdar!!neler neler dedi çocuğa ya tamam bana haksızlık etti pek de matah biri sayılmazdı ama o kadar da değil
hepsi kızdan ayrılıcak yaz başında sonra görüşmeniz olucak dedi. fark şu ki naz kızla cinsellik için birlikte aslında seni seviyo geri döncek dedi. bilgehatun özlemiş birlikte olcaksınız dedi. ecem unutmuş seni kızdan ayrılınca öylesine msj atıcak bi kaç kez görüşüceksiniz sonu yok dedi. aylin ilk baktırdığımda olumsuz konuştu dün baktırdığımda sen istersen ilişkiye devam ediceksiniz dedi. selenaya epey önce baktırdım o da yaz aylarında ayrılıp iletişime geçicek ama o sıra aklında başkası olucak bence o yeni çocuğu seç çünkü bu eskisiyle mutlu olamazsın dedi. emine önce geri döncek ama boşver onu hayır gelmez dedi sonra geri dönmiycek dedi ikinci baktırışımda. ama hepsi de sözleşmiş gibi yaz başında kızdan ayrılıcak ondan sonra iletişim var dedi. bakalım
ekle canm ekle))) maşallah:)))))sağol canım bilgi için..bende okumak istiyorum dulara başlıycam tekrar onu da ekleyecem İnşallah..
bende şimdi esmalara bakıyodum:)kızlar bu arada gecen gece dılegım ıcın hangı duayı okumam gereketıgını gormek ıcın 145 ya muheymın okuyup yattım cok sukur gordum tavsıye ederım
Bende ozledim deep ya ben dusundum sen yazmissin
Yarın da sesi çıkmazsa faceden mesaj atacam. hiç bu kadar uzun yok olmazdı lalemBende ozledim deep ya ben dusundum sen yazmissin
inşallah canım umarım hepimiz isteklerimize kavuşurup mutlu oluruz hayırlı iseHaydi inşallah gönlüne göre olur hayatım
benim de gerçek olmadı kiya canım herkes o duanın faydasnı grmuş ben ınanmadım dye mı goremedım ndr
Hangi duayı okuman gerekiyormuş canım? Bu arada ben de gece uykuya dalana kadar ya habir diyorum.. Buda merak ettiğin sonucunu bilmek istediğin herşeyi rüyanda gösteriyor.. Başında niyet ediyorsun amakızlar bu arada gecen gece dılegım ıcın hangı duayı okumam gereketıgını gormek ıcın 145 ya muheymın okuyup yattım cok sukur gordum tavsıye ederım
Hangi duayı okuman gerekiyormuş canım? Bu arada ben de gece uykuya dalana kadar ya habir diyorum.. Buda merak ettiğin sonucunu bilmek istediğin herşeyi rüyanda gösteriyor.. Başında niyet ediyorsun ama
merkür saatiymiş 489 ya fettah okudum geldim ben de biraz önce ay hadi inşallahkızlar size dilek için bir öneride bulunayım. 7 gün 786 besmele. önce niyetinizi sözyleyin sonra 786 besmele çekin. 7 güne tamamlayın. benim en zor zamanımda ya fettah ve 7 gün 786 besmele imdadıma yetişti 2. günü gerçekleşti
maşallah maşalllah ya bende onu okumaya nıyetlenecektım de araya baska dualar girdikızlar size dilek için bir öneride bulunayım. 7 gün 786 besmele. önce niyetinizi sözyleyin sonra 786 besmele çekin. 7 güne tamamlayın. benim en zor zamanımda ya fettah ve 7 gün 786 besmele imdadıma yetişti 2. günü gerçekleşti
Evet saati merkür. merkür saatinde onu çekerdim besmeleninse saati yok ama genelde aynı saatlerde gece yapmaya devam ettim. dileğim 2. günde imkansızken gerçekleşmesine rağmen 7 günü tamamladım.merkür saatiymiş 489 ya fettah okudum geldim ben de biraz önce ay hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?