Binnaz Abla

Haydi inşallah gönlüne göre olur hayatım

kızlar bu arada gecen gece dılegım ıcın hangı duayı okumam gereketıgını gormek ıcın 145 ya muheymın okuyup yattım cok sukur gordum tavsıye ederım
Hangi duayı okuman gerekiyormuş canım? Bu arada ben de gece uykuya dalana kadar ya habir diyorum.. Buda merak ettiğin sonucunu bilmek istediğin herşeyi rüyanda gösteriyor.. Başında niyet ediyorsun ama

kızlar size dilek için bir öneride bulunayım. 7 gün 786 besmele. önce niyetinizi sözyleyin sonra 786 besmele çekin. 7 güne tamamlayın. benim en zor zamanımda ya fettah ve 7 gün 786 besmele imdadıma yetişti 2. günü gerçekleşti

hayatım sana görmek nasip oldumu abdestlı olmam gerekıyormu ve namazı varmı canım yada senın yaptgn özel bir ritüel
Hangi duayı okuman gerekiyormuş canım? Bu arada ben de gece uykuya dalana kadar ya habir diyorum.. Buda merak ettiğin sonucunu bilmek istediğin herşeyi rüyanda gösteriyor.. Başında niyet ediyorsun ama

merkür saatiymiş 489 ya fettah okudum geldim ben de biraz önce ay hadi inşallah

maşallah maşalllah ya bende onu okumaya nıyetlenecektım de araya baska dualar girdi

merkür saatiymiş 489 ya fettah okudum geldim ben de biraz önce ay hadi inşallah
Evet saati merkür. merkür saatinde onu çekerdim besmeleninse saati yok ama genelde aynı saatlerde gece yapmaya devam ettim. dileğim 2. günde imkansızken gerçekleşmesine rağmen 7 günü tamamladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…