Binnaz Abla

Evet saati merkür. merkür saatinde onu çekerdim besmeleninse saati yok ama genelde aynı saatlerde gece yapmaya devam ettim. dileğim 2. günde imkansızken gerçekleşmesine rağmen 7 günü tamamladım.
çok sevindim dileğinin kabul olmasına

hayatım o ne ıcın merkurde okunuyor
dileklerin kabul olması için diye biliyorum ben canım

maşallah maşalllah ya bende onu okumaya nıyetlenecektım de araya baska dualar girdi
En fazla 15 dakika sürüyo kuzum
hayatım o ne ıcın merkurde okunuyor
her esmanın bi gezegen saati var ya o nedenle ama ben bazen güzel olan gezegen saatlerinde de okuyorum sadece merküre bağlı kalmıyorum. benim en sevdiğim jüpiter ve hele ki güneş saati. inanılmaz bi enerji veriyo nedense.

Hangi duayı okuman gerekiyormuş canım? Bu arada ben de gece uykuya dalana kadar ya habir diyorum.. Buda merak ettiğin sonucunu bilmek istediğin herşeyi rüyanda gösteriyor.. Başında niyet ediyorsun ama
ayetel kursı dendı canım ya habırde sen gorebıldınmı?bazen bende okuyorum ama cok agır gelıyo o bana ya

canım tam anlamadım ama ayın son cumartesı okunmaz son salısı okunmaz kapalı gunde okunmaz falan yazmış hangı gunler kapalı yazmamış ama .s.s 20 tl ucret yazmış ama bu aydan önceki aylarda açık kapalı gunlerı yazmıştı.s anlayan arkdas varsa yardımcı olsa keşke

ayetel kursı dendı canım ya habırde sen gorebıldınmı?bazen bende okuyorum ama cok agır gelıyo o bana ya
canım ruyanda mı bıldırılıyor ya cok ıllgınc ben bunu ılkkez duyuyorum heycanlandım denıcem dye:)

Evet canım gördüm.. Bir işle alakalıydı
170 ayetel kürsi okuyanın dileği kabul olunur derler,, ama inanarak okumak gerekiyor.. Hiç şüphe olmayacak içinde acabamı diye? Yani ben günahkarım Allah kabul etmez ama diye okursan olmuyormuş.

canım ruyanda mı bıldırılıyor ya cok ıllgınc ben bunu ılkkez duyuyorum heycanlandım denıcem dye:)
evet canım nıyetım ıcın hangı duayı okumalıyım dıye nıyet edıyosun 145 ya muheymın okuyup abdestlı yatıyosun:)

ya aslında 1 haftalık uygulaması var ayetel kursının su an baska bı duaya nıyetlendım onu okuyorum bıtsın ayetel kursıye baslıycam bu arada kızlar kılıtlı ıslerın acılması ıcın 1000 ya latıf 100 salavatı fatıhı okuyanın kılıtlı ıslerı acılırmıs aklınızda bulunsun

ya Meryem bana işyerinde açık renkli gözlü bayanın nazarı değdiğini bu yüzden kendimi sıkıntılı hissettiğimi söyledi ama öyle biri yokki hepsi kahveli bitek benim gözüm renkli acaba kendimemi nazarım değiyor bide geleceğimle ilgili insanı önümüzdeki aylarda tanıycakmışım bütün falcılar dedi bunu.. koç burcu dedi ek olarak bunuda denizim devrimim demişti..koçlar nasıl olur kiii

Kızlar ya okuyamadım tüm yorumları affedin aynı sorular olacak ama benim hafta içi bir iş görüşmem olacak çok istiyorum orayı Marple'nin dediğini okuyacağım bir de şimdi yatmadan dileğimin kabul olması için ne okuyayım, geçmiş sayfalara bakamadım valla kusura bakmayın

baktım baktım temam, inşallah olur kızlar ya dileklerimiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…