- 23 Ağustos 2012
- 52.086
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.745
- 898
hayatım o ne ıcın merkurde okunuyormerkür saatiymiş 489 ya fettah okudum geldim ben de biraz önce ay hadi inşallah
maşallah canımEvet saati merkür. merkür saatinde onu çekerdim besmeleninse saati yok ama genelde aynı saatlerde gece yapmaya devam ettim. dileğim 2. günde imkansızken gerçekleşmesine rağmen 7 günü tamamladım.
çok sevindim dileğinin kabul olmasınaEvet saati merkür. merkür saatinde onu çekerdim besmeleninse saati yok ama genelde aynı saatlerde gece yapmaya devam ettim. dileğim 2. günde imkansızken gerçekleşmesine rağmen 7 günü tamamladım.
dileklerin kabul olması için diye biliyorum ben canımhayatım o ne ıcın merkurde okunuyor
ya fettahı nasıl okudun canım hangı zamanda ve kaç adetmaşallah maşalllah ya bende onu okumaya nıyetlenecektım de araya baska dualar girdi
En fazla 15 dakika sürüyo kuzummaşallah maşalllah ya bende onu okumaya nıyetlenecektım de araya baska dualar girdi
her esmanın bi gezegen saati var ya o nedenle ama ben bazen güzel olan gezegen saatlerinde de okuyorum sadece merküre bağlı kalmıyorum. benim en sevdiğim jüpiter ve hele ki güneş saati. inanılmaz bi enerji veriyo nedense.hayatım o ne ıcın merkurde okunuyor
ayetel kursı dendı canım ya habırde sen gorebıldınmı?bazen bende okuyorum ama cok agır gelıyo o bana yaHangi duayı okuman gerekiyormuş canım? Bu arada ben de gece uykuya dalana kadar ya habir diyorum.. Buda merak ettiğin sonucunu bilmek istediğin herşeyi rüyanda gösteriyor.. Başında niyet ediyorsun ama
Teşekkür ederim bitanemmaşallah canım
Teşekkür ederim bitanemçok sevindim dileğinin kabul olmasına
dileklerin kabul olması için diye biliyorum ben canım
ya habiri kaç kere okuyodun canımHangi duayı okuman gerekiyormuş canım? Bu arada ben de gece uykuya dalana kadar ya habir diyorum.. Buda merak ettiğin sonucunu bilmek istediğin herşeyi rüyanda gösteriyor.. Başında niyet ediyorsun ama
canım tam anlamadım ama ayın son cumartesı okunmaz son salısı okunmaz kapalı gunde okunmaz falan yazmış hangı gunler kapalı yazmamış ama .s.s 20 tl ucret yazmış ama bu aydan önceki aylarda açık kapalı gunlerı yazmıştı.s anlayan arkdas varsa yardımcı olsa keşkeEn fazla 15 dakika sürüyo kuzum
her esmanın bi gezegen saati var ya o nedenle ama ben bazen güzel olan gezegen saatlerinde de okuyorum sadece merküre bağlı kalmıyorum. benim en sevdiğim jüpiter ve hele ki güneş saati. inanılmaz bi enerji veriyo nedense.
yok nazar etmemkalbim temiz tatlım ondan olmuştur, fesatlık yok ya içimde
nazar etme bi gün seninde çıkar
canım ruyanda mı bıldırılıyor ya cok ıllgınc ben bunu ılkkez duyuyorum heycanlandım denıcem dye:)ayetel kursı dendı canım ya habırde sen gorebıldınmı?bazen bende okuyorum ama cok agır gelıyo o bana ya
Evet canım gördüm.. Bir işle alakalıydıayetel kursı dendı canım ya habırde sen gorebıldınmı?bazen bende okuyorum ama cok agır gelıyo o bana ya
Canım gece yatağında sağ tarafına dön.. Sonucunu merak ettiğin bir durumu niyet et uykuya dalana kadar ya habir de. Sayısı yokya habiri kaç kere okuyodun canım
evet canım nıyetım ıcın hangı duayı okumalıyım dıye nıyet edıyosun 145 ya muheymın okuyup abdestlı yatıyosun:)canım ruyanda mı bıldırılıyor ya cok ıllgınc ben bunu ılkkez duyuyorum heycanlandım denıcem dye:)
ya aslında 1 haftalık uygulaması var ayetel kursının su an baska bı duaya nıyetlendım onu okuyorum bıtsın ayetel kursıye baslıycam bu arada kızlar kılıtlı ıslerın acılması ıcın 1000 ya latıf 100 salavatı fatıhı okuyanın kılıtlı ıslerı acılırmıs aklınızda bulunsunEvet canım gördüm.. Bir işle alakalıydı
170 ayetel kürsi okuyanın dileği kabul olunur derler,, ama inanarak okumak gerekiyor.. Hiç şüphe olmayacak içinde acabamı diye? Yani ben günahkarım Allah kabul etmez ama diye okursan olmuyormuş.
beklıyorum ve cok sınır oldum yarın aksama kadar bakmazsa banko cekıcem onumdekı 7 kısı cektıgı ıcın 7 kısı ılerledım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?