- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
beklıyorum ve cok sınır oldum yarın aksama kadar bakmazsa banko cekıcem onumdekı 7 kısı cektıgı ıcın 7 kısı ılerledım
sen cektınmı?
inşallah bu gece yapıyorum canım abdestte almıştımCanım gece yatağında sağ tarafına dön.. Sonucunu merak ettiğin bir durumu niyet et uykuya dalana kadar ya habir de. Sayısı yok
sen öyle düşünüyorsan bana diyecek bi söz yok tatlımyok nazar etmemahahahah çıkmayanların kalbı kırlı mı oldu
Yok çekmedim daha ama bu nedir ya bu kadarda bekletilmezki.. Haftada bir giriyor heraldebeklıyorum ve cok sınır oldum yarın aksama kadar bakmazsa banko cekıcem onumdekı 7 kısı cektıgı ıcın 7 kısı ılerledım
sen cektınmı?
habir duasını bende duymuştum ama denemedim..ben normal istiare yaptım korkuttular rüyamda ama gördüğüm renk olumluydu...çıkmadı ama kötü bitticanım ruyanda mı bıldırılıyor ya cok ıllgınc ben bunu ılkkez duyuyorum heycanlandım denıcem dye:)
Sonuçları haber ver kuzum. Merak ederiminşallah bu gece yapıyorum canım abdestte almıştım
ceksek bıle bakıyorumda atılcak kımse yok yaYok çekmedim daha ama bu nedir ya bu kadarda bekletilmezki.. Haftada bir giriyor heralde
Cnm insallah olur hayirlisi olsun senin icinKızlar ya okuyamadım tüm yorumları affedin aynı sorular olacak ama benim hafta içi bir iş görüşmem olacak çok istiyorum orayı Marple'nin dediğini okuyacağım bir de şimdi yatmadan dileğimin kabul olması için ne okuyayım, geçmiş sayfalara bakamadım valla kusura bakmayın
baktım baktım temam, inşallah olur kızlar ya dileklerimiz
Cnm insallah olur hayirlisi olsun senin icin
Naazz bende çok başarılıydı.. Öyle şeyler bilmişki ağzımı açık bıraktıBen de nazı bekliyorum, biri de çekmedi falı arkadaş, çeksinler de ilk sıraya düşeyim diye gözlerinin içine bakıyorum resmen
şaka gibisin ya sen öyle yazdınsen öyle düşünüyorsan bana diyecek bi söz yok tatlım
Naazz bende çok başarılıydı.. Öyle şeyler bilmişki ağzımı açık bıraktı
Neydi çektiğim esmamaşallah canım
besmelemi öçektın canımçok sevindim dileğinin kabul olmasına
dileklerin kabul olması için diye biliyorum ben canım
başından beri bi atışma içersinde olan sensin canım, kendi kendin senaryo çizdin oynadın sana kalbi kirli mi dendi?şaka gibisin ya sen öyle yazdınneyse gece gece ugraşamam senle temiz kalpliyim oyuzden falım cıktı yazdın forumda kızlarla sayende yeni br şey ögrendik CANlarım fallarımızın çıkmama sebebı kalbımızın kırlı oluşuymuş giizzz arkdaşımızın yorumuyla...
Canım hangı dua adını tam yazabılırmısınokuma seklı varmıydı anıston?
Tam tarih verdi ayagyla gelicek barscksnz cok emin knstu cikiyomu fallripek tarih vermedi aslında aşk ile ilgili, ama olaylar dediği gibi gelişiyor, verilen tarihlerin çıkmasına var bazılarında
Iki kiside oldu bnde inanmamistim ilkonun zaten arıycağı varmış canım ya o kadar kolay olsa keşke o işler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?