Binnaz Abla

beklıyorum ve cok sınır oldum yarın aksama kadar bakmazsa banko cekıcem onumdekı 7 kısı cektıgı ıcın 7 kısı ılerledım
sen cektınmı?

Ben de nazı bekliyorum, biri de çekmedi falı arkadaş, çeksinler de ilk sıraya düşeyim diye gözlerinin içine bakıyorum resmen

Cnm insallah olur hayirlisi olsun senin icin

sen öyle düşünüyorsan bana diyecek bi söz yok tatlım
şaka gibisin ya sen öyle yazdın neyse gece gece ugraşamam senle temiz kalpliyim oyuzden falım cıktı yazdın forumda kızlarla sayende yeni br şey ögrendik CANlarım fallarımızın çıkmama sebebı kalbımızın kırlı oluşuymuş giizzz arkdaşımızın yorumuyla...

başından beri bi atışma içersinde olan sensin canım, kendi kendin senaryo çizdin oynadın sana kalbi kirli mi dendi?
kendi kendine yazdın çizdin oynadın, iyi geceler, falım çıktı die bi üzerime gelinmesi eksikti...
buraya yazan kızlar beni tanır zaten yeni üye değilim ve çirkin hitaplarla da insanları yargılamayacağımı bilirler
herkes her zaman eşref vaktinde olmaz anlarım, zaten iyi bir ruh hal içersinde olsa falcı falcı gezmez anlarım, ama saygısızlığında bu kadarı....
rica edicem daha fazla uzatma konuyu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…