- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Ayyy insallah bana dedikleri de cikar, icimi acti cunku. Dedikleri Rezzan ablayla celisti birazcik cunku.
Benna Kucuker hakkinda fikri olan var mi kizlar, yine kahve pesindeyim
Ayyy insallah bana dedikleri de cikar, icimi acti cunku. Dedikleri Rezzan ablayla celisti birazcik cunku.
Benna Kucuker hakkinda fikri olan var mi kizlar, yine kahve pesindeyim
bennna cok kötü canım sorunun üstünde olcak evet evet olcak dedi fal bitti
rezzanla perihan ayni degil diye biliyorum ben
Rezzan hanım, Beren Güneş ve Ceylin Yılmaz'ın reklamını yapmış. rezzan yoksa sitenin sahibimi? yoksa bunlar iyi midir acaba? İkiside kahve bakıyor.
Site Rezzan Abla'nın canım :)
Site Rezzan Abla'nın canım :)
bak hele bzmki naslll biliyooo
Hehehe müsadenle biliyim şekerim 10 kez fal baktırdım O'na, 11inci falı göndrdim de yorumu gelmedi henüz :))
Sag olun kizlar, bugun fal krizinde elim gitti , iyi ki baktirmamisim.
Rezzan hanım, Beren Güneş ve Ceylin Yılmaz'ın reklamını yapmış. rezzan yoksa sitenin sahibimi? yoksa bunlar iyi midir acaba? İkiside kahve bakıyor.
merhaba
beren güneşe ben baktırmıştım yorumları tutarlıydı.bana rezzan ,nesibenin dediği şeylere benzer yorumlarda bulundu.
Bu arada hepsi ekim demişti , ben geçen hafta bir iletişim kurdum yani üçününde falı bir nei çıktı ,özellikle rezzan mesajla merhaba yada selam diyecek demişti tam dediği gibi çıktı beren ekim demişti.
rezzan sanırım kahve de tahtta oturuyor. şu anda kahvede onun tahtını sallayacak kişi bulundumu var mı, bilemiyorum. rezzanı bende sevdim. abla gibi konuşuyor ondanmıdır nedir sevdim ama.
benimde su an krizim tuttu napsam ki..Tarota katinaya inanmiyorum kahvede de adam gibi bakabilen kalmadi neredeyse
Sen de benim canimsin Cansummm :)sen canımsın zaten yaaaa
bugün benimde tuttu. tatlı krizi tutar gibi.Biraz önce telvede birine baktırdım. ıyy saçmalamış resmen. gitti 5tl. birine daha gönderdim çevirim içi gözüküyor ama gönderdiğim fal öylece bekliyor. bekletiyor resmen. ne yapsam ki. bu telveye sinir oluyorum
kızlar şu rezzan abla hangi sitede?
herkes beğeniyor mu ?
ben kesira,ece ye baktırdım . kesiraya kahve eceye tarot baktırdım . ecenin dediği olumsuz birşey hemen gerçekleşti canımı sıkıacak bir olay olucak patronunla sorun yaşayacaksın dedi cidden çıktı yani şok oldum . bugüne kadar adamla dayet iyidi ilşkimiz . ama problem çıktı düzelir inşş . asıl dediği şey henüz çıkmadı inşş çıkar .kesira da kahve falı baktı . ikiside aşağı yukarı aynı şeyleri söyledilerde sanki hep olumlu konuşuyorlar gibime geldi . benim gerçekçi bir fala ihtiyacım var . rezzanı deneyeyim bide ..
dene dene birde rezzanı sen dene. ama detay verme. bakalım ne diyecek sana. bende falcıları tek tek test eder gibi.
bugün benimde tuttu. tatlı krizi tutar gibi.Biraz önce telvede birine baktırdım. ıyy saçmalamış resmen. gitti 5tl. birine daha gönderdim çevirim içi gözüküyor ama gönderdiğim fal öylece bekliyor. bekletiyor resmen. ne yapsam ki. bu telveye sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?