Bna
Tam tarih verdi ayagyla gelicek barscksnz cok emin knstu cikiyomu fallri
Bn bu esmalri cok okudum daha fazlasi okumadigim kalmadi banamisin demedi bende daha kotuye gitti durumya cami ya vedud okumuşum tekrar mı başlasam napsam
m Bnm ilk askim birde 4.5 yil olunca kafama format atmam lazim seviyo barisma goruyorum 2.5 ay icnde kendi gelcek hatta baristkdan snrada yapmm grkn birseyi soyledicanım ben eski sevgilim geri dönsün die baktırmadım, eskiden baktırırdım, geri gelmiyosa sen adım atıcaksın ısrarcı olmadan, eğer hala barışma olmadıysa yeni aşklara yelken açıcaksın; 2 tane büyük aşk eskittim bu adamlar geri dönsün die, sana dediklerimi yapsaydım belki evlenme hazırlıkları yapıyor olurdum :)
selena bana bişeyler için aralık verdi 2,5 ay gibi; aylin ve emine de yaz aylarını vermişti yanlış hatırlamıyosam
umarım bir an önce barışırsınız, moralini bozmak istemem ama biri seniki gibi ilk aşkımdı, öteki o ilkini unutturmuştu :)Cn
m Bnm ilk askim birde 4.5 yil olunca kafama format atmam lazim seviyo barisma goruyorum 2.5 ay icnde kendi gelcek hatta baristkdan snrada yapmm grkn birseyi soyledi
ay bana koç demee mantık düşkünü olurlar kalbimiz devre dısı derler ama kalplerine yenik düştüler mi o zaman işler değişir çabuk sinirlenirler ama gönülde alırlar özgürlüğe düşkünlerdir ben merkezcilerdirya Meryem bana işyerinde açık renkli gözlü bayanın nazarı değdiğini bu yüzden kendimi sıkıntılı hissettiğimi söyledi ama öyle biri yokki hepsi kahveli bitek benim gözüm renkli acaba kendimemi nazarım değiyorbide geleceğimle ilgili insanı önümüzdeki aylarda tanıycakmışım bütün falcılar dedi bunu.. koç burcu dedi ek olarak bunuda denizim devrimim demişti..koçlar nasıl olur kiii
Knsmk istemiyo 3 ay olduumarım bir an önce barışırsınız, moralini bozmak istemem ama biri seniki gibi ilk aşkımdı, öteki o ilkini unutturmuştu :)
bazen sevgi yetmiyor, hayatta bakış açılarınız değiştikten sonra
onu beklemek yerine aralıklarla sen ara onu arkadaşça konuş, kendini unutturma
ayrılık sebebiniz neydi?Knsmk istemiyo 3 ay oldu
emine hakkında ne diyorsunuz kızlar geçmiş anlık durum ya da gelecekle ilgili çıkan var mıı
en kritik zamanlar senin için, barışırsanız bu zamanlarda olmalı araya uzun süre girmemeliKnsmk istemiyo 3 ay oldu
Biraz dengesiz biri gelgitliydi ilskmz hep bir kiz araya girdi sonrada sevmyrm istmyrm dediayrılık sebebiniz neydi?
hahaha annem gibi konusmusben 1 ay kadar önce baktırdım, okulla ilgili bi durumda detaylı bi konuyu bildi
yani aşk ile ilgili bi konuyuda detaylı bildi, tam bildi sayılmaz ama gidişatı onun dediği gibi olucak gibi hissediyorum
ama bana sigara içiyosun dedi, sigara sevmiyorum ilerde de umarım başlamam :)
bi balık ye dedi 10 gün de 3 kere balık yedik
diğerlerinin daha zamanı var çıkarsa yazarım
Evet napcagmi sasirDim ustune gittikce ters tepyoen kritik zamanlar senin için, barışırsanız bu zamanlarda olmalı araya uzun süre girmemeli
özel değilse ayrılma sebebiniz nedir? yardımcı olmaya çalışalım sana
öyle yaw, ben ona komşu teyze modunda anlatışını sevdim, daldan dala atlıyo bi kaç kez okudum anlamak için, bakalım diğer dedikleride çıkıcak mı?hahaha annem gibi konusmusneyse bakalım atarım ben de ona :)
canım araya başka kız girdiyse tehlikeli, hatunlar fenadır;Evet napcagmi sasirDim ustune gittikce ters tepyo
Kizi bulsam parcalicam selena eski sevglsni tarif etti tehlke yrtmck fzla doncek dedi falada ne kdr umut baglicam englldi kiymetlisi baya kalkticanım araya başka kız girdiyse tehlikeli, hatunlar fenadır;
ısrarcı olmuycaksın konuşurken, malum kıymetli annelerinin paşa oğulları hepsi, sıkıntıya gelemiyorlar, hatrını sor özledim merak ettim de, sen aradığında, bana geri dön konuşması yerine günlük bi konuşma olsun bi de böyle dene
işh canım gelir, ama sen bunları nasıl kabul ediceksin araya başka kızlar girmiş, ben sıkıntı yaratırdım, yine de sen bilirsin ama körü körüne fal çıkıcak diye kendini bağlamaKizi bulsam parcalicam selena eski sevglsni tarif etti tehlke yrtmck fzla doncek dedi falada ne kdr umut baglicam englldi kiymetlisi baya kalkti
ne kadardır birlikteydinizzBiraz dengesiz biri gelgitliydi ilskmz hep bir kiz araya girdi sonrada sevmyrm istmyrm dedi
o kiz yalan oldu ztn arada 15 saatlik mesafe cvar o yuzden o kiz yalan oldu 6 fal bkrtdm hepsinde doncek dendiişh canım gelir, ama sen bunları nasıl kabul ediceksin araya başka kızlar girmiş, ben sıkıntı yaratırdım, yine de sen bilirsin ama körü körüne fal çıkıcak diye kendini bağlama
umarım her şey gönlünce olur
4.5 yila yaknne kadardır birlikteydinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?