Binnaz Abla

Bna

Tam tarih verdi ayagyla gelicek barscksnz cok emin knstu cikiyomu fallri

canım ben eski sevgilim geri dönsün die baktırmadım, eskiden baktırırdım, geri gelmiyosa sen adım atıcaksın ısrarcı olmadan, eğer hala barışma olmadıysa yeni aşklara yelken açıcaksın; 2 tane büyük aşk eskittim bu adamlar geri dönsün die, sana dediklerimi yapsaydım belki evlenme hazırlıkları yapıyor olurdum :)

selena bana bişeyler için aralık verdi 2,5 ay gibi; aylin ve emine de yaz aylarını vermişti yanlış hatırlamıyosam

Cn
m Bnm ilk askim birde 4.5 yil olunca kafama format atmam lazim seviyo barisma goruyorum 2.5 ay icnde kendi gelcek hatta baristkdan snrada yapmm grkn birseyi soyledi

Cn

m Bnm ilk askim birde 4.5 yil olunca kafama format atmam lazim seviyo barisma goruyorum 2.5 ay icnde kendi gelcek hatta baristkdan snrada yapmm grkn birseyi soyledi
umarım bir an önce barışırsınız, moralini bozmak istemem ama biri seniki gibi ilk aşkımdı, öteki o ilkini unutturmuştu :)
bazen sevgi yetmiyor, hayatta bakış açılarınız değiştikten sonra
onu beklemek yerine aralıklarla sen ara onu arkadaşça konuş, kendini unutturma

emine hakkında ne diyorsunuz kızlar geçmiş anlık durum ya da gelecekle ilgili çıkan var mıı

ay bana koç demee mantık düşkünü olurlar kalbimiz devre dısı derler ama kalplerine yenik düştüler mi o zaman işler değişir çabuk sinirlenirler ama gönülde alırlar özgürlüğe düşkünlerdir ben merkezcilerdir

Knsmk istemiyo 3 ay oldu

emine hakkında ne diyorsunuz kızlar geçmiş anlık durum ya da gelecekle ilgili çıkan var mıı

ben 1 ay kadar önce baktırdım, okulla ilgili bi durumda detaylı bi konuyu bildi
yani aşk ile ilgili bi konuyuda detaylı bildi, tam bildi sayılmaz ama gidişatı onun dediği gibi olucak gibi hissediyorum
ama bana sigara içiyosun dedi, sigara sevmiyorum ilerde de umarım başlamam :)
bi balık ye dedi 10 gün de 3 kere balık yedik
diğerlerinin daha zamanı var çıkarsa yazarım

hahaha annem gibi konusmus neyse bakalım atarım ben de ona :)

en kritik zamanlar senin için, barışırsanız bu zamanlarda olmalı araya uzun süre girmemeli
özel değilse ayrılma sebebiniz nedir? yardımcı olmaya çalışalım sana
Evet napcagmi sasirDim ustune gittikce ters tepyo

Evet napcagmi sasirDim ustune gittikce ters tepyo
canım araya başka kız girdiyse tehlikeli, hatunlar fenadır;
ısrarcı olmuycaksın konuşurken, malum kıymetli annelerinin paşa oğulları hepsi, sıkıntıya gelemiyorlar, hatrını sor özledim merak ettim de, sen aradığında, bana geri dön konuşması yerine günlük bi konuşma olsun bi de böyle dene

Kizi bulsam parcalicam selena eski sevglsni tarif etti tehlke yrtmck fzla doncek dedi falada ne kdr umut baglicam englldi kiymetlisi baya kalkti

Kizi bulsam parcalicam selena eski sevglsni tarif etti tehlke yrtmck fzla doncek dedi falada ne kdr umut baglicam englldi kiymetlisi baya kalkti
işh canım gelir, ama sen bunları nasıl kabul ediceksin araya başka kızlar girmiş, ben sıkıntı yaratırdım, yine de sen bilirsin ama körü körüne fal çıkıcak diye kendini bağlama
umarım her şey gönlünce olur

o kiz yalan oldu ztn arada 15 saatlik mesafe cvar o yuzden o kiz yalan oldu 6 fal bkrtdm hepsinde doncek dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…