Binnaz Abla

Tamam
Cnm sevmymus nfrt ediyomus erkk millti iste akli basksna kaydi sonrada ztn ipler koptu anlayamiyrumm bnlri senn ne kdr oldu
biz de orası farklı kuzm öyle durum aynısı arkadaşımın basına geldi sevmiyorum dedi iki yıl sonra..bir bcuk yıla yakın cıktık sımdı adı cıkan bi kızla zevki sefada..ama sagolsun beni koruyor hala şeytan dio çak agzına ayrılmısız hala niye koruma telasındasın..

Seninki uckur un derdine dusmus seni seviyo bnce hala dinmuyomu

Seninki uckur un derdine dusmus seni seviyo bnce hala dinmuyomu
dönemez korkuyor.. baya arbade geçti ben evini falan bastım :) bakalım birkaç gün sonra tekrar aynı şehirdeyiz neler olacak.. sana falda ne yorum yapıyorlar

dönemez korkuyor.. baya arbade geçti ben evini falan bastım :) bakalım birkaç gün sonra tekrar aynı şehirdeyiz neler olacak.. sana falda ne yorum yapıyorlar
hep olumlu doncegini soyluyorlar sevdigni hala.selena kendi ayagiyla gelcek dedi

Gizzz cigim nasilsin canim benim ? Sahalara donmussun bakiyorum, seni gormek ne guzel :)

Kiz ben fali birakmis gibiyim garip ama gercek :)

4 ay oldu ayrılalı valla herkes mart nisan ayında dönüş var diyor ben artık ne istediğimi bilmiyorum..sizin için bana da ö yle geliyr dönecek tekrar başlayacaksınız bence..

Kizlar bu ara sapittim baya attim yine son sekillenen durumlara gore falci aylin ve emine bende onde gidiyorlar durum tespiti kisa vade gelecek cikti. Meryem biraz bozdu sanki

Kizlar bu ara sapittim baya attim yine son sekillenen durumlara gore falci aylin ve emine bende onde gidiyorlar durum tespiti kisa vade gelecek cikti. Meryem biraz bozdu sanki
meryemi şımarttık galiba :/ emine anlık durumları falan bildimi baya bi ben de atıcam ona ya ama geleceğimi bilmekten korkuyorum iki gündür neden bilmiyorum

4 ay oldu ayrılalı valla herkes mart nisan ayında dönüş var diyor ben artık ne istediğimi bilmiyorum..sizin için bana da ö yle geliyr dönecek tekrar başlayacaksınız bence..
Bzmde bu ay 4 ay olck englldi heryerden bu falcilar nerden goruyo anlmddm selnya nfrt ediyo dedm hyr bn nfrt gormedm ddi bariscksnz dedi cok net knstu

Bzmde bu ay 4 ay olck englldi heryerden bu falcilar nerden goruyo anlmddm selnya nfrt ediyo dedm hyr bn nfrt gormedm ddi bariscksnz dedi cok net knstu
biz kafada kuruyoruz bence..ben de artık bir şeyler bitti diyorum daha geçen haftaya kadar umudum vardı..aynı şeyler benim içinde geçerli mesajlarıma cevap bile vermiyordu kuduruyordum..
akısına brakınca geliyorlar erkeklerin geç algılıyor beyinleri biz hemen gelsinler sogumasın bir şeyler diyoruz onlarda tam tersi.

Bir mesaj atsa yeter cok isteyince olmuyo bna son gorusmde cok agir knstu seni istemiyorum dedi sevmiyorum arama bnm durum felc seninki seviyo ama bence o doncek sana

Bir mesaj atsa yeter cok isteyince olmuyo bna son gorusmde cok agir knstu seni istemiyorum dedi sevmiyorum arama bnm durum felc seninki seviyo ama bence o doncek sana
kuzumm uzaklaştırmaya calısmıs belliki peki su an hayatında biri var mı

meryemi şımarttık galiba :/ emine anlık durumları falan bildimi baya bi ben de atıcam ona ya ama geleceğimi bilmekten korkuyorum iki gündür neden bilmiyorum
Ara uzamadan attim biraz bizde de hata var ne desin kadin yuz kez)ama aylin ve eminede daha cok his var sanki sen nasilsin duygusuz senim burcun ne ismi lazim deil seninkinin burcu ne cicim

Ara uzamadan attim biraz bizde de hata var ne desin kadin yuz kez)ama aylin ve eminede daha cok his var sanki sen nasilsin duygusuz senim burcun ne ismi lazim deil seninkinin burcu ne cicim
valla kuzum ya :) valla su birkaç gündür iyiyim ama iyi oldugum zaman basıma bir şey geliyor sen nasılsın kuzum koçtuu koçlugu batasıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…