- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Senin ne cnm of bu koc erkeklerinde ya amma inat amma capkinlarmisvalla kuzum ya :) valla su birkaç gündür iyiyim ama iyi oldugum zaman basıma bir şey geliyor sen nasılsın kuzum koçtuu koçlugu batasıca
ayy inatları batasıcılar ben de aslan kadınıyım farklı değilimSenin ne cnm of bu koc erkeklerinde ya amma inat amma capkinlarmis
Blmyrm ama var bnce bu falcilardan biri bile olumsuz yorum ypmdi sende olumlumu falkuzumm uzaklaştırmaya calısmıs belliki peki su an hayatında biri var mı
kuzumm uzaklaştırmaya calısmıs belliki peki su an hayatında biri var mı
ben kasımdan beri fal baktırıyorum hepsi mart nisanda barısma var iki kişi arasında kalacaksın diyorlar..valla ben araya mesafe uzaklık gırınce sogudugumuzu hissediyorum bir de o kızla birlikteydi ayrıldı barısmısta olabilir bilmiyorum baskası da olabilir hayatında yüzleşmek istemiyorum skıldm..Bilmiyoru
Blmyrm ama var bnce bu falcilardan biri bile olumsuz yorum ypmdi sende olumlumu fal
Hahhaa aslanim benim o sana nasil donecek bizde gorecegiz burada yazacaksin:))) aslana karsi koc sansi yokayy inatları batasıcılar ben de aslan kadınıyım farklı değilim
ahahah agzından bal damlıyor lokumum :)))))) valla uzaklık fena bir söz varya özlüyor mu unutuyor mu bilemiyorsun diye aynen öyle..belki de unutmustur..Hahhaa aslanim benim o sana nasil donecek bizde gorecegiz burada yazacaksin:))) aslana karsi koc sansi yok
Selenaya bktrdnmi hic sana uzun vade vermisler donmicek diyn oldmuben kasımdan beri fal baktırıyorum hepsi mart nisanda barısma var iki kişi arasında kalacaksın diyorlar..valla ben araya mesafe uzaklık gırınce sogudugumuzu hissediyorum bir de o kızla birlikteydi ayrıldı barısmısta olabilir bilmiyorum baskası da olabilir hayatında yüzleşmek istemiyorum skıldm..
selenaya baktırmadım canım binnazdakiler dönmeyecek dedi ama patladı fallarının hepsi dedikleri bir şey tutmadı nesibe alex meryem dahil çogu kişi dönecek ddi diğerleride dönecek ama sen istemeyeceksin dedi teklifler cok daha tutan yok fallardan:)Selenaya bktrdnmi hic sana uzun vade vermisler donmicek diyn oldmu
nnz Telwe hep olumlu pembclre denk geldim sanirimselenaya baktırmadım canım binnazdakiler dönmeyecek dedi ama patladı fallarının hepsi dedikleri bir şey tutmadı nesibe alex meryem dahil çogu kişi dönecek ddi diğerleride dönecek ama sen istemeyeceksin dedi teklifler cok daha tutan yok fallardan:)
canım o açık kapalı günler dedikleri aslında ayın büyüme şekline göre bence. ay büyüdükçe açık gün ay küçüldükçe kapalı. ben açık kapalı takip etmem ama arabi ayına göre dediğin diğerşeyler evet sakıncalıymış :/canım tam anlamadım ama ayın son cumartesı okunmaz son salısı okunmaz kapalı gunde okunmaz falan yazmış hangı gunler kapalı yazmamış ama .s.s 20 tl ucret yazmış ama bu aydan önceki aylarda açık kapalı gunlerı yazmıştı.s anlayan arkdas varsa yardımcı olsa keşke
Sana da günaydın canımOGunaydinnn pazartesi sendromu yasayan yasamayan herkese
Dogum haritana bakalim duygusuz koc akrep etkin varmibeni güzel bir kadın beğeniyormus onunla evlenirsem şaşırmayın,ben cinselliğe çok açmısım ne alaka o konularlaa alakam yok.akrep ya da koç burcu değilim.s ve u harfleri hayatıma girecekmiş bunu yüzyüze baktırdığım kişide söyledi ama geçmişten bi insan bu gelecekten değil dedi.iki ay içinde evlencekmişim.düğüne beklerim.koca burunlu biriyle anlasamıyorsun dedi dogru o dogru
bakalım kuzum da kadınların duyguları varmıs iki tane oldu bu kadınDogum haritana bakalim duygusuz koc akrep etkin varmi
Bende geçen yıl alara ünlünün sitesine takılmıştım biraz..kadın israrla diyorki açık günler varmış bu günlerde ve gezegen saatlerinde yaptığınız okumalar kabul olurmuş..diğer türlü boşa uğraşmış olurmuşuz..açık günleri bi şekilde taspit ediyor bi süredirde parayla veriyor eskiden parasız yayınlıyordu..Ne kadar doğruki bu açık kapalı gün meselesi..canım o açık kapalı günler dedikleri aslında ayın büyüme şekline göre bence. ay büyüdükçe açık gün ay küçüldükçe kapalı. ben açık kapalı takip etmem ama arabi ayına göre dediğin diğerşeyler evet sakıncalıymış :/
Bana ozelden at dogum yeri saati tam tarihinibakalım kuzum da kadınların duyguları varmıs iki tane oldu bu kadınmeryemin verdiği tarihleri verdiği mart nisan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?