Binnaz Abla

Bilmiyoru

Blmyrm ama var bnce bu falcilardan biri bile olumsuz yorum ypmdi sende olumlumu fal
ben kasımdan beri fal baktırıyorum hepsi mart nisanda barısma var iki kişi arasında kalacaksın diyorlar..valla ben araya mesafe uzaklık gırınce sogudugumuzu hissediyorum bir de o kızla birlikteydi ayrıldı barısmısta olabilir bilmiyorum baskası da olabilir hayatında yüzleşmek istemiyorum skıldm..

Hahhaa aslanim benim o sana nasil donecek bizde gorecegiz burada yazacaksin:))) aslana karsi koc sansi yok
ahahah agzından bal damlıyor lokumum :)))))) valla uzaklık fena bir söz varya özlüyor mu unutuyor mu bilemiyorsun diye aynen öyle..belki de unutmustur..

Selenaya bktrdnmi hic sana uzun vade vermisler donmicek diyn oldmu

Selenaya bktrdnmi hic sana uzun vade vermisler donmicek diyn oldmu
selenaya baktırmadım canım binnazdakiler dönmeyecek dedi ama patladı fallarının hepsi dedikleri bir şey tutmadı nesibe alex meryem dahil çogu kişi dönecek ddi diğerleride dönecek ama sen istemeyeceksin dedi teklifler cok daha tutan yok fallardan:)

Bna bi
nnz Telwe hep olumlu pembclre denk geldim sanirim

canım o açık kapalı günler dedikleri aslında ayın büyüme şekline göre bence. ay büyüdükçe açık gün ay küçüldükçe kapalı. ben açık kapalı takip etmem ama arabi ayına göre dediğin diğerşeyler evet sakıncalıymış :/

beni güzel bir kadın beğeniyormus onunla evlenirsem şaşırmayın,ben cinselliğe çok açmısım ne alaka o konularlaa alakam yok.akrep ya da koç burcu değilim.s ve u harfleri hayatıma girecekmiş bunu yüzyüze baktırdığım kişide söyledi ama geçmişten bi insan bu gelecekten değil dedi.iki ay içinde evlencekmişim.düğüne beklerim.koca burunlu biriyle anlasamıyorsun dedi dogru o dogru

Dogum haritana bakalim duygusuz koc akrep etkin varmi

Bende geçen yıl alara ünlünün sitesine takılmıştım biraz..kadın israrla diyorki açık günler varmış bu günlerde ve gezegen saatlerinde yaptığınız okumalar kabul olurmuş..diğer türlü boşa uğraşmış olurmuşuz..açık günleri bi şekilde taspit ediyor bi süredirde parayla veriyor eskiden parasız yayınlıyordu..Ne kadar doğruki bu açık kapalı gün meselesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…