Binnaz Abla

Allahin gunu bu acik kapali aranmasi bana gore anlamsiz. Kalp acikligi ile olursa en onemlisi bu bence.. Evet duanin makbul kabul olma anlari diye paylasilir bayram arefe yagmur yagarken cuma saati bunlar ozellikle belirtilmistir ama bu demek degildir ki diger gunlerde az kabul olur Allah bilir kulun samimiyeti onemli

Haklısın..o sadece açık günlere ve gezegen saatlerine bağlamış,kendi böyle yapıyor hep kabul oluyor..Benimde bi aralar kafama takılmıştı bu konu esmalarda gezegen saatlerini anlarımda,bu açık günlere bende pek anlam verememiştim..

Kapalı gün dedikleri salı günü arabi ayının Son çarşamba ve cumartesileri.. Bugünlerde sayılı esma çekilmez mesela 489 defa YaFettah çekemezsin bu günlerde.. Ama normal duanı edersin, ayetler okuyabilirsin, Allahı zikredebilirsin.. Allahın adını anmanın zamanımı olur? Mantık olarak saçma.. Sadece özellikle sayısına göre çekme esmayı.. Sayısına göre çektiğin zaman maji yani iyi büyü etkisine girer esmalar

Emine işte yarısı doğru yarısı kel alaka söyledikleri.
Ama ciddiye alın derim bu hatunu bazı dedikleri garip bir şekilde çıkıyor..

Herkesin sectigi yol kendine tabi

Cnım kapalı gün dedikleri farklı ,arabi ayların son çarşamba,son cmts günleri ayrı..açık günleri bizim bilmediğimiz farklı bir metotla tespit ediliyor..kendisine sordum bi hocası varmış o tespit ediyomuş sanırım ayın hareketlerine göre tespit ediliyor ay büyüdükçe yani dolunay oldukça açık günler çoğalıyor gibi işte..

merhaba.uzun saçlı birisi sizi beğeniyor.siz koç ve akrep burcunun özelliklerini taşıyorsunuz.içiniz sıkılıyor bugünlerde.çalışkan birisiniz aslında.maddi olarak zor bi süreç yaşıyorsunuz.güzel bi bayan sizi beğeniyor.balık yemeniz gerekiyor.vitaminsiz gibisiniz.siz bu yılın içinde evlilik kararı alıcaksınız.kilolu bir kadın sizin için sürekli dua ediyor.cinselliğe düşkün birisiniz.meraklı bi yapınız var.ama çok konuşmayı sevmiyorsunuz.önünüz temiz.biri size yol göstericek.akrep burcu insanlarla daha iyi anlaşıyorsunuz.ama bu yıl evlilik gözükyüor size.bi anda bu kararı vericeksiniz.adımlarınızı sağlam basmaya gayret edin.ince uzun bir erkekle çok iyi anlaşıyorsunuz.emir veermeyi seven bi yapınız var.okul hayatınızda bi ders sizi zorluyor biraz.umursamaz davranışlarınız var.s harfli birisi giricek hayatınıza.uykuyu seviyorsunuz.ama birini sevdiğinizde ondan vazgeçmiyorsunuz.uzun burunlu bi erkekle anlaşamıyorsunuz.2 ay içinde evlilik yapıcağınız kişi önünüze çıkıcak.çok göze geliyorsunuz.ama iş olayı gündeme gelicek yakın vadede.okul bitmeden iş bulucaksın sanki.s ve u harfi olucak hayatına giricek kişide.çok laf yapıyorsun sen.ama senin için herkes iyi şeyler konuşuyor.bazen başın ağrıyor buda stresten kaynaklı.bilgisayar senin hastalığın olmuş nerdeyse.bir kadın senin için sürekli dua ediyor.zeytinyağı işi ile uğraşan birisinden maddi konuda destek görüceksin.hayatına giricek olan insanla herşeyden önce karşılıklı sohbet etmeyi seviceksin.herkesle böyle anlaşamıyorsun sanki.seni beğenen çok insan var.ama sen bu s u harfli kişiyle çıkıcaksın.ve bu kişiyle sana evlilik çıkıyor.

emine evlendirdi benii düğüne beklerim

Ben ona inanmıyorum :) alara ünlünün bloğunu takip ettim..bir esmayı hergün çektiğini söyledi..madem öyle niye hergün çekiyor? O kadarına takılma kuzum boşver.. Ben çekiyorum hergün bak hiçbirşey olmadı aksine güzel şeyler gelişiyor hayatımda.. Ya cami ya vedud hergün 100 tane okuyorum faydasını ciddi anlamda gördüm

Eminenin bazı kalıplaşmış cümleleri var sanırım ..Herkese söylüyor bunları..Banada çok laf yapıyorsun sen demişti

Bende onun dediği gibi açık günlere ve gezegen saatlerine dikkate alarak bi sürü çalışma yaptım ama hiç olmadı,bana iyi gelmedi bende bıraktım.sadece dua ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…