- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Ankaraya selamlar benim hainde ankarada yasiyor basina dolu yagsinYagmurlu bir Ankara sabahindan hepinize günaydin canlar
bu hafta hepimiz icin mucize diyecegimiz güzel bir seyler olsun insallah :)
Allahin gunu bu acik kapali aranmasi bana gore anlamsiz. Kalp acikligi ile olursa en onemlisi bu bence.. Evet duanin makbul kabul olma anlari diye paylasilir bayram arefe yagmur yagarken cuma saati bunlar ozellikle belirtilmistir ama bu demek degildir ki diger gunlerde az kabul olur Allah bilir kulun samimiyeti onemliBende geçen yıl alara ünlünün sitesine takılmıştım biraz..kadın israrla diyorki açık günler varmış bu günlerde ve gezegen saatlerinde yaptığınız okumalar kabul olurmuş..diğer türlü boşa uğraşmış olurmuşuz..açık günleri bi şekilde taspit ediyor bi süredirde parayla veriyor eskiden parasız yayınlıyordu..Ne kadar doğruki bu açık kapalı gün meselesi..
attım kuzumBana ozelden at dogum yeri saati tam tarihini
Haklısın..o sadece açık günlere ve gezegen saatlerine bağlamış,kendi böyle yapıyor hep kabul oluyor..Benimde bi aralar kafama takılmıştı bu konu esmalarda gezegen saatlerini anlarımda,bu açık günlere bende pek anlam verememiştim..Allahin gunu bu acik kapali aranmasi bana gore anlamsiz. Kalp acikligi ile olursa en onemlisi bu bence.. Evet duanin makbul kabul olma anlari diye paylasilir bayram arefe yagmur yagarken cuma saati bunlar ozellikle belirtilmistir ama bu demek degildir ki diger gunlerde az kabul olur Allah bilir kulun samimiyeti onemli
Kapalı gün dedikleri salı günü arabi ayının Son çarşamba ve cumartesileri.. Bugünlerde sayılı esma çekilmez mesela 489 defa YaFettah çekemezsin bu günlerde.. Ama normal duanı edersin, ayetler okuyabilirsin, Allahı zikredebilirsin.. Allahın adını anmanın zamanımı olur? Mantık olarak saçma.. Sadece özellikle sayısına göre çekme esmayı.. Sayısına göre çektiğin zaman maji yani iyi büyü etkisine girer esmalarBende geçen yıl alara ünlünün sitesine takılmıştım biraz..kadın israrla diyorki açık günler varmış bu günlerde ve gezegen saatlerinde yaptığınız okumalar kabul olurmuş..diğer türlü boşa uğraşmış olurmuşuz..açık günleri bi şekilde taspit ediyor bi süredirde parayla veriyor eskiden parasız yayınlıyordu..Ne kadar doğruki bu açık kapalı gün meselesi..
Emine işte yarısı doğru yarısı kel alaka söyledikleri.beni güzel bir kadın beğeniyormus onunla evlenirsem şaşırmayın,ben cinselliğe çok açmısım ne alaka o konularlaa alakam yok.akrep ya da koç burcu değilim.s ve u harfleri hayatıma girecekmiş bunu yüzyüze baktırdığım kişide söyledi ama geçmişten bi insan bu gelecekten değil dedi.iki ay içinde evlencekmişim.düğüne beklerim.koca burunlu biriyle anlasamıyorsun dedi dogru o dogru
Herkesin sectigi yol kendine tabiHaklısın..o sadece açık günlere ve gezegen saatlerine bağlamış,kendi böyle yapıyor hep kabul oluyor..Benimde bi aralar kafama takılmıştı bu konu esmalarda gezegen saatlerini anlarımda,bu açık günlere bende pek anlam verememiştim..
Bende top onda bir numara su an emineEmine işte yarısı doğru yarısı kel alaka söyledikleri.
Ama ciddiye alın derim bu hatunu dedikleri bazı dedikleri garip bir şekilde çıkıyor..
su s ve u harfi dedi onu bi kişi daha söyledi..ona bakıcam zaten..Emine işte yarısı doğru yarısı kel alaka söyledikleri.
Ama ciddiye alın derim bu hatunu bazı dedikleri garip bir şekilde çıkıyor..
Valla kuzum bende geçenlerde bir dediği çıktı.. Sevgilinden resimle ilgili bir hediye alacaksın demişti. Oldu! Hani atıpta tutturacak bir durumda değilBende top onda bir numara su an emine
Benim ona hic sormadigim konulari cikartiyor bana sok oldugum nadir falcilardanValla kuzum bende geçenlerde bir dediği çıktı.. Sevgilinden resimle ilgili bir hediye alacaksın demişti. Oldu! Hani atıpta tutturacak bir durumda değil
Cnım kapalı gün dedikleri farklı ,arabi ayların son çarşamba,son cmts günleri ayrı..açık günleri bizim bilmediğimiz farklı bir metotla tespit ediliyor..kendisine sordum bi hocası varmış o tespit ediyomuş sanırım ayın hareketlerine göre tespit ediliyor ay büyüdükçe yani dolunay oldukça açık günler çoğalıyor gibi işte..Kapalı gün dedikleri salı günü arabi ayının Son çarşamba ve cumartesileri.. Bugünlerde sayılı esma çekilmez mesela 489 defa YaFettah çekemezsin bu günlerde.. Ama normal duanı edersin, ayetler okuyabilirsin, Allahı zikredebilirsin.. Allahın adını anmanın zamanımı olur? Mantık olarak saçma.. Sadece özellikle sayısına göre çekme esmayı.. Sayısına göre çektiğin zaman maji yani iyi büyü etkisine girer esmalar
evet kuzum kova var atıyorum falı hemen sizeduygusuz_girl koc ve akrep etkin yok cnm kova var
17 ile 16 arasında gidip geliyor zaten..Meyrem'in oyları gittikçe düşüyor..acaba aylin olduğu acığa cıktığı içinmi ?
Ben ona inanmıyorum :) alara ünlünün bloğunu takip ettim..bir esmayı hergün çektiğini söyledi..madem öyle niye hergün çekiyor? O kadarına takılma kuzum boşver.. Ben çekiyorum hergün bak hiçbirşey olmadı aksine güzel şeyler gelişiyor hayatımda.. Ya cami ya vedud hergün 100 tane okuyorum faydasını ciddi anlamda gördümCnım kapalı gün dedikleri farklı ,arabi ayların son çarşamba,son cmts günleri ayrı..açık günleri bizim bilmediğimiz farklı bir metotla tespit ediliyor..kendisine sordum bi hocası varmış o tespit ediyomuş sanırım ayın hareketlerine göre tespit ediliyor ay büyüdükçe yani dolunay oldukça açık günler çoğalıyor gibi işte..
Eminenin bazı kalıplaşmış cümleleri var sanırım ..Herkese söylüyor bunları..Banada çok laf yapıyorsun sen demiştimerhaba.uzun saçlı birisi sizi beğeniyor.siz koç ve akrep burcunun özelliklerini taşıyorsunuz.içiniz sıkılıyor bugünlerde.çalışkan birisiniz aslında.maddi olarak zor bi süreç yaşıyorsunuz.güzel bi bayan sizi beğeniyor.balık yemeniz gerekiyor.vitaminsiz gibisiniz.siz bu yılın içinde evlilik kararı alıcaksınız.kilolu bir kadın sizin için sürekli dua ediyor.cinselliğe düşkün birisiniz.meraklı bi yapınız var.ama çok konuşmayı sevmiyorsunuz.önünüz temiz.biri size yol göstericek.akrep burcu insanlarla daha iyi anlaşıyorsunuz.ama bu yıl evlilik gözükyüor size.bi anda bu kararı vericeksiniz.adımlarınızı sağlam basmaya gayret edin.ince uzun bir erkekle çok iyi anlaşıyorsunuz.emir veermeyi seven bi yapınız var.okul hayatınızda bi ders sizi zorluyor biraz.umursamaz davranışlarınız var.s harfli birisi giricek hayatınıza.uykuyu seviyorsunuz.ama birini sevdiğinizde ondan vazgeçmiyorsunuz.uzun burunlu bi erkekle anlaşamıyorsunuz.2 ay içinde evlilik yapıcağınız kişi önünüze çıkıcak.çok göze geliyorsunuz.ama iş olayı gündeme gelicek yakın vadede.okul bitmeden iş bulucaksın sanki.s ve u harfi olucak hayatına giricek kişide.çok laf yapıyorsun sen.ama senin için herkes iyi şeyler konuşuyor.bazen başın ağrıyor buda stresten kaynaklı.bilgisayar senin hastalığın olmuş nerdeyse.bir kadın senin için sürekli dua ediyor.zeytinyağı işi ile uğraşan birisinden maddi konuda destek görüceksin.hayatına giricek olan insanla herşeyden önce karşılıklı sohbet etmeyi seviceksin.herkesle böyle anlaşamıyorsun sanki.seni beğenen çok insan var.ama sen bu s u harfli kişiyle çıkıcaksın.ve bu kişiyle sana evlilik çıkıyor.
emine evlendirdi benii düğüne beklerim
Bende onun dediği gibi açık günlere ve gezegen saatlerine dikkate alarak bi sürü çalışma yaptım ama hiç olmadı,bana iyi gelmedi bende bıraktım.sadece dua ediyorum..Ben ona inanmıyorum :) alara ünlünün bloğunu takip ettim..bir esmayı hergün çektiğini söyledi..madem öyle niye hergün çekiyor? O kadarına takılma kuzum boşver.. Ben çekiyorum hergün bak hiçbirşey olmadı aksine güzel şeyler gelişiyor hayatımda.. Ya cami ya vedud hergün 100 tane okuyorum faydasını ciddi anlamda gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?