Binnaz Abla

Vayy anasını yine mi akrep??
Emineeeğğ nedir senin bu akrep takıntın bacımmm??

C anım gezegen saatine dikkat ediyormusun çekerken.. bu esmayı..

Bende onun dediği gibi açık günlere ve gezegen saatlerine dikkate alarak bi sürü çalışma yaptım ama hiç olmadı,bana iyi gelmedi bende bıraktım.sadece dua ediyorum..
Esmaların baskın enerjileri var. Kaldıramamış olabilirsin. Benimde ilk zamanlar okuduğumda feci bir baş ağrısı oluyordu.. Sana tavsiyem sayısına göre, yüksek miktarlarda okuma..mesela 20 tane oku istediğin esmayı.

Zeytinyagi krali)

esma ları okurken gezegen saatlerini ikkate alıyormusun..

C anım gezegen saatine dikkat ediyormusun çekerken.. bu esmayı..
Evet ben hergün Jüpiter saatinde 100 adet ya cami ya vedud okuyorum.. Birde ay saatinde 336 adet ya Musavvir.. Özellikle bunları okuyorum.. Abartmıyorum sadece ihtiyaç hissettiğin esmaları okuman gerekir..hangi esma kalbini titretiyorsa onun üstünden yoğunlaşman gerekiyor..

Bbende bunları okuyodum hem açık günleri takip ediyodum hemde gezegen saatşerini saabah akşam çok okudum düzenli olarak ve ters tepki yaptı ..fazla elektrık verdim galiba şartel attı..bende bıraktım artık yapmıyorum..

Evet canım ters etki oluyor esmalarda.. O zaman senin esmalarla çalışmaman gerekir.. İnşirah suresi oku günde 7 defa

Bir Alara ünlü de ben oldum yalnız

Bende atmam senden haber bekliorum eminenin fali ile ilgili cikan hani

Ozet geceyim hazir ol:

Simdi Emine bana ilk falinda mi ne demis ki, seni begenen 3 erkek var, biri subay, biri cevrenden sarisin birisi. Vallahi dogru, 3 numarayi cikaramadim, zaten yazmamis. 3uyle de gelecegin yok demis, o da dogru zira hicbirine tav degilim:)) O zaman subay ne be , benim asker tanidigim yok ki demistim, Emine sacmaliyor. 1 hafta sonra mi ne, ortaokuldan tanidigim , 15 yildir gormedigim bir bebe evlenme teklif etti?!! Subaymis?!!

Sonra bana demis ki sen biriyle tanisacaksin diyip tipini tarif etmis, cidden tanistim, ama bir yol olmaz.

Sonraki falinda sen kumral biriyle evleniceksin demis. En son falinda esmer biriyle :)) Ortada ne kumral ne esmer var tabi.:) Daldan dala atlamis, kumral, esmer, sarisin ?!

Ne yapsın garibim bazan hattarı karıştırıyor

Selamlarrr kızlarrrr ,
Hepiniz iyisiniz umarımmmm
Çıkan fal haberleri varmış gördüğüme göre inşallah devamıda gelir kızlar mutlu oldum
Şöyle dönüp fallarıma bir bakayım dedim en enn iyi anlatan durumu bende ilkay olmuş .
Verdiği tarihlere daha var ama an itibariyle müthiş anlatmış bana durumu yaa , inşalahhh dedikleride çıkarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…