Vayy anasını yine mi akrep??merhaba.uzun saçlı birisi sizi beğeniyor.siz koç ve akrep burcunun özelliklerini taşıyorsunuz.içiniz sıkılıyor bugünlerde.çalışkan birisiniz aslında.maddi olarak zor bi süreç yaşıyorsunuz.güzel bi bayan sizi beğeniyor.balık yemeniz gerekiyor.vitaminsiz gibisiniz.siz bu yılın içinde evlilik kararı alıcaksınız.kilolu bir kadın sizin için sürekli dua ediyor.cinselliğe düşkün birisiniz.meraklı bi yapınız var.ama çok konuşmayı sevmiyorsunuz.önünüz temiz.biri size yol göstericek.akrep burcu insanlarla daha iyi anlaşıyorsunuz.ama bu yıl evlilik gözükyüor size.bi anda bu kararı vericeksiniz.adımlarınızı sağlam basmaya gayret edin.ince uzun bir erkekle çok iyi anlaşıyorsunuz.emir veermeyi seven bi yapınız var.okul hayatınızda bi ders sizi zorluyor biraz.umursamaz davranışlarınız var.s harfli birisi giricek hayatınıza.uykuyu seviyorsunuz.ama birini sevdiğinizde ondan vazgeçmiyorsunuz.uzun burunlu bi erkekle anlaşamıyorsunuz.2 ay içinde evlilik yapıcağınız kişi önünüze çıkıcak.çok göze geliyorsunuz.ama iş olayı gündeme gelicek yakın vadede.okul bitmeden iş bulucaksın sanki.s ve u harfi olucak hayatına giricek kişide.çok laf yapıyorsun sen.ama senin için herkes iyi şeyler konuşuyor.bazen başın ağrıyor buda stresten kaynaklı.bilgisayar senin hastalığın olmuş nerdeyse.bir kadın senin için sürekli dua ediyor.zeytinyağı işi ile uğraşan birisinden maddi konuda destek görüceksin.hayatına giricek olan insanla herşeyden önce karşılıklı sohbet etmeyi seviceksin.herkesle böyle anlaşamıyorsun sanki.seni beğenen çok insan var.ama sen bu s u harfli kişiyle çıkıcaksın.ve bu kişiyle sana evlilik çıkıyor.
emine evlendirdi benii düğüne beklerim
C anım gezegen saatine dikkat ediyormusun çekerken.. bu esmayı..Ben ona inanmıyorum :) alara ünlünün bloğunu takip ettim..bir esmayı hergün çektiğini söyledi..madem öyle niye hergün çekiyor? O kadarına takılma kuzum boşver.. Ben çekiyorum hergün bak hiçbirşey olmadı aksine güzel şeyler gelişiyor hayatımda.. Ya cami ya vedud hergün 100 tane okuyorum faydasını ciddi anlamda gördüm
valla on şeyden dokuzu yalanVayy anasını yine mi akrep??
Emineeeğğ nedir senin bu akrep takıntın bacımmm??
eminenin falları bence kalıplasmısEminenin bazı kalıplaşmış cümleleri var sanırım ..Herkese söylüyor bunları..Banada çok laf yapıyorsun sen demişti
Esmaların baskın enerjileri var. Kaldıramamış olabilirsin. Benimde ilk zamanlar okuduğumda feci bir baş ağrısı oluyordu.. Sana tavsiyem sayısına göre, yüksek miktarlarda okuma..mesela 20 tane oku istediğin esmayı.Bende onun dediği gibi açık günlere ve gezegen saatlerine dikkate alarak bi sürü çalışma yaptım ama hiç olmadı,bana iyi gelmedi bende bıraktım.sadece dua ediyorum..
Zeytinyagi kralimerhaba.uzun saçlı birisi sizi beğeniyor.siz koç ve akrep burcunun özelliklerini taşıyorsunuz.içiniz sıkılıyor bugünlerde.çalışkan birisiniz aslında.maddi olarak zor bi süreç yaşıyorsunuz.güzel bi bayan sizi beğeniyor.balık yemeniz gerekiyor.vitaminsiz gibisiniz.siz bu yılın içinde evlilik kararı alıcaksınız.kilolu bir kadın sizin için sürekli dua ediyor.cinselliğe düşkün birisiniz.meraklı bi yapınız var.ama çok konuşmayı sevmiyorsunuz.önünüz temiz.biri size yol göstericek.akrep burcu insanlarla daha iyi anlaşıyorsunuz.ama bu yıl evlilik gözükyüor size.bi anda bu kararı vericeksiniz.adımlarınızı sağlam basmaya gayret edin.ince uzun bir erkekle çok iyi anlaşıyorsunuz.emir veermeyi seven bi yapınız var.okul hayatınızda bi ders sizi zorluyor biraz.umursamaz davranışlarınız var.s harfli birisi giricek hayatınıza.uykuyu seviyorsunuz.ama birini sevdiğinizde ondan vazgeçmiyorsunuz.uzun burunlu bi erkekle anlaşamıyorsunuz.2 ay içinde evlilik yapıcağınız kişi önünüze çıkıcak.çok göze geliyorsunuz.ama iş olayı gündeme gelicek yakın vadede.okul bitmeden iş bulucaksın sanki.s ve u harfi olucak hayatına giricek kişide.çok laf yapıyorsun sen.ama senin için herkes iyi şeyler konuşuyor.bazen başın ağrıyor buda stresten kaynaklı.bilgisayar senin hastalığın olmuş nerdeyse.bir kadın senin için sürekli dua ediyor.zeytinyağı işi ile uğraşan birisinden maddi konuda destek görüceksin.hayatına giricek olan insanla herşeyden önce karşılıklı sohbet etmeyi seviceksin.herkesle böyle anlaşamıyorsun sanki.seni beğenen çok insan var.ama sen bu s u harfli kişiyle çıkıcaksın.ve bu kişiyle sana evlilik çıkıyor.
emine evlendirdi benii düğüne beklerim
esma ları okurken gezegen saatlerini ikkate alıyormusun..Esmaların baskın enerjileri var. Kaldıramamış olabilirsin. Benimde ilk zamanlar okuduğumda feci bir baş ağrısı oluyordu.. Sana tavsiyem sayısına göre, yüksek miktarlarda okuma..mesela 20 tane oku istediğin esmayı.
Akrebi bir bana demedi bu kadinVayy anasını yine mi akrep??
Emineeeğğ nedir senin bu akrep takıntın bacımmm??
Ayni degiller eminim benMeyrem'in oyları gittikçe düşüyor..acaba aylin olduğu acığa cıktığı içinmi ?
Kizlar bu ara sapittim baya attim yine son sekillenen durumlara gore falci aylin ve emine bende onde gidiyorlar durum tespiti kisa vade gelecek cikti. Meryem biraz bozdu sanki
Bende atmam senden haber bekliorum eminenin fali ile ilgili cikan haniMeryemin son falini ben de begenmedim, ozensizdi. Bir daha atmam.
Madem bakamicaksin cok fal almamalisin meryemMeryemin son falini ben de begenmedim, ozensizdi. Bir daha atmam.
Evet ben hergün Jüpiter saatinde 100 adet ya cami ya vedud okuyorum.. Birde ay saatinde 336 adet ya Musavvir.. Özellikle bunları okuyorum.. Abartmıyorum sadece ihtiyaç hissettiğin esmaları okuman gerekir..hangi esma kalbini titretiyorsa onun üstünden yoğunlaşman gerekiyor..C anım gezegen saatine dikkat ediyormusun çekerken.. bu esmayı..
Bende ikisinide baktırmıştım bencede aynı kişi değiller..Büyük ihtimalle kardeş,aynı evde yaşayan arkadaş olabilirler bi bağları var ama..Ayni degiller eminim ben
Bbende bunları okuyodum hem açık günleri takip ediyodum hemde gezegen saatşerini saabah akşam çok okudum düzenli olarak ve ters tepki yaptı ..fazla elektrık verdim galiba şartel attı..bende bıraktım artık yapmıyorum..Evet ben hergün Jüpiter saatinde 100 adet ya cami ya vedud okuyorum.. Birde ay saatinde 336 adet ya Musavvir.. Özellikle bunları okuyorum.. Abartmıyorum sadece ihtiyaç hissettiğin esmaları okuman gerekir..hangi esma kalbini titretiyorsa onun üstünden yoğunlaşman gerekiyor..
Evet canım ters etki oluyor esmalarda.. O zaman senin esmalarla çalışmaman gerekir.. İnşirah suresi oku günde 7 defaBbende bunları okuyodum hem açık günleri takip ediyodum hemde gezegen saatşerini saabah akşam çok okudum düzenli olarak ve ters tepki yaptı ..fazla elektrık verdim galiba şartel attı..bende bıraktım artık yapmıyorum..
Bende atmam senden haber bekliorum eminenin fali ile ilgili cikan hani
senin gibi alara ünlüye can kurban..gerçeği çok kuralcıEvet canım ters etki oluyor esmalarda.. O zaman senin esmalarla çalışmaman gerekir.. İnşirah suresi oku günde 7 defa
Bir Alara ünlü de ben oldum yalnız
Ne yapsın garibim bazan hattarı karıştırıyorOzet geceyim hazir ol:
Simdi Emine bana ilk falinda mi ne demis ki, seni begenen 3 erkek var, biri subay, biri cevrenden sarisin birisi. Vallahi dogru, 3 numarayi cikaramadim, zaten yazmamis. 3uyle de gelecegin yok demis, o da dogru zira hicbirine tav degilim:)) O zaman subay ne be , benim asker tanidigim yok ki demistim, Emine sacmaliyor. 1 hafta sonra mi ne, ortaokuldan tanidigim , 15 yildir gormedigim bir bebe evlenme teklif etti?!! Subaymis?!!
Sonra bana demis ki sen biriyle tanisacaksin diyip tipini tarif etmis, cidden tanistim, ama bir yol olmaz.
Sonraki falinda sen kumral biriyle evleniceksin demis. En son falinda esmer biriyle :)) Ortada ne kumral ne esmer var tabi.:) Daldan dala atlamis, kumral, esmer, sarisin ?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?