Allah mutlu mesut etsin canım..daimi olur inşallah mutluluğun.. Çok sevindim senin adınakızlar selam, ben bugün yeni bir ilişkiye başladım.. falcıların hiç biri ne ismindeki harfleri ne de başka özelliklerini tutturdular bu erkeğin.. eğlencesine baktırmak gerektiğini anlamış bulunuyorum
Greyim dıyosa dogrudurrEvet ben hergün Jüpiter saatinde 100 adet ya cami ya vedud okuyorum.. Birde ay saatinde 336 adet ya Musavvir.. Özellikle bunları okuyorum.. Abartmıyorum sadece ihtiyaç hissettiğin esmaları okuman gerekir..hangi esma kalbini titretiyorsa onun üstünden yoğunlaşman gerekiyor..
Greyim dıyosa dogrudurr
o da oradan ayrılacakmış zaten..kesinlikle orada bir tek ona danışınırım
Canımm allah mutlu etsin inşallah gerçekten aradığım buymuş dersin, hep mutlu olursunkızlar selam, ben bugün yeni bir ilişkiye başladım.. falcıların hiç biri ne ismindeki harfleri ne de başka özelliklerini tutturdular bu erkeğin.. eğlencesine baktırmak gerektiğini anlamış bulunuyorum
Canım kim o bahsettiğinizo da oradan ayrılacakmış zaten..
Gizzz cigim nasilsin canim benim ? Sahalara donmussun bakiyorum, seni gormek ne guzel :)
Kiz ben fali birakmis gibiyim garip ama gercek :)
Çok sevindim senin adına canımmm. Dilerim çok ama çooook mutlu olursunkızlar selam, ben bugün yeni bir ilişkiye başladım.. falcıların hiç biri ne ismindeki harfleri ne de başka özelliklerini tutturdular bu erkeğin.. eğlencesine baktırmak gerektiğini anlamış bulunuyorum
Urminam hayirli olsun detaylari bekliyorum yanina yaklasan bile olmadi mikızlar selam, ben bugün yeni bir ilişkiye başladım.. falcıların hiç biri ne ismindeki harfleri ne de başka özelliklerini tutturdular bu erkeğin.. eğlencesine baktırmak gerektiğini anlamış bulunuyorum
bilgehatun gelmıs yorumlamıs falları
Sen napıyorsun bitanem esmalara devammı.faydasını gördünmü?
Ay valla içimde kalacak bu kız ya bi kahve atsam mı? Nasıldı falbilgehatun gelmıs yorumlamıs falları
Evet şimdi gördüm.. Fena değil ya ben beğendim..denenebilir..bilgehatun gelmıs yorumlamıs falları
Ay valla içimde kalacak bu kız ya bi kahve atsam mı? Nasıldı fal
bende begendım 5 liralık fala gore ıyıydıEvet şimdi gördüm.. Fena değil ya ben beğendim..denenebilir..
Sen beğendinmi canım?
Bana göre Nesibeden kat be kat iyiydi yanibende begendım 5 liralık fala gore ıyıydı
Canım asıl ilişki başladıktan sonra artırıyor fallar.. Yani benim en azından öyle oldu. Daha çok fal baktırmaya başladımteşekkürler kızlar herkese, güzel dilekleriniz için sağolun.. tek tek falları okuyamadım haftasonu ancak hatırladığım kadarıyla yakınından bile geçen yok.
biz zaten birbirimizi tanıyorduk 4-5 aydır ama benim hiç dikkatmi çekmemiş biriydi, belki fallarda tipinden, burcundan, nasıl tanıtşığımızdan filan bahseden olsaydı "hımm acaba bu kişi mi?" derdim ama yanından bile geçmediler.. herkes dallas senaryoları yazmıştı. bir tek nesibe, venüs ve saraylı (şu an net hatırladıklarım) ucundan bilmiş diyebilirim. saraylıya da en son kasımda baktrdım sadece yeni biriyle tanışcağımdan behsetmişti ama bu kişiyle yeni de tanışmadım sonuç olarak..
kızlar bilmiyorum da üstümden ağırlık kalktı gibi.. 3 senedir bir hayaletle oyalandım sanki ve üzerimden ölü toprağını atmış gibiyim.. resmen kendi egoma kendi ellerimle zarar vermişim. değer görmeyi unutmuşum.. neyse umarım o kişi için de benim için de hayırlısı olur.
bu sayfayı okumaya devam edeceğim, fal baktırmaya eskisi kadar olmasa da zevkine devam ederim.. iyi ki varsınız kızlar
canım ya çok karışık ruyalar gördum bde oda arkdsm ruyanda bı agladn bı guldun dedı bana :///Sonuçları haber ver kuzum. Merak ederim
Cnm bndede ters tepmsti :)Bbende bunları okuyodum hem açık günleri takip ediyodum hemde gezegen saatşerini saabah akşam çok okudum düzenli olarak ve ters tepki yaptı ..fazla elektrık verdim galiba şartel attı..bende bıraktım artık yapmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?