Binnaz Abla

kızlar selam, ben bugün yeni bir ilişkiye başladım .. falcıların hiç biri ne ismindeki harfleri ne de başka özelliklerini tutturdular bu erkeğin.. eğlencesine baktırmak gerektiğini anlamış bulunuyorum
Allah mutlu mesut etsin canım..daimi olur inşallah mutluluğun.. Çok sevindim senin adına

Greyim dıyosa dogrudurr

kızlar selam, ben bugün yeni bir ilişkiye başladım .. falcıların hiç biri ne ismindeki harfleri ne de başka özelliklerini tutturdular bu erkeğin.. eğlencesine baktırmak gerektiğini anlamış bulunuyorum
Canımm allah mutlu etsin inşallah gerçekten aradığım buymuş dersin, hep mutlu olursun

Gizzz cigim nasilsin canim benim ? Sahalara donmussun bakiyorum, seni gormek ne guzel :)

Kiz ben fali birakmis gibiyim garip ama gercek :)

Cherry ciğim iyi olmaya çalışıyoruz tatlım, sen nasılsın?
sahalara döndün balım, baktırdığım fallar çıktı die, üzerime saldırıda bulunan bile oldu

her şey güzel gidiyor o zaman senin için, çok sevinirim eğer öyleyse :) darısı benim başıma diyeyim :)

bu arada İlkay Gür e sen eskiden baktırmıştın, manitalar gününde bende tarot attım yeni yorumlamış, yorumunu beğendim, dedikleri çıkıyor mu?

Çok sevindim senin adına canımmm. Dilerim çok ama çooook mutlu olursun

Urminam hayirli olsun detaylari bekliyorum yanina yaklasan bile olmadi mi

teşekkürler kızlar herkese, güzel dilekleriniz için sağolun.. tek tek falları okuyamadım haftasonu ancak hatırladığım kadarıyla yakınından bile geçen yok.

biz zaten birbirimizi tanıyorduk 4-5 aydır ama benim hiç dikkatmi çekmemiş biriydi, belki fallarda tipinden, burcundan, nasıl tanıtşığımızdan filan bahseden olsaydı "hımm acaba bu kişi mi?" derdim ama yanından bile geçmediler.. herkes dallas senaryoları yazmıştı. bir tek nesibe, venüs ve saraylı (şu an net hatırladıklarım) ucundan bilmiş diyebilirim. saraylıya da en son kasımda baktrdım sadece yeni biriyle tanışcağımdan behsetmişti ama bu kişiyle yeni de tanışmadım sonuç olarak..

kızlar bilmiyorum da üstümden ağırlık kalktı gibi.. 3 senedir bir hayaletle oyalandım sanki ve üzerimden ölü toprağını atmış gibiyim.. resmen kendi egoma kendi ellerimle zarar vermişim. değer görmeyi unutmuşum.. neyse umarım o kişi için de benim için de hayırlısı olur.

bu sayfayı okumaya devam edeceğim, fal baktırmaya eskisi kadar olmasa da zevkine devam ederim.. iyi ki varsınız kızlar

Canım asıl ilişki başladıktan sonra artırıyor fallar.. Yani benim en azından öyle oldu. Daha çok fal baktırmaya başladım

Cnm bndede ters tepmsti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…