Binnaz Abla

Urminacim cnm cok seviniyorum harika haber icin lutfen mail yaz bana burcunu soyle bilirsin burcunu bilmezsem icim rahat etmez

kızlar selam, ben bugün yeni bir ilişkiye başladım .. falcıların hiç biri ne ismindeki harfleri ne de başka özelliklerini tutturdular bu erkeğin.. eğlencesine baktırmak gerektiğini anlamış bulunuyorum

Harika bir haber çok çok sevindim urminacım
Umarım hakkettiğin mutluluk seninle olur .
Her zaman söylerim herşeyin hayırlısı Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşımıza
Güzel şeyler olur umarım maşallah diyelim de nazar değmesin

Urminacim cnm cok seviniyorum harika haber icin lutfen mail yaz bana burcunu soyle bilirsin burcunu bilmezsem icim rahat etmez

Marplecim , senin burç bilgin mi var mı :))
Öyleyse başak erkeklerini nasıl bilirsin diye sorucamm

Marplecim , senin burç bilgin mi var mı :))
Öyleyse başak erkeklerini nasıl bilirsin diye sorucamm
Var bebegim yillardir cok ilgiliyim.. Basak benim hic sevmedigim bir burc erkekte maalesef.. Hersey mantik duygu yok anca baba olunca daha duygusal oluyorlar iskolik tipler ve serttirler

nasılllllll sevındımmmmm nasılllllll =)))

bıtanemm benımm ınsallah cokk cokk mutlu olursun senı hakedıcek,deger verıcek bırısıı olsunnn :)
veee Grey_ kuzumm evet ınsan ılıskının ıcındede baktırıyor hemde daha fazla aman aman bızee benzeme urmınacımm :) kuzum kısılık olarakta ıyı guzel huylu bır ınsandır ınsallah sen mutlu olmayı coktan hakettınn temız kalbını hepımız bılıyoruzzz...

çok sağol gülüm yaa, şu forumda tanıdığım bütün kızların mutlu olmasını istiyorum artk

ben sanırım artık kararlı bir adım attım, kendimi kansere yakalanmış ama kurtulmak için savaşmaya karar vermiş, saçları dökülmüş, çevresinde sevdiklerinin desteği olan bir kadın gibi hissediyorum. doktoruma savaşacağıma dair söz vermiş gibi hissediyorum.. hastalık dönemimi geride bırakıyorum, nefes almak güzelmiş
bugün fallar konusunda boşlukta hissettim.. ben şimdi ne için fal atıcam yaa diye

Kafana taktığın şeye bak urminaam yaaa. İç kahveni kapat benim niyetime at gitsin ben oruçtayımda o bakımdan şettim öneri baaaaaabında

Urminaa Urminaaaaaaa çok sevindim hayatım gerçekten umarım çok çok çok mutlu olursun, umarım hayallerinden bile daha güzel olur. Gerçekten çok sevindim sen bunu hak ediyorsun hepimiz hak ediyoruz ve artık hak ettiklerimizi yaşayalım Ya ilk güzel haberimiz geldi, eskileri geçip, hastalıktan kurtulup yeni güzel günlere yelken açalım artık. Urminoş bu efendi olan oğlan ya da p.ç olan değil diğ mi, başkası gibi okudum tam bakamadım da her kimse seni mutlu etsin de Falcılardan hiç mi biri bilemedi

klotyayagmura fal attim nasil iyimidir baktiranlar yorum yaprsa kotuyse geri cekcem ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…