- 30 Ocak 2014
- 4.930
- 10.643
- 408
Urminacim cnm cok seviniyorum harika haber icinteşekkürler kızlar herkese, güzel dilekleriniz için sağolun.. tek tek falları okuyamadım haftasonu ancak hatırladığım kadarıyla yakınından bile geçen yok.
biz zaten birbirimizi tanıyorduk 4-5 aydır ama benim hiç dikkatmi çekmemiş biriydi, belki fallarda tipinden, burcundan, nasıl tanıtşığımızdan filan bahseden olsaydı "hımm acaba bu kişi mi?" derdim ama yanından bile geçmediler.. herkes dallas senaryoları yazmıştı. bir tek nesibe, venüs ve saraylı (şu an net hatırladıklarım) ucundan bilmiş diyebilirim. saraylıya da en son kasımda baktrdım sadece yeni biriyle tanışcağımdan behsetmişti ama bu kişiyle yeni de tanışmadım sonuç olarak..
kızlar bilmiyorum da üstümden ağırlık kalktı gibi.. 3 senedir bir hayaletle oyalandım sanki ve üzerimden ölü toprağını atmış gibiyim.. resmen kendi egoma kendi ellerimle zarar vermişim. değer görmeyi unutmuşum.. neyse umarım o kişi için de benim için de hayırlısı olur.
bu sayfayı okumaya devam edeceğim, fal baktırmaya eskisi kadar olmasa da zevkine devam ederim.. iyi ki varsınız kızlar
kızlar selam, ben bugün yeni bir ilişkiye başladım.. falcıların hiç biri ne ismindeki harfleri ne de başka özelliklerini tutturdular bu erkeğin.. eğlencesine baktırmak gerektiğini anlamış bulunuyorum
Urminacim cnm cok seviniyorum harika haber icinlutfen mail yaz bana burcunu soyle bilirsin burcunu bilmezsem icim rahat etmez
Var bebegim yillardir cok ilgiliyim.. Basak benim hic sevmedigim bir burc erkekte maalesef.. Hersey mantik duygu yok anca baba olunca daha duygusal oluyorlar iskolik tipler ve serttirlerMarplecim , senin burç bilgin mi var mı :))
Öyleyse başak erkeklerini nasıl bilirsin diye sorucamm
Var bebegim yillardir cok ilgiliyim.. Basak benim hic sevmedigim bir burc erkekte maalesef.. Hersey mantik duygu yok anca baba olunca daha duygusal oluyorlar iskolik tipler ve serttirler
peki ya ikizler ve yengeçVar bebegim yillardir cok ilgiliyim.. Basak benim hic sevmedigim bir burc erkekte maalesef.. Hersey mantik duygu yok anca baba olunca daha duygusal oluyorlar iskolik tipler ve serttirler
Demiştim size kızlar o hatunda iş var ama içimde şüphe de varbende begendım 5 liralık fala gore ıyıydı
beğenmene sevindim kuzumEvet şimdi gördüm.. Fena değil ya ben beğendim..denenebilir..
Sen beğendinmi canım?
teşekkürler kızlar herkese, güzel dilekleriniz için sağolun.. tek tek falları okuyamadım haftasonu ancak hatırladığım kadarıyla yakınından bile geçen yok.
biz zaten birbirimizi tanıyorduk 4-5 aydır ama benim hiç dikkatmi çekmemiş biriydi, belki fallarda tipinden, burcundan, nasıl tanıtşığımızdan filan bahseden olsaydı "hımm acaba bu kişi mi?" derdim ama yanından bile geçmediler.. herkes dallas senaryoları yazmıştı. bir tek nesibe, venüs ve saraylı (şu an net hatırladıklarım) ucundan bilmiş diyebilirim. saraylıya da en son kasımda baktrdım sadece yeni biriyle tanışcağımdan behsetmişti ama bu kişiyle yeni de tanışmadım sonuç olarak..
kızlar bilmiyorum da üstümden ağırlık kalktı gibi.. 3 senedir bir hayaletle oyalandım sanki ve üzerimden ölü toprağını atmış gibiyim.. resmen kendi egoma kendi ellerimle zarar vermişim. değer görmeyi unutmuşum.. neyse umarım o kişi için de benim için de hayırlısı olur.
bu sayfayı okumaya devam edeceğim, fal baktırmaya eskisi kadar olmasa da zevkine devam ederim.. iyi ki varsınız kızlar
çok sağol gülüm yaa, şu forumda tanıdığım bütün kızların mutlu olmasını istiyorum artknasılllllll sevındımmmmm nasılllllll =)))
bıtanemm benımm ınsallah cokk cokk mutlu olursun senı hakedıcek,deger verıcek bırısıı olsunnn :)
veeeGrey_ kuzumm evet ınsan ılıskının ıcındede baktırıyor hemde daha fazla aman aman bızee benzeme urmınacımm :) kuzum kısılık olarakta ıyı guzel huylu bır ınsandır ınsallah sen mutlu olmayı coktan hakettınn temız kalbını hepımız bılıyoruzzz...
Kafana taktığın şeye bak urminaam yaaa. İç kahveni kapat benim niyetime at gitsinçok sağol gülüm yaa, şu forumda tanıdığım bütün kızların mutlu olmasını istiyorum artk
ben sanırım artık kararlı bir adım attım, kendimi kansere yakalanmış ama kurtulmak için savaşmaya karar vermiş, saçları dökülmüş, çevresinde sevdiklerinin desteği olan bir kadın gibi hissediyorum. doktoruma savaşacağıma dair söz vermiş gibi hissediyorum.. hastalık dönemimi geride bırakıyorum, nefes almak güzelmiş
bugün fallar konusunda boşlukta hissettim.. ben şimdi ne için fal atıcam yaa diye
ya ben ona 2 kez attım bekle bekle bekle sıram bile ilerlemedi günlerce geri çektim her seferinde dayanamayıpklotyayagmura fal attim nasil iyimidir baktiranlar yorum yaprsa kotuyse geri cekcem ?
5.siradayim bn sen kctaydinya ben ona 2 kez attım bekle bekle bekle sıram bile ilerlemedi günlerce geri çektim her seferinde dayanamayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?