8 falandım sanırım5.siradayim bn sen kctaydin
Canim ya bende yazdim bugun Emine bana da cikti yine.ayni tarif ettigi dEvlendirdigi kimdi hatirlamiyorum, ama subay degildi.
Simdi soyle soyleyeyim, ben is degistirdim. Degistirmeden once bu fali atmistim. Emine de yazmis ki, burda boyle boyle bir adam var , normalde sisko degil ama kilo almis. Sonra daldan dala atlamis, 3 cumle sonra kilolu bir erkek gelecegin icin seviniyor demis.
Vallahi 3 gun once herifle konusurken diger insanlar dedi ki, sen kilo aldin, boyle degildin
Yani evlenmeyecek olmamin sebebi, adamin zaten coktan evlenmis olmasi
Lakin baska bir kzi daha var, bana dedi ki dikkat et bu adam guzel kadin gorunce dayanamaz yavsar. Bu kiz abna dedi ki, bu kizi gordugunde merdivenden dusmus :) :) Onune gelenle yatip kalkma derdinde bir herif iste. Geldigime sevindi i bilemem ama ilk haftadan tartistik.
bana demis ki, Kivanc tatlitug'un kumraliyla evleneceksin
çok sağol gülüm yaa, şu forumda tanıdığım bütün kızların mutlu olmasını istiyorum artk
Tebrikler hayatim cokkkk sevindim adina :) kimse bilememismiydi bu yeni kisiyi canim ya,emine falan ne diyordu sana
ben sanırım artık kararlı bir adım attım, kendimi kansere yakalanmış ama kurtulmak için savaşmaya karar vermiş, saçları dökülmüş, çevresinde sevdiklerinin desteği olan bir kadın gibi hissediyorum. doktoruma savaşacağıma dair söz vermiş gibi hissediyorum.. hastalık dönemimi geride bırakıyorum, nefes almak güzelmiş
bugün fallar konusunda boşlukta hissettim.. ben şimdi ne için fal atıcam yaa diye
Senin onerblcgn biri varmi telweden gelcgni tutturan8 falandım sanırım
Tebrikler Urminacim,cokkk sevindim senin adina :) canim kimse bilemedimi bu yeni cocugu,emine falan ne diyordu sanaçok sağol gülüm yaa, şu forumda tanıdığım bütün kızların mutlu olmasını istiyorum artk
ben sanırım artık kararlı bir adım attım, kendimi kansere yakalanmış ama kurtulmak için savaşmaya karar vermiş, saçları dökülmüş, çevresinde sevdiklerinin desteği olan bir kadın gibi hissediyorum. doktoruma savaşacağıma dair söz vermiş gibi hissediyorum.. hastalık dönemimi geride bırakıyorum, nefes almak güzelmiş
bugün fallar konusunda boşlukta hissettim.. ben şimdi ne için fal atıcam yaa diye
telwede çok baktırmadım ben ama bilgehatunu beğenmiştim canım kahve falındaSenin onerblcgn biri varmi telweden gelcgni tutturan
selenacım emineye kalsa ben okulun en popüler kızıyım, herkes benim peşimdeTebrikler Urminacim,cokkk sevindim senin adina :) canim kimse bilemedimi bu yeni cocugu,emine falan ne diyordu sana
Emine bende de feci patladi kizlarselenacım emineye kalsa ben okulun en popüler kızıyım, herkes benim peşimdetoplam iki falda 9 kişi etti benle ilgilenen ama şu anki erkek ark.ın tarifine benzeyen yok.. mesela genelde yeni tanışacağın biri olacak deniyordu, o da tutmadı ben onu ekimden beri tanıyorum
Canım sana ne dedi bilgehatun tutturdumu?telwede çok baktırmadım ben ama bilgehatunu beğenmiştim canım kahve falında
bekle dedi kısaca pek bişey demedi aslında :) ama verdiği herfler tarifler falandı beni etkileyenCanım sana ne dedi bilgehatun tutturdumu?
Baska kimlere baktirdiniz?meraba:) yeni üyeyim ben de fal batağına saplanmış biri olarak hep burdan falcıları okuyup fal baktırıyodum bari üye oliyim da ben de beğenip beğenmediklerimi söyliyim dedim:) bilge hatunu soran olmuş ben geçenlerde baktırdım vasattı aman aman bi fal değildi ama ucuz tabi daha iyi olmaz heralde o paraya:)
Canımmm alcanzardan sonra senıde everdik:)çokkkkkk mutluuu ollll cokk sevındımm ve bence artıkkk hiçç bulaşma arkadasımm fall olaylarınaa vallahi ben yenıden sevıyım bırını ılk işim kahve fıncanlarını kırmak olucakteşekkürler kızlar herkese, güzel dilekleriniz için sağolun.. tek tek falları okuyamadım haftasonu ancak hatırladığım kadarıyla yakınından bile geçen yok.
biz zaten birbirimizi tanıyorduk 4-5 aydır ama benim hiç dikkatmi çekmemiş biriydi, belki fallarda tipinden, burcundan, nasıl tanıtşığımızdan filan bahseden olsaydı "hımm acaba bu kişi mi?" derdim ama yanından bile geçmediler.. herkes dallas senaryoları yazmıştı. bir tek nesibe, venüs ve saraylı (şu an net hatırladıklarım) ucundan bilmiş diyebilirim. saraylıya da en son kasımda baktrdım sadece yeni biriyle tanışcağımdan behsetmişti ama bu kişiyle yeni de tanışmadım sonuç olarak..
kızlar bilmiyorum da üstümden ağırlık kalktı gibi.. 3 senedir bir hayaletle oyalandım sanki ve üzerimden ölü toprağını atmış gibiyim.. resmen kendi egoma kendi ellerimle zarar vermişim. değer görmeyi unutmuşum.. neyse umarım o kişi için de benim için de hayırlısı olur.
bu sayfayı okumaya devam edeceğim, fal baktırmaya eskisi kadar olmasa da zevkine devam ederim.. iyi ki varsınız kızlar
ben sadece tellwede baktırıyorum henüz diğerlerine üye olmadım direniyorum:) tellwe de çok beğenilenler bile ben de tutmadı mesela selena durumu biliyo ama karıştırıyor o çocuk doğru değil senin için diyo yeni biri diye direk onu tarif ediyo :) kloto çok bastan savmaydı hiç beğenmemiştim fama anda iyiydi geleceğe var nisan dedi ama o da gitti. naazz iyi bence çok da sevecen biri. o da famayla aynı şeyi söyledi tutarsa ikisi birden tutcak işte bekliyorum:)Baska kimlere baktirdiniz?
Sarayliya baktirdinizmi?ben sadece tellwede baktırıyorum henüz diğerlerine üye olmadım direniyorum:) tellwe de çok beğenilenler bile ben de tutmadı mesela selena durumu biliyo ama karıştırıyor o çocuk doğru değil senin için diyo yeni biri diye direk onu tarif ediyo :) kloto çok bastan savmaydı hiç beğenmemiştim fama anda iyiydi geleceğe var nisan dedi ama o da gitti. naazz iyi bence çok da sevecen biri. o da famayla aynı şeyi söyledi tutarsa ikisi birden tutcak işte bekliyorum:)
Canım ben cok duzun yapıyodum o hafta teyzemlere gectım kaldım bıkaç gun gecen persembe onlardaydım işte sabah bı aglama krızı kendımı nasıl kotu hıssettım ama sokags attım gel gor ıcımde bır ısyan 5 vakıtte nsmaza başlamıştım hayatımda ılk defa dısıplınlı olarak persembe gunu bır krız içimde volkan var sankı o gunden beri elım gıtmıyo, anlamadım ne oldu, ınan anlamadım,, ve gercekten içim hıc rahat degıl bıraktım dıe neden boyle oldum onuda bılmıyorum kafam dagıldı orada özeleştrı teyzemler pek sıcak bakmıyolar boyle seylere hani karşı degıller ama 5 vskıt kılmam onlara benım uç noktada kendımı kaptırmaya başladgım gıbı bı ıntıba bıraktı, cok kızdım lafımıd a dedım şimdi bunu okuyan herkesın teyzemler ıcın dıcegı seyıde bılıyorum ama benım için bu sıtedekı dostlarım guvenılır onun içinde açık açık yazdım, dını ınanışlaro var elbette ama bıraz benımkınden annemınkınden farklı kımsede kımseye mana bulamaz bunun için.ama o hafta bışey oldu ve ben koptum, gorsen sokakta hem aglıyorum hem vıcdanen okuyamadıgım için bıraktıgım için kendıme kızıyorum sokakta herkes anırarak aglamama baktı desem yerıdır.çok derın konular burdada sagolsun kızlar morel verdı ogun ama yok o gunden berı bişey oldu
Sen napıyorsun bitanem esmalara devammı.faydasını gördünmü?
hayır maalesef bir o bir de ecemi merak ediyorum gelecekte ki iki falım onlara olucak :) o kadar kötü falcılar var ki önceden araştırmadan atardım ilk zamanlar bir sürü berbat fala çok param gitti şimdi ara ara atıyorum.Sarayliya baktirdinizmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?