- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Cnm selenaaya ne bktrdn senben sadece tellwede baktırıyorum henüz diğerlerine üye olmadım direniyorum:) tellwe de çok beğenilenler bile ben de tutmadı mesela selena durumu biliyo ama karıştırıyor o çocuk doğru değil senin için diyo yeni biri diye direk onu tarif ediyo :) kloto çok bastan savmaydı hiç beğenmemiştim fama anda iyiydi geleceğe var nisan dedi ama o da gitti. naazz iyi bence çok da sevecen biri. o da famayla aynı şeyi söyledi tutarsa ikisi birden tutcak işte bekliyorum:)
Yok bende eceme baktirmadim:)hayır maalesef bir o bir de ecemi merak ediyorum gelecekte ki iki falım onlara olucak :) o kadar kötü falcılar var ki önceden araştırmadan atardım ilk zamanlar bir sürü berbat fala çok param gitti şimdi ara ara atıyorum.
siz eceme baktırdınız mı? ondan çok bahsediliyodu önceki sayfalarda
Ecem23 ün aşk sonucu çok iyihayır maalesef bir o bir de ecemi merak ediyorum gelecekte ki iki falım onlara olucak :) o kadar kötü falcılar var ki önceden araştırmadan atardım ilk zamanlar bir sürü berbat fala çok param gitti şimdi ara ara atıyorum.
siz eceme baktırdınız mı? ondan çok bahsediliyodu önceki sayfalarda
tarot baktırmıştım ben. o zaman bi çocuk vardı çok isteyen emin olamadım bi süre görüşüp konuşup ayrıldım ama aklım takılmıştı sorum da o çocuk doğru kişi mi falandı. yok dedi değil sen başkasıyla olucaksın çocuğu bi anlatmış direk o:) hatta gülüşünü çok seviceksin demiş bi gülüşünü sevmiştim zaten:) yani baya bi karıştırmış anı gelecek diye anlatmıştı banaCnm selenaaya ne bktrdn sen
ben sadece tellwede baktırıyorum henüz diğerlerine üye olmadım direniyorum:) tellwe de çok beğenilenler bile ben de tutmadı mesela selena durumu biliyo ama karıştırıyor o çocuk doğru değil senin için diyo yeni biri diye direk onu tarif ediyo :) kloto çok bastan savmaydı hiç beğenmemiştim fama anda iyiydi geleceğe var nisan dedi ama o da gitti. naazz iyi bence çok da sevecen biri. o da famayla aynı şeyi söyledi tutarsa ikisi birden tutcak işte bekliyorum:)
valla bence kartlar negatifse direk kötü bu çocuk diyolar. o yüzden ben artık kahve atıyorum ve genel aşk yorum diyorum kendi bilsin iyi falcıysa:)ya selenanın erkek arkadaşını begendıgı bır arkdsmz var mı herkese mı bundan olmaz demiş.s.s.s.s. kı benm eskısı pırlanta gbydı kıymetnı bılemedmmm((((
aşk sonuç bilmiyorum hiç ben nasıl bi falEcem23 ün aşk sonucu çok iyi
ben baktrdımm canım benim:))))) çok havada yazmış son zamanlarda baktırdıgım bana olumlu konuşan tek kişi seruvendı arkdslar ama o da dedgm gbı havada konuşmuş hazıran tarıhını vermış barısabılırsınız belkı demış.s.s.s.s böyle bır fal olabılırmı ondan da emın deglım gördgn neyse de abıcım.s.s yne de selenaydı emıneydı derındı hepsı bende olumsuz konuştuKizlar seruvene kitap fali baktiran var mi
ya ben gördm ılk moralım cok bozuldu sonra forumu takip ettkce herkes yaazmış benmkıne köu kötu knustu dye...ya of ben cok ozledımvalla bence kartlar negatifse direk kötü bu çocuk diyolar. o yüzden ben artık kahve atıyorum ve genel aşk yorum diyorum kendi bilsin iyi falcıysa:)
Ben katina bktrdim bnda cok olumluydu of bu ask insani mahvediyotarot baktırmıştım ben. o zaman bi çocuk vardı çok isteyen emin olamadım bi süre görüşüp konuşup ayrıldım ama aklım takılmıştı sorum da o çocuk doğru kişi mi falandı. yok dedi değil sen başkasıyla olucaksın çocuğu bi anlatmış direk o:) hatta gülüşünü çok seviceksin demiş bi gülüşünü sevmiştim zaten:) yani baya bi karıştırmış anı gelecek diye anlatmıştı bana
ona sevglı olmadan atılmıyor degılmıEcem23 ün aşk sonucu çok iyi
siz kalbinize göre hareket edin ciddiye almayın falları o kadar selenaya baktıralı çok oluyo silmişim ama bana başkası var hayatında demişti o zaman yanlış hatırlamıyosam. ama bi ay sonra falan aramıştı o çocuk beni. hiç görmemiş bile çok iyi falcı olsa direk o konuşmamızı görmesi gerekya ben gördm ılk moralım cok bozuldu sonra forumu takip ettkce herkes yaazmış benmkıne köu kötu knustu dye...ya of ben cok ozledım((( o kötu dedıkce benımde aklıma ne kdr harıka oluşu gelyr
Kızlaaaaar bu Tellwe Bilgehatun acaip Meryem kokuyo ya
sürekli şekildesin kelimesini kullanıyo:) ne dersiniz??
siz ne zaman neden ayrılmıştınız?ya ben gördm ılk moralım cok bozuldu sonra forumu takip ettkce herkes yaazmış benmkıne köu kötu knustu dye...ya of ben cok ozledım((( o kötu dedıkce benımde aklıma ne kdr harıka oluşu gelyr
merabalar:) terazi erkeği için ne dersiniz? sevmeyi bilmediği çok çapkın olduğu doğru mu sizceVar bebegim yillardir cok ilgiliyim.. Basak benim hic sevmedigim bir burc erkekte maalesef.. Hersey mantik duygu yok anca baba olunca daha duygusal oluyorlar iskolik tipler ve serttirler
ben baktrdımm canım benim:))))) çok havada yazmış son zamanlarda baktırdıgım bana olumlu konuşan tek kişi seruvendı arkdslar ama o da dedgm gbı havada konuşmuş hazıran tarıhını vermış barısabılırsınız belkı demış.s.s.s.s böyle bır fal olabılırmı ondan da emın deglım gördgn neyse de abıcım.s.s yne de selenaydı emıneydı derındı hepsı bende olumsuz konuştu
Akli basina gelirse fena oluyormus cok yeni anladim. Yani mantigina yatkin birini bulup, gayet sadik olabiliyormus.merabalar:) terazi erkeği için ne dersiniz? sevmeyi bilmediği çok çapkın olduğu doğru mu sizce
Canim ecem gecmidi cok iyi bildigi ve ben hic detay vermedigim icin, bi de gelecek hakkinda soyledigi sey de cok mantikli oldugu icin, ecemi cok sevmistim ama anladim ki, bana an pek tutmamis.Ecem23 ün aşk sonucu çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?