Binnaz Abla

Cnm selenaaya ne bktrdn sen

Yok bende eceme baktirmadim:)

Ecem23 ün aşk sonucu çok iyi

Kızlarr bişeyy sorucamm ben bılgehatunu çok begenmıştım lakın oyle bı cumlesı varkı eger benım daha once baktırdıgım bırı degılse,,şahaneee bır yorumcu hatta bugune kadar kı en en en ıyısı AMA gelın gorunkı içimden bı sesde benım daha once baktırdıgım bırı dıyor hee kım bı fıkrım yok,,, amaaa ocakta baktırdıgım bırı olduguna emınım eger tanıdıksa neden dıceksınız ocak ayında falcılara gelışen bı olayo yazmıştım buda onu demış burdan acıl yazmıcam falcıların bu sıteyı okudugunı duşunuyorum ama meryem degıl neden dersenız ocakta o olayı meryeme sormadım.. Ayyy ıyıce hafıye olduk yaaa.sızce bu bılgehatun kım olabılır?? Yada kadıncagızın hakkınmı yıyorum((

Cnm selenaaya ne bktrdn sen
tarot baktırmıştım ben. o zaman bi çocuk vardı çok isteyen emin olamadım bi süre görüşüp konuşup ayrıldım ama aklım takılmıştı sorum da o çocuk doğru kişi mi falandı. yok dedi değil sen başkasıyla olucaksın çocuğu bi anlatmış direk o:) hatta gülüşünü çok seviceksin demiş bi gülüşünü sevmiştim zaten:) yani baya bi karıştırmış anı gelecek diye anlatmıştı bana

ya selenanın erkek arkadaşını begendıgı bır arkdsmz var mı herkese mı bundan olmaz demiş.s.s.s.s. kı benm eskısı pırlanta gbydı kıymetnı bılemedmmm((((

ya selenanın erkek arkadaşını begendıgı bır arkdsmz var mı herkese mı bundan olmaz demiş.s.s.s.s. kı benm eskısı pırlanta gbydı kıymetnı bılemedmmm((((
valla bence kartlar negatifse direk kötü bu çocuk diyolar. o yüzden ben artık kahve atıyorum ve genel aşk yorum diyorum kendi bilsin iyi falcıysa:)

Kizlar seruvene kitap fali baktiran var mi
ben baktrdımm canım benim:))))) çok havada yazmış son zamanlarda baktırdıgım bana olumlu konuşan tek kişi seruvendı arkdslar ama o da dedgm gbı havada konuşmuş hazıran tarıhını vermış barısabılırsınız belkı demış.s.s.s.s böyle bır fal olabılırmı ondan da emın deglım gördgn neyse de abıcım.s.s yne de selenaydı emıneydı derındı hepsı bende olumsuz konuştu

valla bence kartlar negatifse direk kötü bu çocuk diyolar. o yüzden ben artık kahve atıyorum ve genel aşk yorum diyorum kendi bilsin iyi falcıysa:)
ya ben gördm ılk moralım cok bozuldu sonra forumu takip ettkce herkes yaazmış benmkıne köu kötu knustu dye...ya of ben cok ozledım((( o kötu dedıkce benımde aklıma ne kdr harıka oluşu gelyr

Ben katina bktrdim bnda cok olumluydu of bu ask insani mahvediyo

ya ben gördm ılk moralım cok bozuldu sonra forumu takip ettkce herkes yaazmış benmkıne köu kötu knustu dye...ya of ben cok ozledım((( o kötu dedıkce benımde aklıma ne kdr harıka oluşu gelyr
siz kalbinize göre hareket edin ciddiye almayın falları o kadar selenaya baktıralı çok oluyo silmişim ama bana başkası var hayatında demişti o zaman yanlış hatırlamıyosam. ama bi ay sonra falan aramıştı o çocuk beni. hiç görmemiş bile çok iyi falcı olsa direk o konuşmamızı görmesi gerek

Valla kızlar iyi falcı kötü falcı kıstası herkese göre değişiyor. Mesela iki gündür Emine yine forever, Cherry e resmen döktürmüş ama benim falda tık yok, Selena bana çok çok olumluydu hatta ben olumsuzluktan kırılıyorum bana yol gösterdi ve söylediği şeyler kart okuması değil Kimse bilge özdoğruyu sevmez kadın bana katinadan esas oğlanın iş durumundan bahsetti tek tek yapacak dedi ve adam şu an tek tek yapıyor, katinadan bunlar çıkmaz yani kart okuması ile bakan için Yani iyi falcı kötü falcı yok baldankabakla enerjisi uyan uymayan falcı var

Bu arada canlar bugün bir iş görüşmesine gitti, kadını 1,5 ay önce nesimee bilmiş bir kadınla konuşcaksın m ve a harfi var demiş kadının adı m ile soyadı a ile bitiyor. Beklediklerini alıyorsun filan demiş, olumlu yani kadına göre olumlu tabi bana da baldankabak gelse ben de olumlu olurum ama ben pek bilemiyorum, başlarsam buradan nesimee ye şapka çıkarırım. Gerçi kadını,karşılıklı konuşmayı, a yı m yi bilmiş, ya da bilmemiş atmış da ben mi bildirmeye çalışıyorum ay neyse yine benim kafa yandı, sevgilerrr

Kızlaaaaar bu Tellwe Bilgehatun acaip Meryem kokuyo ya
sürekli şekildesin kelimesini kullanıyo:) ne dersiniz??

arkadaşlar aslında daha evvel dile getirdiğim bişiydi .. bazı arkadaşlar katılmıo ama ben baktırdıgım falları üstüste koyup dillerini kullandıkları sözcükleri ve hatta kehanetlerini incelediğimde Falcı Aylin ve Meryem'in ( onların aynı kişi yada birbirlerinin fallarını okuyan 2 yakın kişi olduguna eminim çünkü birine gönderdiğimfaldaki bildileri bir diğeri bana aynen yazdı aramızda bazılarına oldugu gibi) ve onlara ek olarak FalcıSema ve Bilgehatunun aynı kişiler oldugunu düşündüm ve de hala düşünüyorum... bunula ilgili olan ve benzer şüphelerde bana katılan başka arkadaşlar da var sanırım .. yani tamam hissizdirler demiorum kimse bunlar ya da bu ama tek ağız gibi o kesin...

Canim selenanin bende her dedigi cikti, sana da anlattim ya. Vallahi sok oldum. Tekrar fal atacaktim ama sirada 10 kisi varmis. Hoc bekleyesim gelmedi. Belki haftaya falan tekrar atarim beni cok sasirtti selena. Ya da olmadi derini de denerim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…