Canim bu sarayliyi ben bulamadim tellwede tam adi neSarayliya baktirdinizmi?
sanki tek dertleri güzellik gibi yanında güzel bi kız olsun. e güzelliğinde sınırı yok her kızın bi tık güzeli bulunur elbet:) o yüzden hiç güvenememiştim ama günah mı aldım diye de düşünür ara ara:)Akli basina gelirse fena oluyormus cok yeni anladim. Yani mantigina yatkin birini bulup, gayet sadik olabiliyormus.
Nefret ediyorum terazi erkeginden ciddi bi yaram var ben daha fazla gocunmadan susayim bencesanki tek dertleri güzellik gibi yanında güzel bi kız olsun. e güzelliğinde sınırı yok her kızın bi tık güzeli bulunur elbet:) o yüzden hiç güvenememiştim ama günah mı aldım diye de düşünür ara ara:)
http://www.tellwe.com/?pg=falciprofil&uid=saraylihanim&ptype=duvarCanim bu sarayliyi ben bulamadim tellwede tam adi ne
Yarama bastin terazi dengesiz hayalperest ama sevmeyi bilirler bence cok severler ama akrepteki tutku yerine daha akilli severlermerabalar:) terazi erkeği için ne dersiniz? sevmeyi bilmediği çok çapkın olduğu doğru mu sizce
çok çapkın havaları var sanki. peki uyumdan da anlar mısınız yani ben de kovayım sizce olsa iyi olur muymuş :)Yarama bastin terazi dengesiz hayalperest ama sevmeyi bilirler bence cok severler ama akrepteki tutku yerine daha akilli severler
ne oluyo bilmiyorum yazdıklarınıza bakıp gülüyorum,ay ben kimim ki acaba, ben en çok saraylı olmak istiyorum hep bir gizemli gelmiştir banaBen saraylı olmak istiyorum ama bu hissizliğimle, bakmaya çalışıp çalışıp bakamamla olsam olsam sellinius olurum
Bana bunu bi kaç gün önce lale söyledi düzenleme yapmış ya iftiraları elinde patlamış Ocak ayından buyana tık yokahahahahahahaha kirli kiripiye baktım da tutturmuş bi DEPLUM diyeAngel of Love galiba sana diyor deplum deplum diye
Angel of Love artık herkese Derin oldugunu açıkla da kirpicik rahatlasın, sevinsin... benim de Aylin olduğuma inanıyordu kendisi bi ara... evet ilan ediyorum aylin de benim , meryem de, falcısema , bilgehatun da bnm .. hatta saraylı , ester, nesibe venüs.. töbe yarabbim yahu...
ne oluyo bilmiyorum yazdıklarınıza bakıp gülüyorum,
saraylıyı bende çok beğeniyorum, dediğin gibi ilginç bi gizemi var
Bana bunu bi kaç gün önce lale söyledi düzenleme yapmış ya iftiraları elinde patlamış Ocak ayından buyana tık yokAsıl bomba haberi vereyim Gül Savaş diye biri ekli ya ? bana onun Estanbul olduğunu ve hemen o yazıdan sonra profil resmini değiştirdiğini söylediler oysa ne diyodu kirli kirpi? barkiel estanbul ile birlikte fallarına bakıp dalga geçiyolar yani bir insan bi dümen çevirir ama Allah'ın sopası yok işte böyle yakalanır kirli kirpi iftira atayım derken kendi rezil oluyo aslında . Kendisi iki hesaptan bize fal bakıyomuş yoluyomuş bizi en can alıcı nokta da burada. Gerizekalı kirpi burada da girdiğimiz sitelerde de ip kaydı oluyo sanki ispatlayamicaz mı senin iftiracı olduğunu bir de kazen ve ben dava açacakmışım kendisine açarız tabi çünkü iftira suç kapsamında a benim salağım evet derin değil de emine olmayı seçiyorum kuzum ben yaa o olmak daha eğlenceli bence zaten adamj olsa buraya girer yazar kirlikirpi
Saraylı olmak yakışır sana bak bence o ol senay ben kimim ki acaba, ben en çok saraylı olmak istiyorum hep bir gizemli gelmiştir banaBen saraylı olmak istiyorum ama bu hissizliğimle, bakmaya çalışıp çalışıp bakamamla olsam olsam sellinius olurum
Cok iyi olurçok çapkın havaları var sanki. peki uyumdan da anlar mısınız yani ben de kovayım sizce olsa iyi olur muymuş :)
Bu arada kendisi bizi iki hesaptan yoluyomuş kendisi iki hesapla fal bakıyomuş bizeBizim burada bir üyemiz vardı, baya da fal baktırırdı, sonra tellwede barkiel adında bir falcı çıktı. İlk o üyemiz beğendi iyi dedi, sonra tabi forumcanak denedik, sonra bu barkiel birgün selenaya fal baktıracakken üye nickiyle değil falcı nickiyle yazdı. Oradan selena da olaya karıştı. Sonra bizde dedikki üyemize sen fal mı bakıyorsun telvede ? Sonra o yok ben değilim bir arkadaşım arkamdan iş çevirmiş falan fişman derken bu kirli kirpicik ortaya çıktı :) Facebookta kirli kirpicik diye. Oradan foruma baya yardırıyor :) O kişinin demesine göre de bizim forumdaki bu üyemiz bizimle burada dertleşip,bilgileri alıp telvede fal bakarak bize satıyor, kandırıyor bizi. Biz hala kim kimdir bilmiyoruz, üye de terketti forumu. Bakıp eğleniyoruz. Şimdi de kirpi deep i derin olmakla suçlamış. Bize de kandırılıyorsunuz diye yardırıyor, eğleniyoruz. Bu da böyle bir hikaye, özet geçmeye çalıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?