Binnaz Abla

Akli basina gelirse fena oluyormus cok yeni anladim. Yani mantigina yatkin birini bulup, gayet sadik olabiliyormus.
sanki tek dertleri güzellik gibi yanında güzel bi kız olsun. e güzelliğinde sınırı yok her kızın bi tık güzeli bulunur elbet:) o yüzden hiç güvenememiştim ama günah mı aldım diye de düşünür ara ara:)

Nefret ediyorum terazi erkeginden ciddi bi yaram var ben daha fazla gocunmadan susayim bence

ay çok eğleniyorum ben

CHEEERY SENİN İÇİN TEMİZ GÜLÜM AMA BEN EMİNİM BAKTIRMADIMMI SANIYORSUN EMİNİM EMİN İLK BURDA NASIL CEBELLEŞTİM BİLİYORSUNUZ ALIP VEREMEDİĞİM YOK KİMSEYLE BU SONDU DİYECEĞİMİ DEDİM SELAMETLE KALIN ŞİMDİLİK --KİRLİKİRPİ--

Cherrry Gülü senin için temiz ama

ay ben kimim ki acaba, ben en çok saraylı olmak istiyorum hep bir gizemli gelmiştir bana Ben saraylı olmak istiyorum ama bu hissizliğimle, bakmaya çalışıp çalışıp bakamamla olsam olsam sellinius olurum
ne oluyo bilmiyorum yazdıklarınıza bakıp gülüyorum,
saraylıyı bende çok beğeniyorum, dediğin gibi ilginç bi gizemi var

ahahahahahahaha kirli kiripiye baktım da tutturmuş bi DEPLUM diye Angel of Love galiba sana diyor deplum deplum diye
Bana bunu bi kaç gün önce lale söyledi düzenleme yapmış ya iftiraları elinde patlamış Ocak ayından buyana tık yok Asıl bomba haberi vereyim Gül Savaş diye biri ekli ya ? bana onun Estanbul olduğunu ve hemen o yazıdan sonra profil resmini değiştirdiğini söylediler oysa ne diyodu kirli kirpi? barkiel estanbul ile birlikte fallarına bakıp dalga geçiyolar yani bir insan bi dümen çevirir ama Allah'ın sopası yok işte böyle yakalanır kirli kirpi iftira atayım derken kendi rezil oluyo aslında . Kendisi iki hesaptan bize fal bakıyomuş yoluyomuş bizi en can alıcı nokta da burada. Gerizekalı kirpi burada da girdiğimiz sitelerde de ip kaydı oluyo sanki ispatlayamicaz mı senin iftiracı olduğunu bir de kazen ve ben dava açacakmışım kendisine açarız tabi çünkü iftira suç kapsamında a benim salağım evet derin değil de emine olmayı seçiyorum kuzum ben yaa o olmak daha eğlenceli bence zaten adamj olsa buraya girer yazar kirlikirpi

evet yaa sana da aylin demişti şimdi bu durumda meryem, bilgehatun ve benzerleri de sen oluyon kuzum fama bile olabilirsin

ne oluyo bilmiyorum yazdıklarınıza bakıp gülüyorum,
saraylıyı bende çok beğeniyorum, dediğin gibi ilginç bi gizemi var

Bizim burada bir üyemiz vardı, baya da fal baktırırdı, sonra tellwede barkiel adında bir falcı çıktı. İlk o üyemiz beğendi iyi dedi, sonra tabi forumcanak denedik, sonra bu barkiel birgün selenaya fal baktıracakken üye nickiyle değil falcı nickiyle yazdı. Oradan selena da olaya karıştı. Sonra bizde dedikki üyemize sen fal mı bakıyorsun telvede ? Sonra o yok ben değilim bir arkadaşım arkamdan iş çevirmiş falan fişman derken bu kirli kirpicik ortaya çıktı :) Facebookta kirli kirpicik diye. Oradan foruma baya yardırıyor :) O kişinin demesine göre de bizim forumdaki bu üyemiz bizimle burada dertleşip,bilgileri alıp telvede fal bakarak bize satıyor, kandırıyor bizi. Biz hala kim kimdir bilmiyoruz, üye de terketti forumu. Bakıp eğleniyoruz. Şimdi de kirpi deep i derin olmakla suçlamış. Bize de kandırılıyorsunuz diye yardırıyor, eğleniyoruz. Bu da böyle bir hikaye, özet geçmeye çalıştım :)

emine olma yaaa ben emineyi sevemedim ama seni seviyorum, fama ol bence ben onu çok sevmiştim

Bu arada kendisi bizi iki hesaptan yoluyomuş kendisi iki hesapla fal bakıyomuş bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…