ya bana neden cikmiyor ki anlamiyorum vallahi sinir oluyorum ama..
hepsini deniyorum valla . olan paracıklara oluyor o ayrı .. rezzan hangi sitede
fal alem'de. aynen paralar gidiyor. uzak durmaya çalışıyorum. kriz tutunca 5 liralıklara yöneleyim diyorum onlar faso fiso.
tellwede en son kredim kalınca ben rumii diye birine tarot gönderdim belki inanmayacaksınız ama hiç detay vermeden çoğu seyi bildi.tutarlı bir faldı ve rezzan hn ,nesibe ile söyledikleri aynıydı ağzım açık kaldı
rumii bir ara takılmıştı gözüme. ama sadece tarot bakıyor. 5 tl miş. bakarız
fal sepetindeki ilkay nasıl acaba onada baktırsam mı herkes övmüş nette .
fal sepetindeki ilkay nasıl acaba onada baktırsam mı herkes övmüş nette .
ben ilkaya hem kahe hem tarot baktırdım 2 falı çok tutarsızdı hatta yorumda yazdım ama yorum yayınlanmadı bana sık fal gönderirisen böyle olur demiştiki ben 1 ay arayla göndermiştim.dediği hiç birşeyide yaşamadım
o zaman baktırmayayım . herkes övmüş puanı yüzde yüz diye gördüm ondan merak ettim
o zaman baktırmayayım . herkes övmüş puanı yüzde yüz diye gördüm ondan merak ettim
sen nesibeye baktırdın mı?
bu arada taha ondan daha tutarlı açıkcası
yok .. merak ediyorum onuda . herkes ilkaya oy vermiş . ama fos çıktıysa baktırmam . ben eceye mazukaya birde kesiraya baktırdım .. ama çok olumlu konuştular . ben pek inanmadım açıcası
yok .. merak ediyorum onuda . herkes ilkaya oy vermiş . ama fos çıktıysa baktırmam . ben eceye mazukaya birde kesiraya baktırdım .. ama çok olumlu konuştular . ben pek inanmadım açıcası
taha yıda ben beğenmemiştim 5 dk içinde fal mı gelir. :44:
kesira evet çok kibar güzel konuşuyor ama herşeyi çok olumlu söylüyor ,inanacak bibi değil zaten
çok olumlu yaa . bende inanmadım inşş çıkar ama zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?