Binnaz Abla

ya bana neden cikmiyor ki anlamiyorum vallahi sinir oluyorum ama..

bu arada cnm rezzanın bana henüz çıktığı bişeyler yok. zaman var. ama mevcut durumu bilmesi güzeldi. çıkar çıkmaz Allah bilir. bu arada bir kere baktırdım ona. öyle çok sıkta değil hani.

bgn sıyırdım galıba kızlar ıkı kere fal baktırdım masuka bırı ztn cok kotu dıgerı normal bı falcı oda oylesıne arada gıttıgım bırısı benı gulduruyo sagolsun =)) bıde sımdı serraya yolladım yakaladım sonunda bakalım bınnazdan fal ıyade ıstesem mı dıye dusundum masukadan sonra ama yapmaya zaman olmadı serrayı gorunce yolladım dırek bakalım ne dıcek beklıyoruz

rumii bir ara takılmıştı gözüme. ama sadece tarot bakıyor. 5 tl miş. bakarız

fal sepetindeki ilkay nasıl acaba onada baktırsam mı herkes övmüş nette .

şöyle diyeyim ilkay bende var olan durumu bildide, gelecekte nedemişti hatırlamıyorum pek. yani öyle ahamlı şahamlı da bulmamıştım. ama memnun kalanda var elbet. :44: herkes deneye deneye kendi falcısını bulacak sanırım. :44:

fal sepetindeki ilkay nasıl acaba onada baktırsam mı herkes övmüş nette .

ben ilkaya hem kahe hem tarot baktırdım 2 falı çok tutarsızdı hatta yorumda yazdım ama yorum yayınlanmadı bana sık fal gönderirisen böyle olur demiştiki ben 1 ay arayla göndermiştim.dediği hiç birşeyide yaşamadım

o zaman baktırmayayım . herkes övmüş puanı yüzde yüz diye gördüm ondan merak ettim

yok .. merak ediyorum onuda . herkes ilkaya oy vermiş . ama fos çıktıysa baktırmam . ben eceye mazukaya birde kesiraya baktırdım .. ama çok olumlu konuştular . ben pek inanmadım açıcası

nesibeye de baktır. yakalaması zor ama. siteye girdiği anda kapılıyor. nesibe tarotta iyi bence.

yok .. merak ediyorum onuda . herkes ilkaya oy vermiş . ama fos çıktıysa baktırmam . ben eceye mazukaya birde kesiraya baktırdım .. ama çok olumlu konuştular . ben pek inanmadım açıcası

kesira evet çok kibar güzel konuşuyor ama herşeyi çok olumlu söylüyor ,inanacak bibi değil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…