Binnaz Abla

Onun lehçesi bozuk hani eminenin düzgün ama daldan dala daldan dala derken eğlenceli oluyo Ben emine olmak istiyorum hem bol kısmet dağıtıyo

iyi peki senin için emineye bir fal daha atarım sen olcaksan Şaka bir yana biz nasıl bir şeyin içindeyiz, biz unuttuk o unutmamış resmen uluşa sesleniş yapıyor feysten

iyi peki senin için emineye bir fal daha atarım sen olcaksan Şaka bir yana biz nasıl bir şeyin içindeyiz, biz unuttuk o unutmamış resmen uluşa sesleniş yapıyor feysten
Sana en kral kısmetleri yazacam. Cherry beğenmiyo bari sana seçeneği bol tutalım insan boş olunca ulusa seslenir tabi ben Kasım'da keşfettim tellwe'yi bütün ip kayıtlarından çıkar zaten ama cehalet zor valla

beni hiç mi özlemedin
Kız seni özlemem mi kuzum fakat başında kavak yelleri estiğinden bölmek istemedim aslında bugün whatsappdan yazacaktım hem babanı soracaktım sonra buluşma geldi aklıma zamanı hatırlayamadım dalmayayım görüşmenin ortasına dedim

eheeee bilmez miyim senii bluemummmm, babişim iyi çok şükür, benim de görüşmem kaygılarımı yok edecek derecede olumlu geçti.. sanki çok önceden tanıyıyor da araya mesafe girmiş gibiydik.. :)) ayrıntıları yazarım.. tutanlara gelince hep dedim yine diyorum Emine başta, Meryem, Müge ,Bilge haa bir de hakkını yemiyim o zaman beğenmesem söylediklerini ( aklım diğer kişideydi) derin yüksel var binnaz da o da yeni kısmet yolda geliyo demişti bi ay sonra falan bu geldi işte.. belki olur olmaz bilemem mukederat ama asıl sırduğum kişiyi benim tek kaderim olarak gören ima eden ; selena,nesibe,rania,gonca,mert,ve daha niceleri.... boommmm!

Senin adına çoook sevindim kuzum. bu arad kaçırma gelişmeleri kirlikirpi beni derin yapmış çevirdiğimiz geyiği hatırladın mı hadi sen de çıkıp nesimee olduğunu itiraf et atartım bu durumda ben derinsem sana bilememişim yazıklar olsun bana ama bak emine bilmiş ben zaten emine olmayı tercih ediyorum daha eğlenceli

bi de bilgesultanı biliyosun o da helal olsun enerjim düşük diye bakamadı falıma ama bunla evleneceğimi mutşu olacağımı hissetttiğini söyledi iade edince.. bikaç daha yazıştık.. helal olsun takdir ettim

derin yüksel i tavsiye edermisin Atart çım ?

ben 008 Nesimeeee ahalii .. :))) bu benim üye hesabım,tellwede ise nesimeeyim özelden konuştuğum her kişinin hikayesini dinleyip,kendime yönlendiriyorum, Derin de benim şebekeden eleman,, biz aslında yurtta kalıyoz,malum öğrencilik,ek iş yapıyoz bizzz

bilgesultan kim canım bilgehatun mu başkası mı ? Bu arada hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel olsun :)

Kızlaaaaar bu Tellwe Bilgehatun acaip Meryem kokuyo ya
sürekli şekildesin kelimesini kullanıyo:) ne dersiniz??

benn bunu greye soyledım vee sonunaa kadar katılıyorum cumlelerın cogu aynı hatta ılk bu baska bırısı kım bu falan dıye okudum falı.. ama bana ıkısıde farklı konustu acıkcası ..vee soyle bısey var gercekten bu yazılı faldan tıksındım kım bılır aynı kısıyee kac defa baktırmısızdır

Kuzum başından beri aylin meryem katması diyorum ya

Fal bakacaz diye kaç ranza eskittik sorularınızı fal atarken prensesss34 gibi sormayın zorlanıyoruz atarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…