evet yaa sana da aylin demişti şimdi bu durumda meryem, bilgehatun ve benzerleri de sen oluyon kuzum fama bile olabilirsin
Sende Urminaacanın keşfi naira şuman ol. adı pek havalıkuzummmm derınnımmm yavrummmmmcanımm benımmm
derın bende bılmıstı vallaa deeppımmm canımsınnn
derınn dıyee bagrımaa basıcamm senı ..
bu formdaa resmen olay oldu kızlar dısardan takıp etmeler,bızım yerımıze ajanlık yapmalar,olaylar olaylarr kırpıcımm gel buraya yavrummm derdın neysee soylee dınleyelımm
annaammm sımdı banada bırısını yamıycakk =))
ben ona bilgesultan diyorum ya nerden aklıma takılmışsa ,bilgehatun demibilgesultan kim canım bilgehatun mu başkası mı ? Bu arada hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel olsun :)
ben ona bilgesultan diyorum ya nerden aklıma takılmışsa ,bilgehatun demi, yok yok başkası değil o.. çok teşekkür ederim canım ya aslında sorduğum kişi için vadesi olanlar da var ama.. bilmiyorum hep en babaları patlarken ve 2. bir kişi daha göremezken bunlar,saydığım kişilerin bunu tutturmuş olmaları bile güzel.. sonu olur mu olmaz mı bilmem ama tarif yaş burç emine nin tarif ettiği gibiydi.. Meryem de en son falında bizi arkadaşımızın tanıştırdığını, ilk başta kaygılarımın olacağını ama onu görünce bunların hepsinin biteceğini daha görüşmeden demişti.. bu arada Tumay cennete ve hüseyine oy veremlerden biri de benim.. onlar da bunu görenlerden ... hele bilge ve müge ve meryem tamamen destekledi.. cümlemizin inşallahhhhh güzel haberleri gelsinnn
Sen bana fal at bak seni kısmetlere nasıl boğuyorumkızlar bilgehatunla bana aylinin falları farklı. Ama zaten her falımı farklı nickle baktırıyorumBilgehatun dana nokta atışlıydı coğunluk gibi onunla olacağımı söyledi. Aylinin nokta atışı pek yoktu genel geçer cümleli, yakınlaşmalar olacak ama sen vazgeçip geri çekilceksin dedi ve temmuzda yenisini gördü
ay meryem demişim aylin o aylin
Ben naazzı çok beğendim gerçekten bildi herşeyi ben de o yüzden seni anlıyorum ama lüüüüüütfen bana fal at ben sana alternatif kısmetler bulacamKızlaaaarrrrr nazın falı geldi. Ağlayacağım galiba. Ya ben normalde böyle değilim gün içinde aklıma bile gelmiyor (tabi evde boş değilsem) ama olumlu bir şey görünce ağlayasın geliyor . Naz çok olumlu ve benim içimden böyle olacak dediğim şeyleri yazmış. Hemen hemen tarihler aynı o da onun geleceğini söylüyor. Böyle olur mu olmaz mı bilmem ama şu anlık rahatladım. Niye duygusala bağladım bilmiyorum ama
Kelebeğimmm hiç baktırmadım kuzum forumda arattın mı gerçi ona pek güvenilmez kirlikirpinin kankası çıktı barkiel ile birlikte sizin fallarına bakıp dalga geçiyo derken asıl ikisi kankaymış meğer. bence başkasına baktır kuzumKizlar estanbula baktieip begenen var mi?
canım benim ya ... içinden geçenleri ama korkudan ,kaygıdan ya da ne bileyim boş hayale mi kaptırıyorum kendimi acabasından dolayı duymazdan gelmeye çalışırken, bi başkasından duymak hem rahatlatır, hem duygusallaştırır tabi gayet normal.. umarım inşallah en hayırlısı neyse o olur :)Kızlaaaarrrrr nazın falı geldi. Ağlayacağım galiba. Ya ben normalde böyle değilim gün içinde aklıma bile gelmiyor (tabi evde boş değilsem) ama olumlu bir şey görünce ağlayasın geliyor . Naz çok olumlu ve benim içimden böyle olacak dediğim şeyleri yazmış. Hemen hemen tarihler aynı o da onun geleceğini söylüyor. Böyle olur mu olmaz mı bilmem ama şu anlık rahatladım. Niye duygusala bağladım bilmiyorum ama
Ben naazzı çok beğendim gerçekten bildi herşeyi ben de o yüzden seni anlıyorum ama lüüüüüütfen bana fal at ben sana alternatif kısmetler bulacamatartımla ranzada altlı üstlü bakıyoruz fallara ben tıkanınca o devam ediyo, o tıkanınca ben devam ediyorum
Neden olmasın kuzum bak prensesse o bile sarışın renkli gözlü istiyo yani siparişi baştan veriyoşey o zaman sipariş verebiliyor muyuz ? Ben kıvanç gibi ama tam kıvanç olmayan kenan gibi ama böyle tam da kenan değil. Biraz kerem bursin biraz benim ilkaşkım c.berk azıcık son aşkım esas oğlan ve çokça mehmet günsür barındırsın istiyorumOluyor mu böyle, olsun kız ayağımız alışır
canım benim ya ... içinden geçenleri ama korkudan ,kaygıdan ya da ne bileyim boş hayale mi kaptırıyorum kendimi acabasından dolayı duymazdan gelmeye çalışırken, bi başkasından duymak hem rahatlatır, hem duygusallaştırır tabi gayet normal.. umarım inşallah en hayırlısı neyse o olur :)
Neden olmasın kuzum bak prensesse o bile sarışın renkli gözlü istiyo yani siparişi baştan veriyosana da yaparız bişeyler
Beklet bence de kuzumHic bilmiyordum kuzum selenada falim bekliyoda ceksem mi demiştim hic dokunmayim o zaman sagol tatlim
Oleyyyy müşteri velinimetimizdirooo temam o zaman yegane falcımsın, Gretayı bile şutladım şu an
Hic bilmiyordum kuzum selenada falim bekliyoda ceksem mi demiştim hic dokunmayim o zaman sagol tatlim
Ben naazzı çok beğendim gerçekten bildi herşeyi ben de o yüzden seni anlıyorum ama lüüüüüütfen bana fal at ben sana alternatif kısmetler bulacamatartımla ranzada altlı üstlü bakıyoruz fallara ben tıkanınca o devam ediyo, o tıkanınca ben devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?