Binnaz Abla

evet yaa sana da aylin demişti şimdi bu durumda meryem, bilgehatun ve benzerleri de sen oluyon kuzum fama bile olabilirsin

kuzummmm derınnımmm yavrummmmm canımm benımmm
derın bende bılmıstı vallaa deeppımmm canımsınnn
derınn dıyee bagrımaa basıcamm senı ..
bu formdaa resmen olay oldu kızlar dısardan takıp etmeler,bızım yerımıze ajanlık yapmalar,olaylar olaylarr kırpıcımm gel buraya yavrummm derdın neysee soylee dınleyelımm
annaammm sımdı banada bırısını yamıycakk =))

Sende Urminaacanın keşfi naira şuman ol. adı pek havalı

bilgesultan kim canım bilgehatun mu başkası mı ? Bu arada hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel olsun :)
ben ona bilgesultan diyorum ya nerden aklıma takılmışsa ,bilgehatun demi , yok yok başkası değil o.. çok teşekkür ederim canım ya aslında sorduğum kişi için vadesi olanlar da var ama.. bilmiyorum hep en babaları patlarken ve 2. bir kişi daha göremezken bunlar,saydığım kişilerin bunu tutturmuş olmaları bile güzel.. sonu olur mu olmaz mı bilmem ama tarif yaş burç emine nin tarif ettiği gibiydi.. Meryem de en son falında bizi arkadaşımızın tanıştırdığını, ilk başta kaygılarımın olacağını ama onu görünce bunların hepsinin biteceğini daha görüşmeden demişti.. bu arada Tumay cennete ve hüseyine oy veremlerden biri de benim.. onlar da bunu görenlerden ... hele bilge ve müge ve meryem tamamen destekledi.. cümlemizin inşallahhhhh güzel haberleri gelsinnn

kızlar bilgehatunla bana aylinin falları farklı. Ama zaten her falımı farklı nickle baktırıyorum Bilgehatun dana nokta atışlıydı coğunluk gibi onunla olacağımı söyledi. Aylinin nokta atışı pek yoktu genel geçer cümleli, yakınlaşmalar olacak ama sen vazgeçip geri çekilceksin dedi ve temmuzda yenisini gördü

ay meryem demişim aylin o aylin

haydi inşallah hayatım hayalinden bile güzel olsun, üzmesin şu erkek milleti artık bizi

Sen bana fal at bak seni kısmetlere nasıl boğuyorum

Kızlaaaarrrrr nazın falı geldi. Ağlayacağım galiba. Ya ben normalde böyle değilim gün içinde aklıma bile gelmiyor (tabi evde boş değilsem) ama olumlu bir şey görünce ağlayasın geliyor . Naz çok olumlu ve benim içimden böyle olacak dediğim şeyleri yazmış. Hemen hemen tarihler aynı o da onun geleceğini söylüyor. Böyle olur mu olmaz mı bilmem ama şu anlık rahatladım. Niye duygusala bağladım bilmiyorum ama

Ben naazzı çok beğendim gerçekten bildi herşeyi ben de o yüzden seni anlıyorum ama lüüüüüütfen bana fal at ben sana alternatif kısmetler bulacam atartımla ranzada altlı üstlü bakıyoruz fallara ben tıkanınca o devam ediyo, o tıkanınca ben devam ediyorum

Kizlar estanbula baktieip begenen var mi?
Kelebeğimmm hiç baktırmadım kuzum forumda arattın mı gerçi ona pek güvenilmez kirlikirpinin kankası çıktı barkiel ile birlikte sizin fallarına bakıp dalga geçiyo derken asıl ikisi kankaymış meğer. bence başkasına baktır kuzum

canım benim ya ... içinden geçenleri ama korkudan ,kaygıdan ya da ne bileyim boş hayale mi kaptırıyorum kendimi acabasından dolayı duymazdan gelmeye çalışırken, bi başkasından duymak hem rahatlatır, hem duygusallaştırır tabi gayet normal.. umarım inşallah en hayırlısı neyse o olur :)

şey o zaman sipariş verebiliyor muyuz ? Ben kıvanç gibi ama tam kıvanç olmayan kenan gibi ama böyle tam da kenan değil. Biraz kerem bursin biraz benim ilkaşkım c.berk azıcık son aşkım esas oğlan ve çokça mehmet günsür barındırsın istiyorum Oluyor mu böyle, olsun kız ayağımız alışır

Neden olmasın kuzum bak prensesse o bile sarışın renkli gözlü istiyo yani siparişi baştan veriyo sana da yaparız bişeyler

çok sağol Atart'ım yaa gerçekten hepiniz cansınız Ama ben yine yeniden kaptırmıyorum kendimi erkek milleti dengesiz

ben de bakıyorum lütfen Angel of Love ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…