Binnaz Abla

Angel of Love vayy derinmişsin niye söylemiyon deepppp. Kankalıgımıza dayanarak bedava fal istiyorum senden
Kuzum biz parsellendik aslında da çaktımıyoduk beni derin yapmış ama ben emine olma taraftırıyım ne hikmetse atartıma tutturamamışım yazıklar olsun bana nesimee de atart oluyo. allegrita da aylin-meryem-fama üçlemesi yani şekerim hepimiz emrinizdeyiz

Emineeeeeğğmiii? Organiğim benim..yakışırrr

Bu kirpi senden ne istiyor deep?

Emineeeeeğğmiii? Organiğim benim..yakışırrr

Bu kirpi senden ne istiyor deep?
Valla kuzum yazıya bakınca benim fal konum dışında bişeyi bilmişti ve o ilk çıkmıştı ya demek ki kirlikirpiye fal baktırmamışız ondan bozulmuş olacak ki yettigari audrey ben bir de atart peşpeşe baktırmıştık. bize çamur atıyo. allegrita yı da aylin yapmıştı Allah büyük kafası çalışsa ip kayıtlarının döküleceğini bilir. sitelerde de tutuluyo siteye başvurup bunu ispatlatıp doğru savcılığa versen bu manyağı anında gözaltına alırlar. yarın hazır savcılığa gitmişken sorayım bakalım o zaman görürüz iftirayı organik benim başkasına atma

Samuka diye bir arkadaşımız vardı burda onada barkiel demişti,. Demekki onada çamur atmış

Samuka diye bir arkadaşımız vardı burda onada barkiel demişti,. Demekki onada çamur atmış
Sanırım o samuka barkiel çıktı öyle diye hatırlıyorum hatta o samuka ben barkiele fal atacaktım bana özelden falın gelince yaz çok merak ediyorum barkiel sana ne yazacak vs dedi. zaten nesibe gibi bi fal geldi alakasız ben salakta ona yazmıştım alakasız fal diye sonra tartışma kısımlarını ben burada kaçırdım yani sonra da barkiel olduğu çıktı sanırım selenanın duvarında patlak verdi diye hatırlıyorum o zaman ben tellweyi yeni keşfetmiştim ben de okumuştum selenanın duvarını ama savcılıktan yarın alıcam bilgileri bakalım o zaman görürüz

Meryemle bilgenin yazım tarzı aynı!!! Kesinlikle bişeyler var ama çözemiyoruz ya off

kuzum o gercekten o degılmıydı yaa kadın anlattı ya sonra arkadaşı falan bılmem ne yok o oyun oynamıs dalga gecms bızımle bıseylerr bıseyler dıye o samukaydı bencee ama bu kırlıkırpı kım yanı ne alaka oda burdan bırısı kı ıp adresınden korkup gıdıp facebooktan saydırıyorr kendılerı ..

Savcılığa suçduyurusunda bulununca nasılsa yedi sülalesi çıkar ortaya merak etme kuzum. iftira öyle lafla değil cezası ağırdır. yarın anlarız ben şimdi gerekli adımları attım ispatlamakla yükümlüdür iftirasını hapiste bakalım kim kurtaracak kendisini bu arada sana özelden bişey yazıcam audreyim şaşacaksın yakaladığım olaya bu bile suç delili

Ben olayı tam hatırlayamadım Audreyim.. Samuka Barkiel dendide ispatlandınmı orayı kaçırdım..

Aylinide meryeme benzettiğimize göre famagiller ailesine bilge hatunu da dahil edebiliriz artık
Ayy deme o zaman aylındır ben ocak ayında aylıne anlattım durumu((( eh ama yaa yok artık selena ve sarayli dışında telwee bıtmıştırrr benım için yeter

Bana bak soytarı kirlikirpi!!! dilerse kazen de açar ben de açarım. Bu arada Kazen senden ricam hesabımı ve ıp'imi incelemen. Başka bir hesabım var mı fal mı bakıyorum fal mı baktırıyorum tespit etmendir. Asıl attığın iftiralardan dolayı Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın. Tellwe yönetimine de gerekli mesajı attım senin gibi şarlatanlara pabuç mu bırakıcam? Senin gibi iftiracılar her zaman çıkar. Falcı olduğumu ıspatlayacaksın benim fal baktığımı ıspatlayacaksın. daha sen buraya gelip yazamıyosun çünkü o yürek yok sende soytarı kirli kirpi. bunu resmi yazıyla ispatlayacaksın. Nerede fal bakıyosam o sitenin yönetiminden alacaksın yazıyı yayınlayacaksın. eğer resmi olarak o yazıyı yayınlamazsan iftiracı olarak kalacaksın. fal baktığım sitenin yönetiminden o sitede falcı olduğuma dair resmi yazıyı yayınlamanı bekliyorum

Ben kıvırmıyorum savcılığa suç duyurunda bulunacağıma dair tellwe yönetimine mesajımı attım soytarı kirli kirpi sen şu anda masum insanlara çamur atarak öyle ahlar alıyosun ki dilerim çocuğundan çıkmaz çünkü çocuğunun günahı yok, çocuğum var uğraşamam yazmışsın çocuğunu anasız bırakmayı göze alacakkadar gözün dönmüş. sen çocuğunu düşünsen masum bir insana ifitra atmazsın. sana bugün ettiğim beddualar dilerim çocuğundan çıkmaz sadece senden çıkar. hadi bakalım sen de at tellwe yönetimine benim orada fal baktırdığımın resmi yazısını al. ben suç duyurusu için tüm kayıt ve dökümlerimi talep ettim. aynı yürekliliği senden bekliyorum. eğer o yazıyı alamazsan rabbim sana bir yudum su bile içmeyi nasip etmesin. Yine söylüyorum dilerim çocuğundan çıkmaz aldığın beddualar. bekliyorum aynı yürekliliği sen de benim gibi aynı bilfiyi isteyeceksin sen madem hazır oranın çalışanısın zaten daha rahat alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…