- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Doğru valla allegrita da bizim şebekeden biz de hep kendisine danışırız atartımla. Lütfen allegritaya da atın
Doğru valla allegrita da bizim şebekeden biz de hep kendisine danışırız atartımla. Lütfen allegritaya da atın
Ekip sağlam, öyle enerjimiz düştü diye trip de atmıyoruz değil miatıın atıın zaten meslek değştirmek istiyorum napiim idareciliği felan :)
Kuzum biz parsellendik aslında da çaktımıyodukAngel of Love vayy derinmişsin niye söylemiyon deepppp. Kankalıgımıza dayanarak bedava fal istiyorum senden
Emineeeeeğğmiii? Organiğim benim..yakışırrrKuzum biz parsellendik aslında da çaktımıyodukbeni derin yapmış ama ben emine olma taraftırıyım ne hikmetse atartıma tutturamamışım yazıklar olsun bana nesimee de atart oluyo. allegrita da aylin-meryem-fama üçlemesi yani şekerim hepimiz emrinizdeyiz
Valla kuzum yazıya bakınca benim fal konum dışında bişeyi bilmişti ve o ilk çıkmıştı ya demek ki kirlikirpiye fal baktırmamışız ondan bozulmuş olacak ki yettigari audrey ben bir de atart peşpeşe baktırmıştık. bize çamur atıyo. allegrita yı da aylin yapmıştıEmineeeeeğğmiii? Organiğim benim..yakışırrr
Bu kirpi senden ne istiyor deep?
Samuka diye bir arkadaşımız vardı burda onada barkiel demişti,. Demekki onada çamur atmışValla kuzum yazıya bakınca benim fal konum dışında bişeyi bilmişti ve o ilk çıkmıştı ya demek ki kirlikirpiye fal baktırmamışız ondan bozulmuş olacak ki yettigari audrey ben bir de atart peşpeşe baktırmıştık. bize çamur atıyo. allegrita yı da aylin yapmıştıAllah büyük kafası çalışsa ip kayıtlarının döküleceğini bilir. sitelerde de tutuluyo siteye başvurup bunu ispatlatıp doğru savcılığa versen bu manyağı anında gözaltına alırlar. yarın hazır savcılığa gitmişken sorayım bakalım o zaman görürüz iftirayı organik benim başkasına atma
Sanırım o samuka barkiel çıktı öyle diye hatırlıyorum hatta o samuka ben barkiele fal atacaktım bana özelden falın gelince yaz çok merak ediyorum barkiel sana ne yazacak vs dedi. zaten nesibe gibi bi fal geldi alakasız ben salakta ona yazmıştım alakasız fal diyeSamuka diye bir arkadaşımız vardı burda onada barkiel demişti,. Demekki onada çamur atmış
Meryemle bilgenin yazım tarzı aynı!!! Kesinlikle bişeyler var ama çözemiyoruz ya offbenn bunu greye soyledım vee sonunaa kadar katılıyorum cumlelerın cogu aynı hatta ılk bu baska bırısı kım bu falan dıye okudum falı.. ama bana ıkısıde farklı konustu acıkcası ..vee soyle bısey var gercekten bu yazılı faldan tıksındım kım bılır aynı kısıyee kac defa baktırmısızdır
Ben de ilk aylinle benzetmiştim zaten o zaman daha meryeme atmamıştım. benziyor kesinlikleMeryemle bilgenin yazım tarzı aynı!!! Kesinlikle bişeyler var ama çözemiyoruz ya off
Samuka diye bir arkadaşımız vardı burda onada barkiel demişti,. Demekki onada çamur atmış
Aylinide meryeme benzettiğimize göre famagiller ailesine bilge hatunu da dahil edebiliriz artıkBen de ilk aylinle benzetmiştim zaten o zaman daha meryeme atmamıştım. benziyor kesinlikle
Savcılığa suçduyurusunda bulununca nasılsa yedi sülalesi çıkar ortaya merak etme kuzum. iftira öyle lafla değil cezası ağırdır. yarın anlarız ben şimdi gerekli adımları attım ispatlamakla yükümlüdür iftirasını hapiste bakalım kim kurtaracak kendisinikuzum o gercekten o degılmıydı yaa kadın anlattı ya sonra arkadaşı falan bılmem ne yok o oyun oynamıs dalga gecms bızımle bıseylerr bıseyler dıye o samukaydı bencee ama bu kırlıkırpı kım yanı ne alaka oda burdan bırısı kı ıp adresınden korkup gıdıp facebooktan saydırıyorr kendılerı ..
Evet aynı familyadan bunlarAylinide meryeme benzettiğimize göre famagiller ailesine bilge hatunu da dahil edebiliriz artık
Ben olayı tam hatırlayamadım Audreyim.. Samuka Barkiel dendide ispatlandınmı orayı kaçırdım..kuzum o gercekten o degılmıydı yaa kadın anlattı ya sonra arkadaşı falan bılmem ne yok o oyun oynamıs dalga gecms bızımle bıseylerr bıseyler dıye o samukaydı bencee ama bu kırlıkırpı kım yanı ne alaka oda burdan bırısı kı ıp adresınden korkup gıdıp facebooktan saydırıyorr kendılerı ..
Ayy deme o zaman aylındır ben ocak ayında aylıne anlattım durumuAylinide meryeme benzettiğimize göre famagiller ailesine bilge hatunu da dahil edebiliriz artık
Kesin bişey yok canım. Bizimkisi sadece bir iddia.. Çok benzettikAyy deme o zaman aylındır ben ocak ayında aylıne anlattım durumu((( eh ama yaa yok artık selena ve sarayli dışında telwee bıtmıştırrr benım için yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?