Binnaz Abla

yaa yemın edıyorum surdaa bı zevkımız var burda dost edınıp,arkadaş olup,dertlesıp bıseyler paylasıyoruz ama kızlar ne yazıkkı burda su sayfayı actımızda cıkan oylama varyaa orda 5 parmagımızı gecmıycek ınsanların dısındakılerın hepsı ŞARLATANN ne ısını yapan,ne fal bakmayı bılen nede bızee destek olup sorularımıza cevap verıcek ınsanlar gercekten su anda halımee acıdım bızz ıkı paralık ınsanlara guvenıp derdımızı anlatıp derman bekleyıp rahatlamaya calısıyoruzz ama onlar bu ısı coktan ticarete dokmuss bıleee kı arkadan ne ısler donuyor bızde saf saf burda yok o cıktı yok bu cıktı dıye yakınıyoruz gercekten salaklığımıza yanalım hep beraber oturupp ...

Angel of Love ummmm sende su kırlıkırpı denen ınsanı bul nolursun attıgı ıftırayla kalmasın,terbiyesızz..

hem falcı kendısı bıde bıze ıyı falcılar soylermıss ama bız haketmıyormusuz allahım yaa burdada uyelıgı vardır oda kesın kım bılır belkı ozelden bıze soru bıle sormustur bızde saf saf cevap vermısızdır gercekten burda kı ınsanların hepsı tanıdıklarım ve konustugum bı kac kısı var ztn onlardan zerre kadar kuskum yok ama sen kımsen kırlıkırpı bızım hakkımıza gırmıssen allahından bul ..

kısacası falcı musfettelerı bıraz daha buyuk dusunun burda kendı derdı askı,aılesı,işi,gucu,hayatı olan ınsanların dertlerıyle oynayıp yalandan yere umıt vermeyın kı bu formun bu kadar buyuyp boylee yerlere sıcraması bıle sasırtıcı resmen ıs tıcarete donmus ve bız saf saf hala baktırmaa devam edıyoruz gercekten kendımee kızdımmm .. hepımızın aklımızı basımıza alıp dusunmesı gerek bencee !!!

Aynen katılıyorumkuzum. Allah korkusu yok çocuğunu öne sürüyo Allahtan dilerim bir yudum su içemez hale gelirsin. Boş gezenin boş kalfası. Elbette A audrey_24 kuzum zaten yönetime yazdım. en basiti falcıyla benim ıp numaramı karşılaştırmaları bile yeterli kaldıki ben tellwe'yi keşfedeli daha kasım ayı yani kuzum daha önce bir kere bile girmiş olsam ellerinde olur kaldıki falcı olsam zaten hayli hayli ıspatlar yönetim. o kadar salak mı bunlar? öyle iftirayla olmuyo o işler. ben dünya kadar fal baktırıyorum. ödeme geçmişim bile ortada. ayrıca benim site yönetiminden para almam lazım dolayısıyla o kaydımın orada olması gerekir bunu da zaten aynen döker ortaya. öylekolay değil iftira atıp çekilmek. ifitranıncezası 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ve bunu basın yayın yoluyla, sosyal medya üzerinden yaptığında daha da artıyo, delil uydurmak ise bu oranı yarı oranında arttırıyor. el mi yaman bey mi yaman? aynı yazıyı kirlikirpi de yönetimden alcak ve yayınlayacak. ben zaten alnım ak istedim attım mesajımı. ayrıca site yönetimi de bu sahtekara dava açar doğal olarak sitenin de adını kötüye kullandığından dolayı ve üstelik iki hesapla fal bakıyomuş ya bize? itibarı zedelemekten, ticari kayıp vs den zaten içeriden çıkamaz haberi yok. soytarı kirlikirpi sen benim ne iş yaptığımı bilmiyosun, bilsen zaten şu anda senin yerinde olsam burnumu dışarı çıkarmam. sen cahil cühela biri var sanıyosun kendin gibi ama yok işte. hadi bakalım ıspatlayacaksın. kanunlar ortada soytarı kirlikirpi. bak ben nasıl alnım ak hemen gittim talebimi yaptım sen de yapacaksın. benim kaydımı oradan çıkaracaksın resmi yazıyla.

aa valla gecenın sevındırıcı haberı:)))) oyle emın oyle kötu yazıyorlarkı ınsan etkısınde kalmadan edemıyor

Akli basina gelirse fena oluyormus cok yeni anladim. Yani mantigina yatkin birini bulup, gayet sadik olabiliyormus.
benımkı terazı erkegıydı evt delı çapkın ve sadık olsa ble bunu basına kalkıyor terazı erkegı asırı sorunlu yaaaa ...dengesız....ama romantık...ben yne eskı sevglmı ozledım be off off

harikasın canımm!

canım selenanın olumlu bır dedgımı cıktı olumsuz mu bana özelden yazsrmısın canım mahsuru yoksa:)

bana saydırmıss bıseyler sımdı hahhaha canımm o kadar dogrucu davutsan,o kadar bızm ıyılıgımızı dusunuyorsan burdan gel yenı hesaplan falan degıl kımsen hangı nıckle buraya uyeysen onunla yazda bızdee sana saygı duyalımm,dedıklerını kale alalım ama senın su anda yaptıgın sey korkaklık ...
samuka barkıel olayınada gelınce dogrulugu veya yanlıslıgı benı ılgılendırmez senın o ınsanın falcı oldugunu bılıp cıkarların uyusmadıgında bıze soylemen bızı ılgılendırır...

nysee daha fazla konusmayaa degmezz dedıgım gıbıı bu falcılar bızı para olarak goruyor ve bız bunaa resmen ortam haızrlıyoruzz buraya ben dertlesmeye arkadaşlarımla muhabet etmeeye gırıyorum ama sonra ıkı paralık ınsanlara malzeme oluyoruzz kızlar bırazda hatayı kendımızde arayalım bızdede hata var hemde en buyuk hata bızdeee her duydugumuz falcıyaa atlamamızdan tutun sacma sapan ınsanlara dert anlatmamıza kadar resmen konumuz ustunden tıcaret donuyor yaa falcılık yapanların ekonomısını bız tutuyoruz o zaman aklımızı basımıza alıp bı dusunelım arkadaşlarım

usenmedım yazdımm ,sınırlendımm,en buyuk hobım fal bakmayı lekeyenlere cok sınırlıyımm
işsızzlıgımee doymıyımmm

harikasın canımm!
Sen benim falcı olduğumu ıspatlayacaksın. yarın zaten ben savcılıktayım canım ben her gün oradayım ayrıca. hatta yüreğin yetiyosa gel buyur orada görüşelim seninle. benim gibi sen de yazıyı talep edeceksin. hatta o sitenin bana hesaba para yatırması gerekli çünkü falcılara parasını aksi halde ödeyeez değil mi? hadi bakalım bana paramı devlet mi veriyo yoksa fal sitesi mi veriyor. seni savcılığa davet ediyorum elinde benim falcı olduğuma dair resmi yazıyla. hem işlemlerinin savcılıkta çabuk yapılmasına yardımcı olurum merak etme :)) sevdiklerinle vedalaşman için ek süre de talep ederiz rahat ol :))

Merak etme Allah çoluğundan çocuğundan çıkarır ama o bunu göze almış. oysa bugün aldığı beddualar inşallah çocuğundan çıkmaz. savcılığa davet ediyorum kendisini. gelsin ıspatıyla fal baktığımı belgeleyen kanıtıyla siteden alsın o yazıyı gelsin savcılığa :))) işlemlerini hızlıca yapmasına yardımcı olurum amaaa adaletin kestiği parmak acımaz. sonrası beni ilgilendirmez çünkü :))

Bu telwe selenaya oylar nasıl gidiyor anlamıyorum bende her defasında patladı. Online falda memnun kaldığım sadece Meryem oldu onu da burda tavsiye uzerıne baktırmıştım. İşle ilgili Selena'nın kesinlikle iletişim yok dediği yerde Meryem bu şahıs seni bit kaç gun içinde arayacak dedi ve aradı cidden. Em basit örnek bu, burda oyları gördükçe merak ediyorum bu nasıl olabiliyor diye?

kirlikirpi senin buradan mesaj atman engelli değil bu açıklandı yani yine yalan dolan peşindesin.ç bak ben seni savcılığa davet ediyorum. açık açık gel ikimizde elimizdeki delillerle hemen işlemi yaptıralım ama çocuğunu emanet edecek yeri ayarla önce bak ben senin gibi değilim. Ama sen artık hem ahlarla yaşayacaksın hem en az 4 yıl çocuğundan uzak kalacaksın. o yüzden önce bırakacak yeri ayarlamanı da beklerim söz veriyorum buradan çocuğunu emanet edecek birini bulana kadar beklerim ama öyle uzun bir zaman dilimi değil. ben zaten deillerimi talep ediyorum. ha sen dersenki ben zaten iftira atarak çocuğumdan çıkar diye bile korkmayan biriyim birine emanet etmeye gerek yok çünkü çocuğum umurumda olsa masum insana iftira atmazdım diye. ozaman seni savcılıkta bekliyorum. mesai bitimine kadar nasılsa oradayız :) yönetimde zaten yarın cevabı da gelir 3 ayrı mesaj attım sitenin de yasal hakları var çünkü o da sana dava açma hakkına sahip. müşterisine iftira atmak demek maddi zarar demek. onlar da yasal haklarını biliyodur . ben çok ciddiyim savcılığa bekliyorum hemen işlem yaptırmam sana önce bi çay ısmarlarım söz veriyorum :))

Soytarı kirli kirpi halen daha suç işliyosun haberin yok. lale bana söyledi daha yeni neden bekledim? gül savaş estanbul olduğu çıktı. site yönetmine onu da zaten bildirdim merak etme demek ki suç ortağın senin o. diğer yandan da zaten sen mutlaka birilerini falcı diye itham ettiğin için güldük ama sen bugün iftiraların dozunu kaçırınca kanunları unuttuğunu anladım. sen sitenin gilziliğini fişa edemezsin müşterilerin gizliliğini yani. zaten yönetime ilettim. seni savcılığa bekliyorum ekran görüntülerini aldım. yönetim de zatengerekli cevabı yazacaktır. senin şu saaten sonra her kelimen ayrıca aleyhine ıspat edeceksin resmi yolla benim fal baktığımı. ben zaten müşteri olduğumun ıspatını talep ettim. şu saniyeden itibaren de muhatap almıyorum seni. savcılığa gel koy önüme buradan daduyuralım birlikte hani senin mesaj hakkın yokmuş ya oysa çatır çatır var bunu biliyoruz. açıklandı zaten. buradan ben kendim duyuracam sen de yanımda olacaksın savcılıkta. hatta sen söylersin ben yazarım bak sana açık teklifde bulunuyorum. savcılıkta buraya birlikte yazıcaz daha ne istiyosun? hem helallik için burada yalvarma şansın olur. Mesainin başlamasına az kaldı hadi yat uyu çocuğunu da nereye emanet edeceğini düşün. bekliyorum savcılığa

canısı meslektaşmıyız yoksa:)

ayy ıyı ıyı selena bana giydirmişti cıkmasın onn falı bendede

soytarı kirlikirpi açıklamayacağımı nereden biliyodun? sen sanıyo musunki estanbulla işbirliğini buradan arkadaşlarımdan gizler miyim? senin gibi soytarılara neden paramızı kaptıralım. çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkar bunlar. sana savcılığa gel diyorum gelmiyosun msai saatleri içerisinde bekliyorum seni. mesai saatini kaçırsan da olur nöbetçi savcıya oradan da nöbetçi mahkemeye geçeriz sorun değil. Allahtan dilerim o fitira atan dilin boğaznda düğüm olsun. içeride çürüken de bir yudum su içeme olur mu? kıvır sen ben seni açık açık davet ettim. savcılığa gel oradayım diye ama kaçıyosun. siteden nasılsa cevap gelecek. burada noktayı koyuyorum. Allah çocuğunu senin günahlarından korusun dilerim ondan çıkmasın netice de o da benim kadar masum. Sen uyanık olduğunu sanma işin kolayı olur benim dava açıp beklemem. gerçi dosyanın sevki artık seri yapılıyo merak etme ama suç duyurusunu senin gözünün çine bakarak yapıcam sen kendine güvendiğin için hani iftira atmıyormuşsun ya? işte hemen orada işlemleri de yapmış oluruz. sen adli kısmı düşünme sen çocuğunu kime emanet edeceksin onu düşün... daha da buradan sana benden cevap yok. eğer savcılığa gelmezsen iftiracılığını yine belgelemiş olursun ki zaten iftiracısın. barkile barkiel şişt kafamız. çıkar çatışmanız bizi bağlamaz. sen barkiel sonrasındaki iftiralarına bak önce. ekran görüntülerin iftiralarını tek tek alıyorum. hadi bakalım. iftiracı değilsen savcılığa gelirsin hani fitiracı olmadığın için seni ifade sonrası slıvermleri gerek biliyosun mahkemeye sevk falan olmazsın ama iftiracı olduğunu site belgeyeleyevceği için gelemezsin değil mi? son sözüm ya savcılığa gelirsin ya da iftiracılığını kendin kanıtlamış olursun. iftiracı olmadığını sadece ve sadece tellwenin resmi yazısıyla ya da bana para havale ettiklerini ıspatlayarak kanıtlayabilirsin tıpkı benim gibi resmi yolla iste, gel savcılığa.

canısı meslektaşmıyız yoksa:)
Evet kuzum meslektaşız. ulan fal baktırıken enerjimiz düşüyo bir de falcı olduk :)) savcılığa bekliyorum iftiracı değilse resmi deliliyle gelir. geri zekalı kafa basmıyo burada eminenin dedği bişeyi de aynen hemen ertesinde yaşadım ama fal konumun henüz çıkmadığını ve beklemede olduğumu biliyoruz. kanıtı derinin neden dediği hemen çıkmış mış. bu kadar sığ işte. ben iftiracı değilsem valla koşa koşa giderdim savcılığa bundan daha iyi fırsat mı var? ben deo fırsatı sunuyorum. bekliyorum mesai satleri içerisinde kendisini çay da ısmarlayacam :))

önemli degil bitanemmm benimm sen en guzel cevabı verdın bızede örnek oldun artık herkes adımını düşünerek atsın!
Herşey için ilahi adalt beklenmez. Kanunlar bireylerin hakkını korumak için çıkarılır ve adli merciler de bunu aydınlatmak için var. Savcılığa bekliyoruz kendisini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…