- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Kesinlikle. Elinde resmi kanıtla gelmesi gerek bekliyoruz kendisini. Ben olsam ben de koşa koşa giderim açık davetimi yaptım. En yetkili makam daha nereye gidilir ki?bu kadar davete giderdim ya hiç ugraşamam deme kirpi iftira atmaya vaktin var senın savcılıga gıtmeye de vaktın vardır
Keşke kuzum keşke. Ben falcı olmadığımı ıspatlamak için bu salak iftiracı yüzünden mesaj bombardımanı yaptım siteyeKeske tum falcilarin kim oldugunu bulsak bu ikili oynayanlarin insanlari kaziklayanlarin...
evet kestirip atmıyor açıklık kazandırıyor bu önemli.
iyi olanlar gidiyor çünkü telwe sistemindeki basitlikler iyi olan falcıları kaçırıyor.sonuçta ciddi emek verenleri site bence korumuyor.diğer havadan sudan atan yalancılar yüzünden telwenin kalitesi düşüyor.valla ben o nedenle bir klothoyagmuru tercih ediyorm ki yakında o da gider duvarını okudum kadın haklı şeyler yazmış.
kesinlikle orada bir tek ona danışınırım
o da oradan ayrılacakmış zaten..
Kazen seni gökte ararken yerde buldum
Keşke falcı olsaydın deep ya kredi alamıyorum babam kızıyor sana baktırırdım hahahahahahahahaahhaahKazen seni gökte ararken yerde buldumöncelikle kimmiş bunlar yoksa yine mi sahte hesap? sonracığıma lütfen beni incele tellweden temiz kağıdı aldım falcı olmadığıma dair ve sadece falcı da değil derin olmadığıma dair sana özlten atmak istiyorum ve beni didik didik inceleyebilirsin ve bir konuyu iletmek istiyorum :))
Kuzum keln merhemi olsa keşkeKeşke falcı olsaydın deep ya kredi alamıyorum babam kızıyor sana baktırırdım hahahahahahahahaahhaah
Bu arada kızlar aklınızda bulunsun. Bir falcı hani kirli kirpi bizi dolandırıp bizi yoluyomuş ya iki ayrı hesaptan. Yönetimden doğrudan doğruya dolandırıcılık nedeniyle suç duyurusunda bulunabiliyorsunuz direkt bilgileri savcılığa gönderiyorlarsiz uğraşmıyorsunuz savcılık yazıyı yazar
Aynen öyle canı benim. Resmen iftiracılığı artık resmen kanıtlanmış bir mahlukat yüzünden sadece falcı olmadığımı değil aynı zamanda derin de olmadığımı sıpatladım. dilerim yönetim kendisine iletirde yasal hakkını kullanır. ben savcılığa davet ettim kendisiyle hiç bir şekilde buradan muhatap olmayacam. bilişim suçları ilgilensin ben değil :)) gelsin savcılığa hatta gelsin ki nasıl adice iftira atılıyomuş ve bunun sonucu neymiş ibreti alem görsün. Allah büyük işte sabaha çıkmadı. Allahtan dilerim ahım zaten hep üzerinde olacak gün yüzü göremesin. İftira atan dili boğazında düğüm olsun o iftira atan parmaklarını sadece uzaktan görebilsin yazamasın. Mazlumun ahı yerde kalmaz er ya da geç çıkar ve çıksın da. iftirası nasıl ıspatlandıysa ilahi adalette yerini bulsun, adalette yerini bulsun, ahlarım da yerini bulsun. Nefret ediyorum bu tür iftiracılardan, yalakalardan, sahtekarlardan. Ama rabbim büyük, güneş balçıkla sıvanmıyor baltayı taşa vurdu daha idrak edemediKirli kirpinin maksatini hic anlamadim ona iftira at buna laf söyle cidden nerde sacma sapan insan var gözü burda kalmis ya hayret bisiy.
Aynen öyle canı benim. Resmen iftiracılığı artık resmen kanıtlanmış bir mahlukat yüzünden sadece falcı olmadığımı değil aynı zamanda derin de olmadığımı sıpatladım. dilerim yönetim kendisine iletirde yasal hakkını kullanır. ben savcılığa davet ettim kendisiyle hiç bir şekilde buradan muhatap olmayacam. bilişim suçları ilgilensin ben değil :)) gelsin savcılığa hatta gelsin ki nasıl adice iftira atılıyomuş ve bunun sonucu neymiş ibreti alem görsün. Allah büyük işte sabaha çıkmadı. Allahtan dilerim ahım zaten hep üzerinde olacak gün yüzü göremesin. İftira atan dili boğazında düğüm olsun o iftira atan parmaklarını sadece uzaktan görebilsin yazamasın. Mazlumun ahı yerde kalmaz er ya da geç çıkar ve çıksın da. iftirası nasıl ıspatlandıysa ilahi adalette yerini bulsun, adalette yerini bulsun, ahlarım da yerini bulsun. Nefret ediyorum bu tür iftiracılardan, yalakalardan, sahtekarlardan. Ama rabbim büyük, güneş balçıkla sıvanmıyor baltayı taşa vurdu daha idrak edemedi
Ortaya çıktı zaten thalixim. bütün ıp kayıtları ve kimlik bilgileri de ödemeden dolayı kaydediliyo biliyosun. falcıların desen aynı şekilde. yer mi yönetim bu iftirayı? zaten adli mercler talep ettiğinde de o bilgiler vermekle yükümlü. ben alnım ak olduğu için zaten kendim incelettirdim kendimi ve sadece derin değil o sitede falcımıyım değil miyimCanim haksiz oldugu ortaya cikar zaten sen icini ferah tut zaten islemlerini yaptirmissin
Bugün sana yapan zaten öteki gün baskasina bi iftira atar alismis zaten niye aklini buraya takti onuda bilmiyorum
Kirli kirpi sen her kimsen burdan birisin o kesin korkunda yazamiyosun bile ama kimsin oda cikacaktir oturdugun yerden bos konusmakla klavye delikanliligi yapmakla bu isler yürümez..
Canlar nasilsiniz okudumda simdi yalniz benim okuduklarim ocak ayiySavcılığa suçduyurusunda bulununca nasılsa yedi sülalesi çıkar ortaya merak etme kuzum. iftira öyle lafla değil cezası ağırdır. yarın anlarız ben şimdi gerekli adımları attım ispatlamakla yükümlüdür iftirasını hapiste bakalım kim kurtaracak kendisinibu arada sana özelden bişey yazıcam audreyim şaşacaksın yakaladığım olaya bu bile suç delili
Ocak ayinda yazilanlar silinmis bebemAynen öyle canı benim. Resmen iftiracılığı artık resmen kanıtlanmış bir mahlukat yüzünden sadece falcı olmadığımı değil aynı zamanda derin de olmadığımı sıpatladım. dilerim yönetim kendisine iletirde yasal hakkını kullanır. ben savcılığa davet ettim kendisiyle hiç bir şekilde buradan muhatap olmayacam. bilişim suçları ilgilensin ben değil :)) gelsin savcılığa hatta gelsin ki nasıl adice iftira atılıyomuş ve bunun sonucu neymiş ibreti alem görsün. Allah büyük işte sabaha çıkmadı. Allahtan dilerim ahım zaten hep üzerinde olacak gün yüzü göremesin. İftira atan dili boğazında düğüm olsun o iftira atan parmaklarını sadece uzaktan görebilsin yazamasın. Mazlumun ahı yerde kalmaz er ya da geç çıkar ve çıksın da. iftirası nasıl ıspatlandıysa ilahi adalette yerini bulsun, adalette yerini bulsun, ahlarım da yerini bulsun. Nefret ediyorum bu tür iftiracılardan, yalakalardan, sahtekarlardan. Ama rabbim büyük, güneş balçıkla sıvanmıyor baltayı taşa vurdu daha idrak edemedi
Ortaya çıktı zaten thalixim. bütün ıp kayıtları ve kimlik bilgileri de ödemeden dolayı kaydediliyo biliyosun. falcıların desen aynı şekilde. yer mi yönetim bu iftirayı? zaten adli mercler talep ettiğinde de o bilgiler vermekle yükümlü. ben alnım ak olduğu için zaten kendim incelettirdim kendimi ve sadece derin değil o sitede falcımıyım değil miyimkayıtlar incelendi ve aldım gerekli bilgileri üstelik her yerde rahatlıkla kullanabilirmişim cevap niteliğinde. Kendisi buradan biri korkusundan oaradan öttü demek ki. aynı ıp yakalanacağı için girememiştir. iftiracılığı resmen belgeenmiş olan biri her türlü dümeni yapar Allah büyük :)
Yazmadan bastim ya benim okudugumda estanbul falanda vardi ama hatirlayamadim simdi net,sirayla hepimiz falci olacagiz bu gidisle zatenCanlar nasilsiniz okudumda simdi yalniz benim okuduklarim ocak ayiy
Ocak ayinda yazilanlar silinmis bebem
Dün duruyodu sana neden beklediğimi yazdım. gece buraya salyalarını akıttıktan sonra malum korkular nedeniyle silmiş daha fazlasını hatta. ama silmesi önemli değil. iftiracılığı resmen yazıyla da tescillendi savcılığa çaya bekliyorum. buradan muhatap olmak yok gerisi bilişim suçlarının işi hem emniyetin hem savcılığın :)Canlar nasilsiniz okudumda simdi yalniz benim okuduklarim ocak ayiy
Ocak ayinda yazilanlar silinmis bebem
Allegrita zaten aylindiYazmadan bastim ya benim okudugumda estanbul falanda vardi ama hatirlayamadim simdi net,sirayla hepimiz falci olacagiz bu gidisle zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?