Binnaz Abla

Kirlikirpi soytarısı seni savcılığa bekliyoruz resmi yazınla ıspatlayacaksın boş iftirayla olmaz . Çocuğuna yeri ayarla bak bakalım sen iftira attıkça noluyo? Çocuğunun gözünün önünde kapnı çalmasınlar ben sana iyilik ediyorum sen çakallık yaptığını sanıyosun. Ben olsam koşa koşa gelirdim savcılığa çünkü neden? İftiracılıkla suçlanmayı asla istemem çünkü vebali de büyük ve aşağılık bir suçtur. O yüzde göğüsmü gere gere gelirdim savcılığa alın ben iftira atmamışım diye. Çocuğuna evinden alınma sahnesini yaşatma gel hem çayımı iç hem delillerimizi sunalım. Topik olarak sana koli göndeririz hapishaneye özel izin çıkartarak merak etme :)) buradaki insanlar senin gibi insanlıktan nasibini almamış insanlar değil. buradan ben reelde de görüştüğüm kişiler var. Beni tanıyorlar o yüzden baltayı taşa vurdun. Ben senin çocuğunu senden daha fazla düşünüyorum ama yine diyorum dilerim çocuğundan çıkmaz bu yaptıkların. Savcılıkta görüşmek üzere...

bu kadar davete giderdim ya hiç ugraşamam deme kirpi iftira atmaya vaktin var senın savcılıga gıtmeye de vaktın vardır
Kesinlikle. Elinde resmi kanıtla gelmesi gerek bekliyoruz kendisini. Ben olsam ben de koşa koşa giderim açık davetimi yaptım. En yetkili makam daha nereye gidilir ki?

Kızlar günaydın. Dün tellwe yönetimine durumu bidirmiştim ve benim tüm bilgilerimi ıp dahil incelemelerini ve benim müşterimiyim falcımıyım ya da kaç hesabım olduğunu bildirmelerini rica ettim :)) Rabbim iftiracılara fırsat vermiyor işte ama mazlumun ahı yerde kalmaz. sadece kendi bilgimi değil derinin de ıp ve bilgileriyle karşılaştırımasını rica ettim. gerekli tüm bilgileri belirttim ve cevabın yazışmanın ekran görüntülerini buradan sadece belli kişilerle paylaşıcam. Savcılığa geçiyorum ve iftiracı kirpimizi bekliyorum çay içmeye Bu arada kirpinin düşünemediği bir ayrıntı var Türkiye ve facebook arasında adli meselelerde her türlü bilgi paylaşımının yapıldığı. suçuluk psikolojisiyle bazı mesajları silmiş geçmişe dönük fakat iftira attığına dair delilleri unutmuş. Suç ortağını koruma altına almak için de bazı şeyleri imha etmiş daha doğrusu imha ettiğini sanıyor. Hepsini geçtim TİB her birimizin internet tarfiğini kaydediyor ve bununla bile ben derin olmadığımı kirpinin de iftira attığını çok güzel kanıtlayabiliyoruz. ben kendisini davet ettim bu arada tellwe yönetiminin yapacakları da ayrı tabi o da sürpriz olsun :)) kişisel bilgileri sanal ortamda ya da basın-yayın yoluyla ifşa etmek suç olduğundan dolayı kendisi le ilgili elde ettiğim bilgileri buradan paylaşmayacağım çünkü adını bile yazmak sanal ortamda suç. Eveeet ben kendisiyle yasal süreç ihtimali dolayısıyla artık muhatap olmayacağım ne yazarsa yazsın suçu katlanıcak ve bu arada tek şikayet hakkı bulunan ben değilim :))) Rabbim masumları böyle korur şte, güneş balçıkla sıvanmaz :))) yalnız ben tamam da allegrita kuzum sen napıcan? sana aylin demişti, aylinle meryemin aynı kişi olduğundan şüpheleniyoruz dahası alayının fama olduğundan ha bir debilge hatun var şimdi sen eşleştir babam eşleştir sen de kanıtını al kuzum yasal haklarını güvence altın almış olursun sana da atıcam zaten sen de haklarını bil :))) işe geç kalıyorum görüşürüz kızlar

Bu arada kızlar aklınızda bulunsun. Bir falcı hani kirli kirpi bizi dolandırıp bizi yoluyomuş ya iki ayrı hesaptan. Yönetimden doğrudan doğruya dolandırıcılık nedeniyle suç duyurusunda bulunabiliyorsunuz direkt bilgileri savcılığa gönderiyorlar siz uğraşmıyorsunuz savcılık yazıyı yazar

Keske tum falcilarin kim oldugunu bulsak bu ikili oynayanlarin insanlari kaziklayanlarin...
Keşke kuzum keşke. Ben falcı olmadığımı ıspatlamak için bu salak iftiracı yüzünden mesaj bombardımanı yaptım siteye güneş balçıkla sıvanmıyormuş. derinle bile ıp karşılaştırması bilgi karşılaştırması yaptırdım bu ahlaksızlar dilerim bir bir ortaya çıkar aslında çok kolay da hangi birine vakit ayıracan bunlar gibi boş gezenin boş kalfası değiliz ki bu arad du sana da atayım temiz kağıdımı

kesinlikle orada bir tek ona danışınırım

o da oradan ayrılacakmış zaten..

mrt151
cgdmmm86
alyagsu

Alyagsu reklam uğruna 5 senelik üyeliğin yandı maalesef....

mrt151
cgdmmm86
alyagsu

Alyagsu reklam uğruna 5 senelik üyeliğin yandı maalesef....
Kazen seni gökte ararken yerde buldum öncelikle kimmiş bunlar yoksa yine mi sahte hesap? sonracığıma lütfen beni incele tellweden temiz kağıdı aldım falcı olmadığıma dair ve sadece falcı da değil derin olmadığıma dair sana özlten atmak istiyorum ve beni didik didik inceleyebilirsin ve bir konuyu iletmek istiyorum :))

Keşke falcı olsaydın deep ya kredi alamıyorum babam kızıyor sana baktırırdım hahahahahahahahaahhaah

Keşke falcı olsaydın deep ya kredi alamıyorum babam kızıyor sana baktırırdım hahahahahahahahaahhaah
Kuzum keln merhemi olsa keşke ben ağırlık yapıyo diye kart falı bile baktıramıyorum online olmasına rağmen geçtim fal bakmayı kirli kirpicik iki hesaptan bizi dolandıyormuş bizi yoluyomuş zehir zıkkım olasıca. ona at bakalım iftirada bir numara oldu, iftiracılığı tescillendi bakalım falı nasılmış

Kirli kirpinin maksatini hic anlamadim ona iftira at buna laf söyle cidden nerde sacma sapan insan var gözü burda kalmis ya hayret bisiy.

Kirli kirpinin maksatini hic anlamadim ona iftira at buna laf söyle cidden nerde sacma sapan insan var gözü burda kalmis ya hayret bisiy.
Aynen öyle canı benim. Resmen iftiracılığı artık resmen kanıtlanmış bir mahlukat yüzünden sadece falcı olmadığımı değil aynı zamanda derin de olmadığımı sıpatladım. dilerim yönetim kendisine iletirde yasal hakkını kullanır. ben savcılığa davet ettim kendisiyle hiç bir şekilde buradan muhatap olmayacam. bilişim suçları ilgilensin ben değil :)) gelsin savcılığa hatta gelsin ki nasıl adice iftira atılıyomuş ve bunun sonucu neymiş ibreti alem görsün. Allah büyük işte sabaha çıkmadı. Allahtan dilerim ahım zaten hep üzerinde olacak gün yüzü göremesin. İftira atan dili boğazında düğüm olsun o iftira atan parmaklarını sadece uzaktan görebilsin yazamasın. Mazlumun ahı yerde kalmaz er ya da geç çıkar ve çıksın da. iftirası nasıl ıspatlandıysa ilahi adalette yerini bulsun, adalette yerini bulsun, ahlarım da yerini bulsun. Nefret ediyorum bu tür iftiracılardan, yalakalardan, sahtekarlardan. Ama rabbim büyük, güneş balçıkla sıvanmıyor baltayı taşa vurdu daha idrak edemedi

Canim haksiz oldugu ortaya cikar zaten sen icini ferah tut zaten islemlerini yaptirmissin
Bugün sana yapan zaten öteki gün baskasina bi iftira atar alismis zaten niye aklini buraya takti onuda bilmiyorum

Kirli kirpi sen her kimsen burdan birisin o kesin korkunda yazamiyosun bile ama kimsin oda cikacaktir oturdugun yerden bos konusmakla klavye delikanliligi yapmakla bu isler yürümez..

Ortaya çıktı zaten thalixim. bütün ıp kayıtları ve kimlik bilgileri de ödemeden dolayı kaydediliyo biliyosun. falcıların desen aynı şekilde. yer mi yönetim bu iftirayı? zaten adli mercler talep ettiğinde de o bilgiler vermekle yükümlü. ben alnım ak olduğu için zaten kendim incelettirdim kendimi ve sadece derin değil o sitede falcımıyım değil miyim kayıtlar incelendi ve aldım gerekli bilgileri üstelik her yerde rahatlıkla kullanabilirmişim cevap niteliğinde. Kendisi buradan biri korkusundan oaradan öttü demek ki. aynı ıp yakalanacağı için girememiştir. iftiracılığı resmen belgeenmiş olan biri her türlü dümeni yapar Allah büyük :)

Canlar nasilsiniz okudumda simdi yalniz benim okuduklarim ocak ayiy
Ocak ayinda yazilanlar silinmis bebem

Canlar nasilsiniz okudumda simdi yalniz benim okuduklarim ocak ayiy

Ocak ayinda yazilanlar silinmis bebem
Dün duruyodu sana neden beklediğimi yazdım. gece buraya salyalarını akıttıktan sonra malum korkular nedeniyle silmiş daha fazlasını hatta. ama silmesi önemli değil. iftiracılığı resmen yazıyla da tescillendi savcılığa çaya bekliyorum. buradan muhatap olmak yok gerisi bilişim suçlarının işi hem emniyetin hem savcılığın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…