- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Evet ben derin2013, allegrita aylin-meryemfama-bilgehatun- atart atar arkadaşımız nesimee-audrey naira şuman. şimdilik aklıma gelen bunlarKizlar nluyo falcimi var aramizda ?
Bnde selena olim :):Evet ben derin2013, allegrita aylin-meryemfama-bilgehatun- atart atar arkadaşımız nesimee-audrey naira şuman. şimdilik aklıma gelen bunlar
hadi oldun gittiBnde selena olim :):
Akdslar dun telweden birine puanina aldanip fal atti fal tamamen bastan savmaydi iade istedim hemen siteye mesaj attim bunlar kim puan veriyo ya
Neeeeeeeeeeeeee abovvvvv :) bendeeee adini unuttugum bi falciyim neydi deep o adi degisik olan jan janli :):)Allegrita zaten aylindi
Beyoglu yok beni ozluyomus bitek kartlar bunu soyluyomus bir araymsyms buna sebp olan bi ri var ms istersen bu kisi icin birde yildiznme at bklm dyo bde 40 gnde aricak diye sallmsyn oldgnu anladim bu forumda biri yzmsti 40 gn demis fln direk iade istedim saydim agzma gelenicanım puanlara filan güvenme, en basitinden 50 hesap açıp promosyonalarına bakıp kendilerine oy veriyorlar. Bu arada kim o söyle ki bir başkası baktırmasın :)
Sen naria şumansın evladımNeeeeeeeeeeeeee abovvvvv :) bendeeee adini unuttugum bi falciyim neydi deep o adi degisik olan jan janli :):)
bence insanlar biraz da korkudan yüksek veriyo. çünkü falcılar da bizim için oy kullanıyomuş. venüsünkızı bana berbat fal bakmıştı 1 yıldız verdim ilk kez birine. o da bana vermiş sanırım. o zamanlar fama bana bakmak istememişti size düşük oy verilmiş gibi bi şeyler demişti düşününce onun olabiliceğini düşündüm. kloto de 4 yıldız verince iade etmişti sanki azmış gibi. yüzde yüzlerini böyle böyle koruyolar demek ki.Akdslar dun telweden birine puanina aldanip fal atti fal tamamen bastan savmaydi iade istedim hemen siteye mesaj attim bunlar kim puan veriyo ya
Bnda 1 oy vermistir bu :)bence insanlar biraz da korkudan yüksek veriyo. çünkü falcılar da bizim için oy kullanıyomuş. venüsünkızı bana berbat fal bakmıştı 1 yıldız verdim ilk kez birine. o da bana vermiş sanırım. o zamanlar fama bana bakmak istememişti size düşük oy verilmiş gibi bi şeyler demişti düşününce onun olabiliceğini düşündüm. kloto de 4 yıldız verince iade etmişti sanki azmış gibi. yüzde yüzlerini böyle böyle koruyolar demek ki.
Ben bulamiyorum nasil buldun senSaraylıyı bulduuum:) genel olarak beğeniyorsunuz sanırım ona baktırayım en iyisi peki tarot mu katina mı kahve mi en iyi ve en uzun hangisine bakıyor :)
İste bakayım bi çırpıdaKızlar ben yine konuyla uzaktan yakından alakasız bi soruyla karşımızdayımderini sitede arattım ama hep kahve katina falan baktırmışsınız hiç özel aşk falı baktıran yok mu
kesinlikle vermiştir:) famayı zor ikna etmiştim ya o fal çok kötüydü napiyim diye :) sonra baktı Allahtan. emek varsa 5 veriyorum çok beğenmesem de. ama copy paste anlaşılıyor hemen:)Bnda 1 oy vermistir bu :)
Oleyyyyy kac kere kibledim yaa sonunda cikmis ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?