Binnaz Abla

Kirli Kirpicik
50 dk. ·
Fal baktırıyorum ben yalan söyledim Allah affetsin falcı değilim eşimle sorunlarım var iyi değilim allahım allahım hepimizi korusun kötülerden deplum o ettiğin beddualar senide bulur ben değilim demedin bile davadan korkmuyorum herkesin açacağı dava vardır uğraşamam ama uğraşmam gerekirse bende uğraşırım derin deplum olmayabilir ama allahım bana günah yazmaz orda kimle ne konuştuğunuza bakın telvede hakkına girdiğim deplumsa özür dilerim cocuğumun başı içinde yemin ederim kimseye zorum yok falda baktırdığım için sömürülmeye gelemiyorum allahım şahit davadan korkmuyorum deplum sen açarsın bende açarım ama özür dilerim bugün cafede birşey duydum benimde kafam karıştı kirpi bile kandırılmış bidaha bu hesaba girmeyeceğim o siteye üye oldum kadın sitesine mesaj yazma yeri çalışmadı sadece bu kadar deplum ben kandırıldım davanı aç korkum olduğundan değil yazıp yazıp siliyorum hep burda kaydedildiğini biliyom kimseye bulaşmamak gerek deplumdan özür dilerim kızıma bakıp utandım şu durumumdan birdaha kirli kirpi size bulaşmayacak allahım beni affetsin okuyunca bu sayfamı kapatacağım korkudan değil yine kayıtlı ama gördükçe utanıyorum selametle kirlikirpi

Kirli Kirpicik
23 dk. ·
Dün kızımıda düşünmüşsün o ol olma okuyunca çok üzüldüm vicdan azabı duyuyorum bügünde kızımı düşün deplum seni tanımıyorum ordaki resmine bakıp yazdım yazdıklarını yine okudum Allah şahit vicdan azabı çekiyor ve ağlıyorum selametle

Seni asla affetmem kirli kirpi. Sen masum bir insana hiç düşünmeden iftira atacak kadar kötü kalpli olduğunu gösterdin. Ama hesaplayamadığın bir şey vardı. Tıpkı burayı dışarıdan takip edipte burada bizleri boş gezenin boş kalfası sananlar gibi harekettin ettin ama bu defa baltayı taşa fena vurdun. Bir de durmuşsun ama sen de ben değilim demedin diyosun. Yahu ben zaten derin olmadığımı biliyorum beni bilenler de biliyo ayrıca. Benim buradan dalga geçerek cevap vermem bile yeterli çünkü ben nasıl ki sadece derin olmadığımı aksine kesinlikle falcı bile olmadığımı ispatladıysam zaten senin yaznı gördüğümde de ispatlayacağımı biliyodum. Nitekim öyle de oldu. Seni çocuğunun hatırına görmezden gelicem bu defa, o da en az benim kadar masum bu konuda. Eğer bir iftiranı daha görürsem, duyarsam, burada sadece bana değil her hangi bir arkadaşıma daha iftira atarsan, huzuru kaçırmaya kalkarsan işte o zaman dünyanın öbür ucuna da kaçsan kurtulamazsın. Benim delillerimi burada arkadaşlarım gördü. Senin de iftiracılığın tescillendi. Kandırılmış olduğundan bahsetmişsin, o benim değil senin sorunun kirli kirpi. kafanı kullansaydın. Burada masum insanlara ifitira atamazsın, atarsan da benim gibi biri çıkar karşına böyle kala kalırsın işte. Bir daha sakın gözüme görünme, buradan da kimseyi rahatsız etme kirli iftiralarınla....

Kirli Kirpicik

Deplum Allah senden razı olsun beni utandırdın Allah şahit yerin dibine girdim kızıma bakıp ağlıyorum boş bir inatla saçmaladım Allah şahittirki içimde kötülük yok dava etsen kızımdan utanırdım birdaha uğraşmam zaten bi beni kandırmış birdaha yazmam kızımdan utandım sen onuda düşünmüşsün bugün anladım Allah affetsin beni bu son yazım selametle kirli kirpi bunuda oku kapayacağım bu sayfayı deplum okudum yaz bende beni kandıranları şikayet ettim siteye merak etmeyesin selametle

Okudum şimdi gözüme görünme... hey Allahım nelerinen uğraşıyorum yaaa

oha saskinlikla okuyorum. Kizi mi varmis kirpinin, nasil da kuyrugu kisilmis ama. Tovbe yarabbim Allah kimseyi bu hale dusurcek kadar boslukla sinamasin.

Tolintos tolan uyesi de sen oluyorsun galiba

E sonuc olarak ben simdi sarayli degil miyim? ! Neyse saraylari sevmem zaten.

Sen de saraylı ol valla bütün falcıları bölüşüyoruz. İşte iftiranın sonu budur baldankabağım, kaymaklı kabak tatlım ama delilleri kesinlikle atmayacam bugün bana atan yarın sana atar ifitrayı o zaman delilleri aynen koyarız tekrar ortaya. iftiracılığı tescillendi

atma tabi delilleri hayatim. Vallahi seni de tebrik ederim nasil dize getirdin kirpiyi. Boyle iftiraci insanlara boyle omak lazim. Helal olsun hayatim sana. :)

atma tabi delilleri hayatim. Vallahi seni de tebrik ederim nasil dize getirdin kirpiyi. Boyle iftiraci insanlara boyle omak lazim. Helal olsun hayatim sana. :)
Teşekkür ederim bitanem. İnan bi insan kendinden eminse Allah zaten yolunu açıyor. Delilleri kesinlikle muhafaza edicem bana lazım olmasa başka biri daha iftiraya maruz kalır anında işleme geçer Bizler genelde bu tiplere amaaan boşver dediğimiz için tepemize çıkmaya çalışıyolar, amaan boşver yerine al sana delil hodri meydan dediğinde Allahtan korkup kolay kolay bir daha iftiraya yeltenmezler dilerim :)

kesinlikle vermiştir:) famayı zor ikna etmiştim ya o fal çok kötüydü napiyim diye :) sonra baktı Allahtan. emek varsa 5 veriyorum çok beğenmesem de. ama copy paste anlaşılıyor hemen:)
peki falcı kimdi?
Beyoglu cnm :) cnm sen klothaya bide sarayliya
kesinlikle vermiştir:) famayı zor ikna etmiştim ya o fal çok kötüydü napiyim diye :) sonra baktı Allahtan. emek varsa 5 veriyorum çok beğenmesem de. ama copy paste anlaşılıyor hemen:)
peki falcı kimdi?
Beyoglu cnm sn saryliya yada klothaya bktrdnmi

ben anlamadım canım bıze nasıl oy veriyorlar yani.s.s biz müşteri degilmyz

Kuzum benim nasil ortaya cikardin kirpicigin yaptigini bi de merhametlisin ki canim benim

Kuzum benim nasil ortaya cikardin kirpicigin yaptigini bi de merhametlisin ki canim benim
Kuzum önceki sayfalarda var. bizlerin her şeyi kaydediliyo ya ben falcı mıyım üye miyim? bana bunu bildirin dedim. ve atılan iftirayı söyledim ve derinin ıp si ve bilgileriyle de karşılaştırın dedim. ve sonuç ben üye derin falcı çıktı :d ve benim hiçbir zaman falcı kimliğim olmadığını sadece fal baktıran üye olduğum tescillendi onun da iftiracılığı tescillendi. bugün kandırıldığını nalmaış vs vs vs ama çok sinirlendim ve yoruldum valla kelebeğim

Iyi yaptin canim ugrasmakla ben konuyu cok bilmiyorum dahil olamadim ama yok oyle birsey deyip gecseydin daha devam ederdi baskalarina da sicrardi senin oyle visi yapmayacagini burada ki herkes biliyor zaten huc ugrasmasanda olurdu ancak dersini vermekle cok iyi yaptin

Zaten ifitraya başlarsa bir insan sonu gelmez. bana atan yarın sana atar. herşeyi geçtim dışarıdan bizi takip edenler bizi boş gezenin boş kalfası sanıyodu şimdi bir daha baksınlar burada kimse boş değil

Beyoglu cnm :) cnm sen klothaya bide sarayliya

Beyoglu cnm sn saryliya yada klothaya bktrdnmi
klothaya tarot baktırdım canım çok çok sıradandı. herkes çok beğeniyo ama hiç özel bi şey yoktu durumumu bile bilememişti. gelecekteki sevgiliyle ilgili bi şeyler yazmıştı o kadar hiç de olmadı öyle biri. bi de çok bekletmişti of hevesim gitmişti:). sonra 4 yıldız verince iade etmişti. yüzde yüzdü ya düşmesin diye heralde:)

Hdi ya bnde ona attim 4.siradayin kc gnde bakiyoki sen de sevgln icinmi bktrmstn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…