- 21 Eylül 2013
- 307
- 383
- 333
Canım yaa falcı arama kısmında çıkıyor çevrimiçi diyor hatta ama fal baktırma kısmına girince çıkmıyor hiçbirşey anlamadımBen bulamiyorum nasil buldun sen
Sen de saraylı ol valla bütün falcıları bölüşüyoruz. İşte iftiranın sonu budur baldankabağım, kaymaklı kabak tatlımoha saskinlikla okuyorum. Kizi mi varmis kirpinin, nasil da kuyrugu kisilmis ama. Tovbe yarabbim Allah kimseyi bu hale dusurcek kadar boslukla sinamasin.
Tolintos tolan uyesi de sen oluyorsun galiba
E sonuc olarak ben simdi sarayli degil miyim? ! Neyse saraylari sevmem zaten.
Sen de saraylı ol valla bütün falcıları bölüşüyoruz. İşte iftiranın sonu budur baldankabağım, kaymaklı kabak tatlımama delilleri kesinlikle atmayacam bugün bana atan yarın sana atar ifitrayı o zaman delilleri aynen koyarız tekrar ortaya. iftiracılığı tescillendi
bana at ben bakarım falınaKizlar sarayli suan online degil en son 16 gun once giris yapmis
Teşekkür ederim bitanem. İnan bi insan kendinden eminse Allah zaten yolunu açıyor. Delilleri kesinlikle muhafaza edicem bana lazım olmasa başka biri daha iftiraya maruz kalır anında işleme geçeratma tabi delilleri hayatim. Vallahi seni de tebrik ederim nasil dize getirdin kirpiyi. Boyle iftiraci insanlara boyle omak lazim. Helal olsun hayatim sana. :)
Beyoglu cnm :) cnm sen klothaya bide sarayliyakesinlikle vermiştir:) famayı zor ikna etmiştim ya o fal çok kötüydü napiyim diye :) sonra baktı Allahtan. emek varsa 5 veriyorum çok beğenmesem de. ama copy paste anlaşılıyor hemen:)
peki falcı kimdi?
Beyoglu cnm sn saryliya yada klothaya bktrdnmikesinlikle vermiştir:) famayı zor ikna etmiştim ya o fal çok kötüydü napiyim diye :) sonra baktı Allahtan. emek varsa 5 veriyorum çok beğenmesem de. ama copy paste anlaşılıyor hemen:)
peki falcı kimdi?
ben anlamadım canım bıze nasıl oy veriyorlar yani.s.s biz müşteri degilmyzbence insanlar biraz da korkudan yüksek veriyo. çünkü falcılar da bizim için oy kullanıyomuş. venüsünkızı bana berbat fal bakmıştı 1 yıldız verdim ilk kez birine. o da bana vermiş sanırım. o zamanlar fama bana bakmak istememişti size düşük oy verilmiş gibi bi şeyler demişti düşününce onun olabiliceğini düşündüm. kloto de 4 yıldız verince iade etmişti sanki azmış gibi. yüzde yüzlerini böyle böyle koruyolar demek ki.
Kuzum benim nasil ortaya cikardin kirpicigin yaptigini bi de merhametlisin ki canim benimKirli Kirpicik
Deplum Allah senden razı olsun beni utandırdın Allah şahit yerin dibine girdim kızıma bakıp ağlıyorum boş bir inatla saçmaladım Allah şahittirki içimde kötülük yok dava etsen kızımdan utanırdım birdaha uğraşmam zaten bi beni kandırmış birdaha yazmam kızımdan utandım sen onuda düşünmüşsün bugün anladım Allah affetsin beni bu son yazım selametle kirli kirpi bunuda oku kapayacağım bu sayfayı deplum okudum yaz bende beni kandıranları şikayet ettim siteye merak etmeyesin selametle
Okudum şimdi gözüme görünme... hey Allahım nelerinen uğraşıyorum yaaa
Kuzum önceki sayfalarda var. bizlerin her şeyi kaydediliyo ya ben falcı mıyım üye miyim? bana bunu bildirin dedim. ve atılan iftirayı söyledim ve derinin ıp si ve bilgileriyle de karşılaştırın dedim. ve sonuç ben üye derin falcı çıktı :d ve benim hiçbir zaman falcı kimliğim olmadığını sadece fal baktıran üye olduğum tescillendi onun da iftiracılığı tescillendi. bugün kandırıldığını nalmaış vs vs vs ama çok sinirlendim ve yoruldum valla kelebeğimKuzum benim nasil ortaya cikardin kirpicigin yaptigini bi de merhametlisin ki canim benim
Canim bize oy veremiyorlar sadece once ki verdigimiz oylari goruyorlarben anlamadım canım bıze nasıl oy veriyorlar yani.s.s biz müşteri degilmyz
Iyi yaptin canim ugrasmakla ben konuyu cok bilmiyorum dahil olamadim ama yok oyle birsey deyip gecseydin daha devam ederdi baskalarina da sicrardi senin oyle visi yapmayacagini burada ki herkes biliyor zaten huc ugrasmasanda olurdu ancak dersini vermekle cok iyi yaptinKuzum önceki sayfalarda var. bizlerin her şeyi kaydediliyo ya ben falcı mıyım üye miyim? bana bunu bildirin dedim. ve atılan iftirayı söyledim ve derinin ıp si ve bilgileriyle de karşılaştırın dedim. ve sonuç ben üye derin falcı çıktı :d ve benim hiçbir zaman falcı kimliğim olmadığını sadece fal baktıran üye olduğum tescillendi onun da iftiracılığı tescillendi. bugün kandırıldığını nalmaış vs vs vs ama çok sinirlendim ve yoruldum valla kelebeğim
Zaten ifitraya başlarsa bir insan sonu gelmez. bana atan yarın sana atar. herşeyi geçtim dışarıdan bizi takip edenler bizi boş gezenin boş kalfası sanıyodu şimdi bir daha baksınlar burada kimse boş değilIyi yaptin canim ugrasmakla ben konuyu cok bilmiyorum dahil olamadim ama yok oyle birsey deyip gecseydin daha devam ederdi baskalarina da sicrardi senin oyle visi yapmayacagini burada ki herkes biliyor zaten huc ugrasmasanda olurdu ancak dersini vermekle cok iyi yaptin
klothaya tarot baktırdım canım çok çok sıradandı. herkes çok beğeniyo ama hiç özel bi şey yoktu durumumu bile bilememişti. gelecekteki sevgiliyle ilgili bi şeyler yazmıştı o kadar hiç de olmadı öyle biri. bi de çok bekletmişti of hevesim gitmişti:). sonra 4 yıldız verince iade etmişti. yüzde yüzdü ya düşmesin diye heralde:)Beyoglu cnm :) cnm sen klothaya bide sarayliya
Beyoglu cnm sn saryliya yada klothaya bktrdnmi
Hdi ya bnde ona attim 4.siradayin kc gnde bakiyoki sen de sevgln icinmi bktrmstnklothaya tarot baktırdım canım çok çok sıradandı. herkes çok beğeniyo ama hiç özel bi şey yoktu durumumu bile bilememişti. gelecekteki sevgiliyle ilgili bi şeyler yazmıştı o kadar hiç de olmadı öyle biri. bi de çok bekletmişti of hevesim gitmişti:). sonra 4 yıldız verince iade etmişti. yüzde yüzdü ya düşmesin diye heralde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?