- 16 Şubat 2015
- 448
- 824
- 133
evet öyle saçma bi durum varmış ben de çok şaşırdım. fama benim ilk falımı iade etmişti. ben de nedenini sordum size düşük oy verilmiş bakmıyorum dedi bilerek düşük oy veren var falan dedi. ben de o fal çok kötüydü dedim anlattım ikna ettim hak verdi tekrar at o zaman dedi ona baktı sonra.ben anlamadım canım bıze nasıl oy veriyorlar yani.s.s biz müşteri degilmyz
Cnm bna btn falcilar olumlu hepsi olimluysa sonuc ta olimlumu olur sizce :)evet öyle saçma bi durum varmış ben de çok şaşırdım. fama benim ilk falımı iade etmişti. ben de nedenini sordum size düşük oy verilmiş bakmıyorum dedi bilerek düşük oy veren var falan dedi. ben de o fal çok kötüydü dedim anlattım ikna ettim hak verdi tekrar at o zaman dedi ona baktı sonra.
valla sıramı hatırlamıyorum ama sıra hiç ilerlemiyodu. zannedersem günlerce bakmadığı oluyo onun. herkes çok bekletiğini söylüyoHdi ya bnde ona attim 4.siradayin kc gnde bakiyoki sen de sevgln icinmi bktrmstn
Baktircak kimsede yokki of of sevgilim donse fal faln baktirmam ne hallere dustumvalla sıramı hatırlamıyorum ama sıra hiç ilerlemiyodu. zannedersem günlerce bakmadığı oluyo onun. herkes çok bekletiğini söylüyo
valla canım fala güven olmaz tabi ama herkes ollumlu konuşuyo vardır bi hikmet. çünkü pek aynı şeyi söylediklerini görmedim ben.Cnm bna btn falcilar olumlu hepsi olimluysa sonuc ta olimlumu olur sizce :)
Evet cnm eski sevgilim icin atiyorum dorumda hep doncekmi diyorum falcilara birdeben fal atrkn hem kendimin hemde erkk atkdsmn ad soyd dgm trhi veriyorum daha net baksinlar diye yanlismi yapiyorum .hepsi olumlu doncek diyo ama suan gidisat hic ole degilvalla canım fala güven olmaz tabi ama herkes ollumlu konuşuyo vardır bi hikmet. çünkü pek aynı şeyi söylediklerini görmedim ben.
özel değilse beklediğin biri mi var onun için mi atıyosun eski sevgili flan mı?
inş barışırsınız canım. ya öyle ciddiye almadan relax bi şekilde baktırmak daha iyi aslında. çok bel bağlamayın bence fallara eğlencesine atın.Baktircak kimsede yokki of of sevgilim donse fal faln baktirmam ne hallere dustum
bence direk sormayın eski sevgilim için falan diye kendileri bilsin. durumu anlatmak yanlış bence. benim nickim gerçek ismim ama asla soyad ve de erkeğin adını vermiyorum.Evet cnm eski sevgilim icin atiyorum dorumda hep doncekmi diyorum falcilara birdeben fal atrkn hem kendimin hemde erkk atkdsmn ad soyd dgm trhi veriyorum daha net baksinlar diye yanlismi yapiyorum .hepsi olumlu doncek diyo ama suan gidisat hic ole degil
Ole diyince doncekmi fln birsey soylemezki net selena birde tutankmmon cok iyiydi cidden ayrinti veriylarbence direk sormayın eski sevgilim için falan diye kendileri bilsin. durumu anlatmak yanlış bence. benim nickim gerçek ismim ama asla soyad ve de erkeğin adını vermiyorum.
başta ben de acemi olduğum zamanlar bi çocuk var beni isteyen doğru kişi mi falan diye sorardım saf saf. artık genel aşk yorumu diyorum ve de iş arıyorum onu soruyorum o kadar.
Birde ruhbal telwede kredim bitsin diye attim hic birinin bilmdgi ve bnm soylmdgm bir ayrntyi soyldi ya salldi yada cfddn gorduOle diyince doncekmi fln birsey soylemezki net selena birde tutankmmon cok iyiydi cidden ayrinti veriylar
bende insanların kolay kolay kalbini kırmak istemeyen biriyim,ama gel görkü sana çok kolay iftira yamayabiliyorlar,insan demekki inciniyor ve bunu yapanlara bu sözleri söyleyebiliyor,insanız aslında neyin ne olduğunu bilmeden insan insanı kolayca suçlayabiliyor yada iftira atbiliyor,Aynen öyle canı benim. Resmen iftiracılığı artık resmen kanıtlanmış bir mahlukat yüzünden sadece falcı olmadığımı değil aynı zamanda derin de olmadığımı sıpatladım. dilerim yönetim kendisine iletirde yasal hakkını kullanır. ben savcılığa davet ettim kendisiyle hiç bir şekilde buradan muhatap olmayacam. bilişim suçları ilgilensin ben değil :)) gelsin savcılığa hatta gelsin ki nasıl adice iftira atılıyomuş ve bunun sonucu neymiş ibreti alem görsün. Allah büyük işte sabaha çıkmadı. Allahtan dilerim ahım zaten hep üzerinde olacak gün yüzü göremesin. İftira atan dili boğazında düğüm olsun o iftira atan parmaklarını sadece uzaktan görebilsin yazamasın. Mazlumun ahı yerde kalmaz er ya da geç çıkar ve çıksın da. iftirası nasıl ıspatlandıysa ilahi adalette yerini bulsun, adalette yerini bulsun, ahlarım da yerini bulsun. Nefret ediyorum bu tür iftiracılardan, yalakalardan, sahtekarlardan. Ama rabbim büyük, güneş balçıkla sıvanmıyor baltayı taşa vurdu daha idrak edemedi
Sen canım bu olayı kendi geçenki olayına bağlama emi canım :))) bu başka seninki başka.bende insanların kolay kolay kalbini kırmak istemeyen biriyim,ama gel görkü sana çok kolay iftira yamayabiliyorlar,insan demekki inciniyor ve bunu yapanlara bu sözleri söyleyebiliyor,insanız aslında neyin ne olduğunu bilmeden insan insanı kolayca suçlayabiliyor yada iftira atbiliyor,
Amin cnm ya ins :)inş barışırsınız canım. ya öyle ciddiye almadanam. ona baktırmış mıydınız siz?
ama bilmeleri gerek bence bilen de oluyo. mesela naazza genel aşk diye sormuştum ben. yarım kalan bi aşk var dedi çocuğu tarif etti benim ona yaptıklarımı söyledi bezdirdiğimi falan:) yani gayet geçmişi bildi direkt. ama gelecekte olur mu söyledikleri bilmem belki patlar.Ole diyince doncekmi fln birsey soylemezki net selena birde tutankmmon cok iyiydi cidden ayrinti veriylar
Nerde bkyo nazama bilmeleri gerek bence bilen de oluyo. mesela naazza genel aşk diye sormuştum ben. yarım kalan bi aşk var dedi çocuğu tarif etti benim ona yaptıklarımı söyledi bezdirdiğimi falan:) yani gayet geçmişi bildi direkt. ama gelecekte olur mu söyledikleri bilmem belki patlar.
yok bağlamadım elbette,sizin olayınız gerçekten başka,ama konu ne olursa olsun,insan kendini birden neyin içinde buluyor ne oluyor affallayabiliyor,ama bu durum için ben geçmiş olsun diyorum,inşallah geçer allah bizi her türlüşerden korusun,Sen canım bu olayı kendi geçenki olayına bağlama emi canım :))) bu başka seninki başka.
tellwe de canım. fama da bilgi vermeden çok iyi tarif etmişti bir de nesimee iyiydi. bilen var yani. selenaya klothoya ayrıntılı sormuştum ama pişman oldum çünkü öyle anlamsız oluyo. kötü bi şey görünce bundan hayır gelmez diyolar hemen. ama sen daha iyi bilirsin tabi. için rahat etmiyosa sor yine de canım:)Nerde bkyo naz
Selna bna cok olumluydu ya cikmiyomu fallaritellwe de canım. fama da bilgi vermeden çok iyi tarif etmişti bir de nesimee iyiydi. bilen var yani. selenaya klothoya ayrıntılı sormuştum ama pişman oldum çünkü öyle anlamsız oluyo. kötü bi şey görünce bundan hayır gelmez diyolar hemen. ama sen daha iyi bilirsin tabi. için rahat etmiyosa sor yine de canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?