- 16 Şubat 2015
- 448
- 824
- 133
bana çıkmadı yani karıştırdı o çocuk doğru değil deyip yeni diye yine onu tarif etti. biz konuştuk o faldan sonra cocukla hiç bi konuşma var yakında dememişti. yani valla beğeneni çok, en yüksek oyu da almış ama ben vasat buluyorum. ama madem olumluymuş inş sana çıkar canım:)Selna bna cok olumluydu ya cikmiyomu fallari
Tersi cikiyosa eger tirttbana çıkmadı yani karıştırdı o çocuk doğru değil deyip yeni diye yine onu tarif etti. biz konuştuk o faldan sonra cocukla hiç bi konuşma var yakında dememişti. yani valla beğeneni çok, en yüksek oyu da almış ama ben vasat buluyorum. ama madem olumluymuş inş sana çıkar canım:)
Kirli Kirpicik
50 dk. ·
Seni asla affetmem kirli kirpi. Sen masum bir insana hiç düşünmeden iftira atacak kadar kötü kalpli olduğunu gösterdin. Ama hesaplayamadığın bir şey vardı. Tıpkı burayı dışarıdan takip edipte burada bizleri boş gezenin boş kalfası sananlar gibi harekettin ettin ama bu defa baltayı taşa fena vurdun. Bir de durmuşsun ama sen de ben değilim demedin diyosun. Yahu ben zaten derin olmadığımı biliyorum beni bilenler de biliyo ayrıca. Benim buradan dalga geçerek cevap vermem bile yeterli çünkü ben nasıl ki sadece derin olmadığımı aksine kesinlikle falcı bile olmadığımı ispatladıysam zaten senin yaznı gördüğümde de ispatlayacağımı biliyodum. Nitekim öyle de oldu. Seni çocuğunun hatırına görmezden gelicem bu defa, o da en az benim kadar masum bu konuda. Eğer bir iftiranı daha görürsem, duyarsam, burada sadece bana değil her hangi bir arkadaşıma daha iftira atarsan, huzuru kaçırmaya kalkarsan işte o zaman dünyanın öbür ucuna da kaçsan kurtulamazsın. Benim delillerimi burada arkadaşlarım gördü. Senin de iftiracılığın tescillendi. Kandırılmış olduğundan bahsetmişsin, o benim değil senin sorunun kirli kirpi. kafanı kullansaydın. Burada masum insanlara ifitira atamazsın, atarsan da benim gibi biri çıkar karşına böyle kala kalırsın işte. Bir daha sakın gözüme görünme, buradan da kimseyi rahatsız etme kirli iftiralarınla....
Banlanan kisilerin oylari atilmiyo ya keske atilsa klothonun oyu duser o zaman ama meryeme sasirdim ben dusmus oyukızlar oylamalara bakıyorum sürekli oynuyor, yükselip geri düşenler var.. fikirler mi değişiyor yoksa banlanan veya atılan kişilerin oyları mı siliniyor ?
evet yaa sana da aylin demişti şimdi bu durumda meryem, bilgehatun ve benzerleri de sen oluyon kuzum fama bile olabilirsin
evet yaa sana da aylin demişti şimdi bu durumda meryem, bilgehatun ve benzerleri de sen oluyon kuzum fama bile olabilirsin
şey o zaman sipariş verebiliyor muyuz ? Ben kıvanç gibi ama tam kıvanç olmayan kenan gibi ama böyle tam da kenan değil. Biraz kerem bursin biraz benim ilkaşkım c.berk azıcık son aşkım esas oğlan ve çokça mehmet günsür barındırsın istiyorumOluyor mu böyle, olsun kız ayağımız alışır
cabbar falcım benim,nasıl da hakkından gelir,zangır zangır titretirmiş korkudan kirlileri kirpileri..merhametini sevdiğim benim..Ekip sağlam, öyle enerjimiz düştü diye trip de atmıyoruz değil mibirimizinki düşse diğerimiz bakıyo
bende fena patladınnnn boommmKuzum biz parsellendik aslında da çaktımıyodukbeni derin yapmış ama ben emine olma taraftırıyım ne hikmetse atartıma tutturamamışım yazıklar olsun bana nesimee de atart oluyo. allegrita da aylin-meryem-fama üçlemesi yani şekerim hepimiz emrinizdeyiz
Klotho da mi fake hesap acmis
vallahi Kazen ben çekirdek çıtlayan smiley istiyorum. Bu forumun olaylarını en iyi o smileyin temsil edeceğini düşünüyorum. Please çekdek çitleyen smiley haktır
Klotho ya ben seni severdim, niçin bu işlere kalkışıyorsunuz ya, vallahi yazık. Yapmayın arkadaşlar böyle şeyler bakın online fal piyasası bizden sorulur, bir mimlersek sizi işiniz zor
Klotho da mi fake hesap acmis
Evet. Tepkisiz kalmadıkları için KKne teşekkür ederiz!!Bu arada her şeyden önemlisi sitenin siyahlı halini çok beğendim, Türkiye'nin en büyük kadın sitesinin tepkisiz kalması olmazdı. Teşekkür ederiz.
çoraplar birbir sökülüyor,darısı geriye kalan şüphelilerin başına .. suç üstü yakalansınlar tez vakitte .. bu arada fal alem e yeni bi iki falcı düşmüş.. naira mı ne ? denense mi ? denenmiş mi? denenebilir mi?
vallahi Kazen ben çekirdek çıtlayan smiley istiyorum. Bu forumun olaylarını en iyi o smileyin temsil edeceğini düşünüyorum. Please çekdek çitleyen smiley haktır
Klotho ya ben seni severdim, niçin bu işlere kalkışıyorsunuz ya, vallahi yazık. Yapmayın arkadaşlar böyle şeyler bakın online fal piyasası bizden sorulur, bir mimlersek sizi işiniz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?