Binnaz Abla

Selna bna cok olumluydu ya cikmiyomu fallari
bana çıkmadı yani karıştırdı o çocuk doğru değil deyip yeni diye yine onu tarif etti. biz konuştuk o faldan sonra cocukla hiç bi konuşma var yakında dememişti. yani valla beğeneni çok, en yüksek oyu da almış ama ben vasat buluyorum. ama madem olumluymuş inş sana çıkar canım:)

Tersi cikiyosa eger tirtt

Kızlar yazılı fallar nedense hiçbir şekilde etkilemiyor beni. Falcıbacıya yollamışım gibi hissediyorum telefonda güzel fal bakan özellikle de aşkla ilgili nokta atışları yapıp tutturan birileri yok mu yaa

waaay neler olmuş yine yaa.. deepbluemum, sinirlenme sen boşver ..zaten cvbını vermişsin

off yeter artık ya şu forumu da forum sakinlerini de bi rahat bıraksınlar. gerçekten yeterrr

kızlar oylamalara bakıyorum sürekli oynuyor, yükselip geri düşenler var.. fikirler mi değişiyor yoksa banlanan veya atılan kişilerin oyları mı siliniyor ?

kızlar oylamalara bakıyorum sürekli oynuyor, yükselip geri düşenler var.. fikirler mi değişiyor yoksa banlanan veya atılan kişilerin oyları mı siliniyor ?
Banlanan kisilerin oylari atilmiyo ya keske atilsa klothonun oyu duser o zaman ama meryeme sasirdim ben dusmus oyu

evet yaa sana da aylin demişti şimdi bu durumda meryem, bilgehatun ve benzerleri de sen oluyon kuzum fama bile olabilirsin

evet yaa sana da aylin demişti şimdi bu durumda meryem, bilgehatun ve benzerleri de sen oluyon kuzum fama bile olabilirsin

Merhaba ben estanbul yine cevap hakkı doğdu.( kirli kirpi facebook hesabını dondurmuş ) kirli kirpi ile bir alakam yok bana haklaret ettiği için facebookda ekledim ve kendisi ile yazıştım. yazışma fotoları aşağıdadır başka bir şey demeyeceğim. sonra reklam deniyor. Daha öncede rica ettim lütfen kafanızqa takılan soru var ise benimle ilgili her gün fal bakamasam dahi mutlaka tellwe ye giriyorum. duvarıma soru soranlar oluyor. açık etmeme şansımız var soruları oradan bana sorun ne istiyorsanız cevaplarım. böyle karalamalar yapmayın.

Artık bu tür konular çok uzadı benim ticari kaygım yok hobi olarak fal bakıyorum. Kendi mesleğim var yeri geldiğinde çok yoğun oluyorum günlerce fal bakamadığım da oluyor isteyen baksın sayfama , Burada bulunan falcı arkadaşlarla ve fal yollayan kimseyle alıp veremediğim yok. Bana gelen fal yorumlarını yapıyorum. emeğimin karşılığını da almak isterim onun dışında bir şey yok.Kimseye de zorla bana fal yollayın demiyorum. Adımı yapılan oyunların içinde zikretmeyin lütfen tellwe de duvarıma yazın sorularınızı .

BU ARADA KİRLİ KİRPİCİK SÖZÜM SANA BEN SANA İNSANCA YAKLAŞTIM SIKINTINI ANLAMAK ADINA ANCAK SEN BANA ETTİĞİN HAKARETLER İLE İLGİLİ BİR ÖZÜR DAHİ DİLEMEDİN. HAKKINI YEDİĞİN , HAKARET ETTİĞİN ONCA İNSANIN AHINI ÜSTÜNDE TAŞIYORSUN. BUNUN HESABI AMA BU DÜNYADA AMA ÖBÜR DÜNYADA MUTLAKA SORULUR.

Ekip sağlam, öyle enerjimiz düştü diye trip de atmıyoruz değil mi birimizinki düşse diğerimiz bakıyo
cabbar falcım benim,nasıl da hakkından gelir,zangır zangır titretirmiş korkudan kirlileri kirpileri..merhametini sevdiğim benim..

bende fena patladınnnn boommm

vallahi Kazen ben çekirdek çıtlayan smiley istiyorum. Bu forumun olaylarını en iyi o smileyin temsil edeceğini düşünüyorum. Please çekdek çitleyen smiley haktır

Klotho ya ben seni severdim, niçin bu işlere kalkışıyorsunuz ya, vallahi yazık. Yapmayın arkadaşlar böyle şeyler bakın online fal piyasası bizden sorulur, bir mimlersek sizi işiniz zor

Klotho da mi fake hesap acmis

Klotho da mi fake hesap acmis

canım şu yagansu diye bir üyemiz vardı ya bana hep klotho çıktı diyordu, ben hiç reklamcı olduğunu düşünmemiştim, epey mesajı olan bir üyeydi ve klotho bana da iyi bakmıştı. Ama kazenciğim yakalamış ki yagansunun 3 hesabı varmış ve reklam yapmış

çoraplar birbir sökülüyor,darısı geriye kalan şüphelilerin başına .. suç üstü yakalansınlar tez vakitte .. bu arada fal alem e yeni bi iki falcı düşmüş.. naira mı ne ? denense mi ? denenmiş mi? denenebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…