Binnaz Abla

Canimm iyiki soyledin iyice karisti kim ne takip edemez oldum;(

Canimm iyiki soyledin iyice karisti kim ne takip edemez oldum;(

valla gerçekten zorlanıyoruz artık, kim kimdir yorulduk, işleri güçleri olan falcılar bile bunu yapıyorsa para kazanmak için bakanlar kim bilir neler neler yapıyordur.

Atart canım o naira şuman mıydı neydi sanırım bir iki kişi baktırdı bizden, yorumları iyiydi diye hatırlıyorum, bir arat forumu istersen yanıltmayım seni :)

hımmm takip edemedim ya kaç gündür öyle sitelere bakınırken gözüme çarptı sorayım dedim :) bu arada tellwde bi sorun var sanırım hemen hemen tüm falcılardan birkaç tane görünüyor

Kuzum o en son falinda resmen falin basini kopyalamistii bizee bi kac kisiye ayni seyi yapmisti hepsi kafayi yedi yemin ediyorum bi zevkimiz vardi oda gitti bize diyorlar ya islerini gucleriniz yokmu diye en buyuk isssiz kendileri resmen bizi para olarak goruyorlar en cokta bu insanlara dert anlatip ozelimizi sordugumuza uzuluyorum salaklik bizde kuzummmm hic bir falciyada guvenmem bundan sonra sesli fal disindada tek bir fal bile baktirmam onuda baktirmam hatta valla fal falan bitti benim icin salak yerine kondukk :)

Birde bu insanlarla en ozel bilgilerimizi paylasiyoruz cok tedirgin edici

Kızlar, Binnaz Abla'da; Rüya Yildiz,Emre Dinç,Pinar Gokce,Gizem Sitare ve Zuleyha Ustun'u deneyen var mııı? :))))

Birde bu insanlarla en ozel bilgilerimizi paylasiyoruz cok tedirgin edici

dıyorum ya resmen ısı tıcarete dokmusler bız hangısıne ınanıcaz yada guvenıcez yok aılemle esımle sorunlarım var yazmıss kı bellı pskolojısı bıle duzgun olmayan bır ınsan ıkı tane uyelıgım var dıyor bız buna baktırdık belkıde akıl danıstık enerjı enerjı dıyoruz ama ıkı paralık ınsanlara hayatımızı soruyoruz bızdede hata var

klotho burda cok sevılırdı kendısı resmen reklam yapmıs ısmı guvenılır falcılar lıstemızdeydı ztn bı kac ay once fallardan anlamıstık bası kopyala yapıstır 4*5 kısıye aynı seyı yapmıss ..

gercekten bundan sonra bır daha baktırmıycam kımseye cok baktırmak ıstersemde seslı kı kım bılır bı yerde seslı bı yerde yazılı calısanda vardır kım bılır defalarcaa aynı kısıye baktırmısızdır kımseye guvenım kalmadı ozellıklede pskolojılerı bozuk ınsanlara hayatlarımızı anlatmamıza sınır oldum kendımede cok kızdım marplecım ..

Haklisin canım,kendilerine hayırları yok bize mi olcak. Ben bundan sonra en güvenilir kimse ona atmayı düşünüyorum.genelde en sakat falcılara tellerden çıkıyor.iyi olanları tenzih ederek diyorum..

Dene derim nairaydı canım.ben denedim beğendim..doğru düzgün bakıyor.burdan urmiya hatırlamıştı.oda beğenmişti.

Tum bu dediklerini bende hissediyorum canim isimler iliski durumlarimiz herseyimiz biliniyor bunlarin elinde..sitelerde daha guvenli hale getirmeli bir yaptirimlari olmali buradan tum fal sitelerine seslenelim size guvenebilmemiz icin falcilariniza sahip cikin bir otokontrol sistemi gelistirin

kuzum onlarda bısey yapsa bu ınsanın vıcdanıyla alakalı bısey bence ..
bız burda samuka dıye konustuk bana ozelden yazıp falcı bıle sormuslugu vardır bız guvenıp dertlestık burdan bazı arkdaşlaırmızla daha yakındı ona guvendıler kadın falcı cıktı bız kıme ınanıcazz guvenıcez yanı ınanın sasırdım bu gercekten vıcdanla ılgılı bısey burda bız derdımızden baktırıyoruz keyfımızden degıl en yakınımıza bıle soyleyemeıdgımız ıcımızı sıkan seylerı paylasıyoruz sevgılımızı sevdıgımızı anlatıyoruz boyle ınsanların gozu bıle kalır valla ıcıme agırlık coktu
en cokta para olarak gorulmemızı hazmedemıyorum kı form dısındada baksana kuzum kadın faceden laf yetıstırıyor o ordan konusuyor l*n bu form formm yanı ne bu kadar dert edıcek laf soylıycek olay yaratıcak ne var ama ısın ucunda para olunca boyle oluyor ıste,olan duygularıyla oynanan bıze oluyor ılıskımızle aılemızle ılgılı soru sorup cevap bekleyıp ümit edıyoruz allahlarından bulsunlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…