- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Canimm iyiki soyledin iyice karisti kim ne takip edemez oldum;(canım şu yagansu diye bir üyemiz vardı ya bana hep klotho çıktı diyordu, ben hiç reklamcı olduğunu düşünmemiştim, epey mesajı olan bir üyeydi ve klotho bana da iyi bakmıştı. Ama kazenciğim yakalamış ki yagansunun 3 hesabı varmış ve reklam yapmış
Canimm iyiki soyledin iyice karisti kim ne takip edemez oldum;(
hımmm takip edemedim ya kaç gündür öyle sitelere bakınırken gözüme çarptı sorayım dedim :) bu arada tellwde bi sorun var sanırım hemen hemen tüm falcılardan birkaç tane görünüyorvalla gerçekten zorlanıyoruz artık, kim kimdir yorulduk, işleri güçleri olan falcılar bile bunu yapıyorsa para kazanmak için bakanlar kim bilir neler neler yapıyordur.
Atart canım o naira şuman mıydı neydi sanırım bir iki kişi baktırdı bizden, yorumları iyiydi diye hatırlıyorum, bir arat forumu istersen yanıltmayım seni :)
Kuzum o en son falinda resmen falin basini kopyalamistii bizee bi kac kisiye ayni seyi yapmisti hepsi kafayi yedi yemin ediyorum bi zevkimiz vardi oda gitti bize diyorlar ya islerini gucleriniz yokmu diye en buyuk isssiz kendileri resmen bizi para olarak goruyorlar en cokta bu insanlara dert anlatip ozelimizi sordugumuza uzuluyorum salaklik bizde kuzummmm hic bir falciyada guvenmem bundan sonra sesli fal disindada tek bir fal bile baktirmam onuda baktirmam hatta valla fal falan bitti benim icin salak yerine kondukk
vallahi Kazen ben çekirdek çıtlayan smiley istiyorum. Bu forumun olaylarını en iyi o smileyin temsil edeceğini düşünüyorum. Please çekdek çitleyen smiley haktır
Klotho ya ben seni severdim, niçin bu işlere kalkışıyorsunuz ya, vallahi yazık. Yapmayın arkadaşlar böyle şeyler bakın online fal piyasası bizden sorulur, bir mimlersek sizi işiniz zor
Ben katina atmistim bgndimKızlar Selena ya fal atayım diyorum baktıranların fikrini alabilir miyim? Ayrıca tarot mu katina mı dersiniz?
Birde bu insanlarla en ozel bilgilerimizi paylasiyoruz cok tedirgin ediciKuzum o en son falinda resmen falin basini kopyalamistii bizee bi kac kisiye ayni seyi yapmisti hepsi kafayi yedi yemin ediyorum bi zevkimiz vardi oda gitti bize diyorlar ya islerini gucleriniz yokmu diye en buyuk isssiz kendileri resmen bizi para olarak goruyorlar en cokta bu insanlara dert anlatip ozelimizi sordugumuza uzuluyorum salaklik bizde kuzummmm hic bir falciyada guvenmem bundan sonra sesli fal disindada tek bir fal bile baktirmam onuda baktirmam hatta valla fal falan bitti benim icin salak yerine kondukk:)
Ben de katina yolladım bakalım umarım beğenirim:) gerçi 9.sıradaymışım kaç gün sonra sıra gelir ki bilemedim:)Ben katina atmistim bgndim
Bnde bktrdgmda oyleydim 3 gun sonra bkti :)Ben de katina yolladım bakalım umarım beğenirim:) gerçi 9.sıradaymışım kaç gün sonra sıra gelir ki bilemedim:)
Zaten ifitraya başlarsa bir insan sonu gelmez. bana atan yarın sana atar. herşeyi geçtim dışarıdan bizi takip edenler bizi boş gezenin boş kalfası sanıyodu şimdi bir daha baksınlar burada kimse boş değil
Birde bu insanlarla en ozel bilgilerimizi paylasiyoruz cok tedirgin edici
Haklisin canım,kendilerine hayırları yok bize mi olcak. Ben bundan sonra en güvenilir kimse ona atmayı düşünüyorum.genelde en sakat falcılara tellerden çıkıyor.iyi olanları tenzih ederek diyorum..dıyorum ya resmen ısı tıcarete dokmusler bız hangısıne ınanıcaz yada guvenıcez yok aılemle esımle sorunlarım var yazmıss kı bellı pskolojısı bıle duzgun olmayan bır ınsan ıkı tane uyelıgım var dıyor bız buna baktırdık belkıde akıl danıstık enerjı enerjı dıyoruz ama ıkı paralık ınsanlara hayatımızı soruyoruz bızdede hata var
klotho burda cok sevılırdı kendısı resmen reklam yapmıs ısmı guvenılır falcılar lıstemızdeydı ztn bı kac ay once fallardan anlamıstık bası kopyala yapıstır 4*5 kısıye aynı seyı yapmıss ..
gercekten bundan sonra bır daha baktırmıycam kımseye cok baktırmak ıstersemde seslı kı kım bılır bı yerde seslı bı yerde yazılı calısanda vardır kım bılır defalarcaa aynı kısıye baktırmısızdır kımseye guvenım kalmadı ozellıklede pskolojılerı bozuk ınsanlara hayatlarımızı anlatmamıza sınır oldum kendımede cok kızdım marplecım ..
Canım hangisi patladı derin mibende fena patladınnnn boommm
Dene derim nairaydı canım.ben denedim beğendim..doğru düzgün bakıyor.burdan urmiya hatırlamıştı.oda beğenmişti.çoraplar birbir sökülüyor,darısı geriye kalan şüphelilerin başına .. suç üstü yakalansınlar tez vakitte .. bu arada fal alem e yeni bi iki falcı düşmüş.. naira mı ne ? denense mi ? denenmiş mi? denenebilir mi?
Tum bu dediklerini bende hissediyorum canim isimler iliski durumlarimiz herseyimiz biliniyor bunlarin elinde..sitelerde daha guvenli hale getirmeli bir yaptirimlari olmali buradan tum fal sitelerine seslenelim size guvenebilmemiz icin falcilariniza sahip cikin bir otokontrol sistemi gelistirindıyorum ya resmen ısı tıcarete dokmusler bız hangısıne ınanıcaz yada guvenıcez yok aılemle esımle sorunlarım var yazmıss kı bellı pskolojısı bıle duzgun olmayan bır ınsan ıkı tane uyelıgım var dıyor bız buna baktırdık belkıde akıl danıstık enerjı enerjı dıyoruz ama ıkı paralık ınsanlara hayatımızı soruyoruz bızdede hata var
klotho burda cok sevılırdı kendısı resmen reklam yapmıs ısmı guvenılır falcılar lıstemızdeydı ztn bı kac ay once fallardan anlamıstık bası kopyala yapıstır 4*5 kısıye aynı seyı yapmıss ..
gercekten bundan sonra bır daha baktırmıycam kımseye cok baktırmak ıstersemde seslı kı kım bılır bı yerde seslı bı yerde yazılı calısanda vardır kım bılır defalarcaa aynı kısıye baktırmısızdır kımseye guvenım kalmadı ozellıklede pskolojılerı bozuk ınsanlara hayatlarımızı anlatmamıza sınır oldum kendımede cok kızdım marplecım ..
Tum bu dediklerini bende hissediyorum canim isimler iliski durumlarimiz herseyimiz biliniyor bunlarin elinde..sitelerde daha guvenli hale getirmeli bir yaptirimlari olmali buradan tum fal sitelerine seslenelim size guvenebilmemiz icin falcilariniza sahip cikin bir otokontrol sistemi gelistirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?