Binnaz Abla

kızlar serra online olmuş gördüm şimdi bekleyen varsa:))

hadi ya, şimdi kahveyi içip, soğumasını beklemek, fotoğraflarını çekip, bilgisayara yüklemek derken oda siteden çıkar zaten. hergün giriyor mu biliyormusun?

hadi ya, şimdi kahveyi içip, soğumasını beklemek, fotoğraflarını çekip, bilgisayara yüklemek derken oda siteden çıkar zaten. hergün giriyor mu biliyormusun?

sen de haklısın bana da kahve olayı zor geliyor zaten genelde tarot baktırıyorumhiçbir fikrim yok giriyor mu girmiyor mu açıkçası dün soranlar olmuştu görünce yazayım dedim baktıran olursa bana da yazsın ya burdan ben de ona göre umutlanıcam ya da umutlanmıcam:26:

canim nolur paylas bizimle serra ne dedi ben merak icindeyim bana verdigi zaman cikicakmi filan belki biraz teselli olur

Cok sacma olucak ama senden birsey istiyebilirmiyim rica etsem benim icin bir tarot falima baktirirmisin binnaz ablada ben yapamiyorum lutfen vok makbule gecer simdiden cok tesekkur ederim canim

benide sok etmisti geldigi ilk gun baktirmistim hala acip acip okuyorum bende kardesimde

Serreya ne baktirdin sen bitanem ben tarot baktirdim oyle sok olmadim valla normal bildi herseyi ama bakalim nasil olucakk oyle zamanda vermedi diger falimda iade oldu binnaz abladan onericegin kimse varmi kahve falindan ??

DAyanamadim baktirdim ilkaya.bence hislerine gore degil de biraz sanki soruma yorum yaparmis gibi olmus.zaten cok olumsuz konustu.inss olmaz dediklerinin.hastayim falan dedi .elektirigi hic hos değil. Aklimdaki kisi icin evlilik gecirmis dedi oysa ki hic hicevlenmemis biri

Bugun benim icin cok ozel olan birinin dogumgunu.. Burda tanidigim ve artik canimin ici olan birinin.. İyi ki dogdun Cansumm.. Bu yeni yasin ne istiyorsan onu getirsin sana.. Seni cok seviyorummm..

Günaydınlar

Ben de dün gece nihayet Serra ya tarot baktırabildim ve böylelikle fal işini kapatmış oldum karşımdaki kişiyi çok iyi tarif etti durumunu bildi gerçekten ama kısa bir faldı ve gelecek için söylediği şeyin çıkması çok zor ama bakalım inşallah olur diyorum yine de genel anlamda iyiydi ama öyle beni şaşırtacak derece değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…