kızlar serra online olmuş gördüm şimdi bekleyen varsa:))
hadi ya, şimdi kahveyi içip, soğumasını beklemek, fotoğraflarını çekip, bilgisayara yüklemek derken oda siteden çıkar zaten. hergün giriyor mu biliyormusun?
hadi ya, şimdi kahveyi içip, soğumasını beklemek, fotoğraflarını çekip, bilgisayara yüklemek derken oda siteden çıkar zaten. hergün giriyor mu biliyormusun?
bgn sıyırdım galıba kızlar ıkı kere fal baktırdım masuka bırı ztn cok kotu dıgerı normal bı falcı oda oylesıne arada gıttıgım bırısı benı gulduruyo sagolsun =)) bıde sımdı serraya yolladım yakaladım sonunda bakalım bınnazdan fal ıyade ıstesem mı dıye dusundum masukadan sonra ama yapmaya zaman olmadı serrayı gorunce yolladım dırek bakalım ne dıcek beklıyoruz
inşallah size çıkar ben tarot ve katına baktırmıştım nisan gibi hiçbir söylediğini yaşamadım açıkcası belki enerjimiz tutmamıştır.
nesibeye de baktır. yakalaması zor ama. siteye girdiği anda kapılıyor. nesibe tarotta iyi bence.
Serraya baktıranlar lütfen paylaşın beni,şok etti onun falı bakalım size,ne,diyecek?
Rica etsem bana ozelden yazarmidin seninle birsey konusmsm lazim rihannes
Rica etsem bana ozelden yazarmidin seninle birsey konusmsm lazim rihannes
yeni üye olduğum için sanırım,mesaj atamadım sana kibariye29 nasıl yapsak?sen sor yine burdan ben cevaplarım.
benide sok etmisti geldigi ilk gun baktirmistim hala acip acip okuyorum bende kardesimde
tarottaydi cnm gordum:44:
ben ilkaya hem kahe hem tarot baktırdım 2 falı çok tutarsızdı hatta yorumda yazdım ama yorum yayınlanmadı bana sık fal gönderirisen böyle olur demiştiki ben 1 ay arayla göndermiştim.dediği hiç birşeyide yaşamadım
rezzanla perihan ayni degil diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?