Binnaz Abla

imkansız bulmam elimde hiç bir delil yok : )

Yahu bu kirpi kimdir ?

Bu arada estenbol bizden izin alarak hakkında ki yazılara cevap vermek için üye olmuştur. Reklam yapmayacaktır.
Kirpi telwe de falcıymış. Kendisi öyle diyor ama kim olduğunu söylemiyor..telwe de bir falcının birden fazla nickle bizi kandırdığını Hatta burdaki birkaç arkadaşımızın falcı olduğunu iddia ediyor

tamamda daha önce buradan birini bunla suçladı o kadın gitti hala aynı düşüncede mi ?

Rahatla cnm eninde sonunda iyiler ile kotuler ayriliyor bende rahatlamaya calisiyorum Allah olmayanlara akil fikir versin diyorum ve vicdan..

Ka post: 39484146 .!.:
tamamda daha önce buradan birini bunla suçladı o kadın gitti hala aynı düşüncede mi ?
Maalesef isim vererek burdan bir arkadaşımızn telwede'ki bir falcı olduğunu söyledi..mahkemelik olacağı için olay özür falan diledi arkadaşımızdann..

Canım hangisi patladı derin mi
Canım öyle görünüyo gibi .. çünkü ona bakım yaptığımdA SORDUĞUM KİŞİYE YÖNELİK YORUMLARI VARDI.. DOĞRUYDU DA HAKKINI YEMİYEYİM .. ama şuan ben dediğim gibi bazı falcıların gördüğü 2. kişiyle başladım gibi.. diğeri için vade uzundu.. ben bunu göremeyenleri patlaktan sayıyorum

waaay neler olmuş yine yaa.. deepbluemum, sinirlenme sen boşver ..zaten cvbını vermişsin

off yeter artık ya şu forumu da forum sakinlerini de bi rahat bıraksınlar. gerçekten yeterrr
teşekkür ederim tatlım. Manyak beni yordu ama dersini de iyi aldı Sürekli bir huzursuzluk yaratma telaşında insanlar, nedense çekemiyolar burayı. Çözemedim gitti

Yahu bu kirpi kimdir ?

Bu arada estenbol bizden izin alarak hakkında ki yazılara cevap vermek için üye olmuştur. Reklam yapmayacaktır.
Kazen sen ona burada yazmasına bir engel olmadığını söylemene rağmen face'den laf yetiştiriyodu ama burada başka hesabı da olabilir ya da yakın ilişki içerisinde olduğu birileri de olabilir. Benim sıtkım sıyrıldı yeminle

ne oldu böyle deep im kim bu kirli kirpi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…