Yahu bu kirpi kimdir ?
Bu arada estenbol bizden izin alarak hakkında ki yazılara cevap vermek için üye olmuştur. Reklam yapmayacaktır.
Kirpi telwe de falcıymış. Kendisi öyle diyor ama kim olduğunu söylemiyor..telwe de bir falcının birden fazla nickle bizi kandırdığını Hatta burdaki birkaç arkadaşımızın falcı olduğunu iddia ediyorYahu bu kirpi kimdir ?
Bu arada estenbol bizden izin alarak hakkında ki yazılara cevap vermek için üye olmuştur. Reklam yapmayacaktır.
Kirpi telwe de falcıymış. Kendisi öyle diyor ama kim olduğunu söylemiyor..telwe de bir falcının birden fazla nickle bizi kandırdığını Hatta burdaki birkaç arkadaşımızın falcı olduğunu iddia ediyor
Rahatla cnm eninde sonunda iyiler ile kotuler ayriliyor bende rahatlamaya calisiyorum Allah olmayanlara akil fikir versin diyorum ve vicdan..kuzum onlarda bısey yapsa bu ınsanın vıcdanıyla alakalı bısey bence ..
bız burda samuka dıye konustuk bana ozelden yazıp falcı bıle sormuslugu vardır bız guvenıp dertlestık burdan bazı arkdaşlaırmızla daha yakındı ona guvendıler kadın falcı cıktı bız kıme ınanıcazz guvenıcez yanı ınanın sasırdım bu gercekten vıcdanla ılgılı bısey burda bız derdımızden baktırıyoruz keyfımızden degıl en yakınımıza bıle soyleyemeıdgımız ıcımızı sıkan seylerı paylasıyoruz sevgılımızı sevdıgımızı anlatıyoruz boyle ınsanların gozu bıle kalır valla ıcıme agırlık coktu
en cokta para olarak gorulmemızı hazmedemıyorum kı form dısındada baksana kuzum kadın faceden laf yetıstırıyor o ordan konusuyor l*n bu form formm yanı ne bu kadar dert edıcek laf soylıycek olay yaratıcak ne var ama ısın ucunda para olunca boyle oluyor ıste,olan duygularıyla oynanan bıze oluyorılıskımızle aılemızle ılgılı soru sorup cevap bekleyıp ümit edıyoruz allahlarından bulsunlar ..
MaalesefKa post: 39484146 .!.:tamamda daha önce buradan birini bunla suçladı o kadın gitti hala aynı düşüncede mi ?
Kazen ankette klothonun kendine verdigi oylari geri cekebilirmisin?insanlar bosuna onun yuksek oyuna guvenip fal atmasin birde nesibeye atilan oylarda bikac kisi ayni gun uye olup oy atmis onlarada bakarmisin?imkansız bulmam elimde hiç bir delil yok : )
Canım öyle görünüyo gibi .. çünkü ona bakım yaptığımdA SORDUĞUM KİŞİYE YÖNELİK YORUMLARI VARDI.. DOĞRUYDU DA HAKKINI YEMİYEYİM .. ama şuan ben dediğim gibi bazı falcıların gördüğü 2. kişiyle başladım gibi.. diğeri için vade uzundu.. ben bunu göremeyenleri patlaktan sayıyorumCanım hangisi patladı derin mi
tamam vcanım bi ara denerim :) teşekkür ederimmmDene derim nairaydı canım.ben denedim beğendim..doğru düzgün bakıyor.burdan urmiya hatırlamıştı.oda beğenmişti.
teşekkür ederim tatlım. Manyak beni yordu ama dersini de iyi aldıwaaay neler olmuş yine yaa.. deepbluemum, sinirlenme sen boşver ..zaten cvbını vermişsin
off yeter artık ya şu forumu da forum sakinlerini de bi rahat bıraksınlar. gerçekten yeterrr
klotjonun kendisi miymişvalla yalan değil, hep bu alyagsu'nun klothonun reklamını yaptığını düşünüyordum ama elim yazmaya gitmemişti. demek ki kendisiymiş klotho.
canımmmmcabbar falcım benim,nasıl da hakkından gelir,zangır zangır titretirmiş korkudan kirlileri kirpileri..merhametini sevdiğim benim..
Kazen sen ona burada yazmasına bir engel olmadığını söylemene rağmen face'den laf yetiştiriyodu ama burada başka hesabı da olabilir ya da yakın ilişki içerisinde olduğu birileri de olabilir. Benim sıtkım sıyrıldı yeminleYahu bu kirpi kimdir ?
en son affet diye bana yalvarırken sadece fal baktıran biri olduğunu söyleditamamda daha önce buradan birini bunla suçladı o kadın gitti hala aynı düşüncede mi ?
Soytarı kirli kirpi halen daha suç işliyosun haberin yok. lale bana söyledi daha yeni neden bekledim? gül savaş estanbul olduğu çıktı. site yönetmine onu da zaten bildirdim merak etme demek ki suç ortağın senin o. diğer yandan da zaten sen mutlaka birilerini falcı diye itham ettiğin için güldük ama sen bugün iftiraların dozunu kaçırınca kanunları unuttuğunu anladım. sen sitenin gilziliğini fişa edemezsin müşterilerin gizliliğini yani. zaten yönetime ilettim. seni savcılığa bekliyorum ekran görüntülerini aldım. yönetim de zatengerekli cevabı yazacaktır. senin şu saaten sonra her kelimen ayrıca aleyhine ıspat edeceksin resmi yolla benim fal baktığımı. ben zaten müşteri olduğumun ıspatını talep ettim. şu saniyeden itibaren de muhatap almıyorum seni. savcılığa gel koy önüme buradan daduyuralım birlikte hani senin mesaj hakkın yokmuş ya oysa çatır çatır var bunu biliyoruz. açıklandı zaten. buradan ben kendim duyuracam sen de yanımda olacaksın savcılıkta. hatta sen söylersin ben yazarım bak sana açık teklifde bulunuyorum. savcılıkta buraya birlikte yazıcaz daha ne istiyosun? hem helallik için burada yalvarma şansın olur. Mesainin başlamasına az kaldı hadi yat uyu çocuğunu da nereye emanet edeceğini düşün. bekliyorum savcılığa
abooooow ben şimdi nerden başlasam anlatmayane oldu böyle deep im kim bu kirli kirpi
abooooow ben şimdi nerden başlasam anlatmayaben derin mişim ama ben adece derin olmadığımı değil aksne falcı bile olmadığımı ıspatlayıp kapak yaptım o kadar
Evet yaa eğer o reklamı klotho kendisi yaptıysa var ya şok olurumiyi yapmışsın bebek
buralar yine reklamlarla dolmuş
Evet yaa eğer o reklamı klotho kendisi yaptıysa var ya şok olurumhiç yakıştıramadım hiiiç
Gerçi doğru neler gördük buradaben beklerim vallatellwe de baktırmıyorum boşuna değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?