Ben eminim o klothoydu hep klothoyu ovuyodu cunku baska falciyla alakali hic yazisi yoktu..Evet yaa eğer o reklamı klotho kendisi yaptıysa var ya şok olurumhiç yakıştıramadım hiiiç
benimde yazılı baktırdığım fallarda beklentilerimi bulamayacağımı anlamış bulunuyorum,zaten bazı uyanıklarda çok uzun vadeler vermişti,artık iyice keyfim kaçtııKuzum o en son falinda resmen falin basini kopyalamistii bizee bi kac kisiye ayni seyi yapmisti hepsi kafayi yedi yemin ediyorum bi zevkimiz vardi oda gitti bize diyorlar ya islerini gucleriniz yokmu diye en buyuk isssiz kendileri resmen bizi para olarak goruyorlar en cokta bu insanlara dert anlatip ozelimizi sordugumuza uzuluyorum salaklik bizde kuzummmm hic bir falciyada guvenmem bundan sonra sesli fal disindada tek bir fal bile baktirmam onuda baktirmam hatta valla fal falan bitti benim icin salak yerine kondukk:)
pınar gökçeyi demedim,bana uymadı,söyledikleri hep pembeyddi,ama emre dinç bir arkadaşım memnun kaldığını söylemişti,Kızlar, Binnaz Abla'da; Rüya Yildiz,Emre Dinç,Pinar Gokce,Gizem Sitare ve Zuleyha Ustun'u deneyen var mııı? :))))
bende de bilmiş aslında ama her zaman dediğim gibi karşı tarafın hislerini tam bilmiyorum..pınar gökçeyi demedim,bana uymadı,söyledikleri hep pembeyddi,ama emre dinç bir arkadaşım memnun kaldığını söylemişti,
Vayy be uyumuşuz. ben burası dışında diğer fal topiklerine pek girmiyorum demek ki ondan yakalayamamışımBen eminim o klothoydu hep klothoyu ovuyodu cunku baska falciyla alakali hic yazisi yoktu..
Kızlar, Binnaz Abla'da; Rüya Yildiz,Emre Dinç,Pinar Gokce,Gizem Sitare ve Zuleyha Ustun'u deneyen var mııı? :))))
pınar gökçeyi demedim,bana uymadı,söyledikleri hep pembeyddi,ama emre dinç bir arkadaşım memnun kaldığını söylemişti,
bende de bilmiş aslında ama her zaman dediğim gibi karşı tarafın hislerini tam bilmiyorum..ayy çıkmış mıydı arkadaşına
Aylinide meryem diye sikayet edelimsakın denemeyin rezil bir falcı kendisi bir yolun var da ışık gökçe adıyla fal baktı şikayet ettim öyle bıraktı siteyi
Aylinide meryem diye sikayet edelim
Binnazdaki Derin Yüksel ne zama online olur ki?
emre dinç amakız ben ona 3 fal attım geçen yıl biri bile tutmadı atar o kadın
çıkan yok henüz ama anı iyi anlatmış,gelecek içinde beklemesi gerekiyor,bende de bilmiş aslında ama her zaman dediğim gibi karşı tarafın hislerini tam bilmiyorum..ayy çıkmış mıydı arkadaşına
canım bu dediğimiz daha bir kaç ay önce geldi,yani henüz çok yeni birisi,emre dinçten bahsediyoruz yanlışlık olmasın.kız ben ona 3 fal attım geçen yıl biri bile tutmadı atar o kadın
bu arada meryem sadece aylin değil yada fama da daha kimler çıkar kim bilir bu isimler altından
kızlar 1 aydır fal atmıyorum zaten atacak birini de bulamıyorum
canım burada hatlar karıştı galiba kusura bakma lütfencanım bu dediğimiz daha bir kaç ay önce geldi,yani henüz çok yeni birisi,emre dinçten bahsediyoruz yanlışlık olmasın.
canım bu dediğimiz daha bir kaç ay önce geldi,yani henüz çok yeni birisi,emre dinçten bahsediyoruz yanlışlık olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?