Binnaz Abla

benimde yazılı baktırdığım fallarda beklentilerimi bulamayacağımı anlamış bulunuyorum,zaten bazı uyanıklarda çok uzun vadeler vermişti,artık iyice keyfim kaçtıı

pınar gökçeyi demedim,bana uymadı,söyledikleri hep pembeyddi,ama emre dinç bir arkadaşım memnun kaldığını söylemişti,

sakın denemeyin rezil bir falcı kendisi bir yolun var da ışık gökçe adıyla fal baktı şikayet ettim öyle bıraktı siteyi

bu arada meryem sadece aylin değil yada fama da daha kimler çıkar kim bilir bu isimler altından
kızlar 1 aydır fal atmıyorum zaten atacak birini de bulamıyorum

Benim falımda aylin hiç fama gibi konuşmuyordu, yazımını mı düzeltti acaba Ben açıkcası hiçbirinin fama olduğunu düşünmüyorum bende de nesimee hemen hemen aynı cümleyi kurdu ama yine de değil diyorum, saf mıyım neyim ben ya İçimden aylim meryem fama değil diye geçiyor ama benim içime kaldıysak ohooo hooo

Fama eğer sensen biz sana zaten baktırırdık be yaa naptın sen böyle, değilsen de lütfen fama adıyla geri dön sahalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…