Binnaz Abla

buralar epey karışmış( şimdi son durum olarak nazz için ne dersiniz arkadaşlar? bilir mi çıkar mı vs vs.. çıktı diyen var mı?

ben beğendim canım ama çıkar mı bilmiyorum. İş için dedikleri çıkabilir yardım alacağımı söylemiş, alacağım galiba.

kızlaaar piremsesimiz bizim tellwedeki copy-pasteci falcıya da atmış fal

prenses34
peki ben nezipden ayrıldığım zaman nezip benim peşimi bırakıcakmı?sanki hiç beni bırakmıcakmış gibi duruyor.ben gene güvenlik işimi yapacam?nezaman iş değişikliği yapcam?yada farklı bi işimi yapacam?karşıma çıkıcak adamın tipini tarif edebilirmisiniz?boyu kilosu saç ve göz rengi ne?sarışın renkli gözlü uzun boylu zayıfmı?

prenses34
tanışacağı adam tahsillimi maddi durumu iyimi?yaşı yaşıma huyu huyuma uygunmu?daha önce evlenmiş ayrılmışmı?evlenip ayrıldıysa çocuğu varmı?çocuğu varsa eğer kaç çocuğu var?

prenses34
tamam daha sonra tarot yada katina falı yollarım size teşekkürler fal için

duyguraka
Canım, ben teşekkür ederim güzel sözlerin için.. :) Beklerim her zaman.. Yine görüşmek üzere.. Sevgiler.

tabiki yok. ben binnazda sadece bilgeyi seviyorum çünkü sadece onun çıktı. o da sadece kart anlamı söyler.
bilgeyi beğenenler var,bende tutmadı bazen çok gereksiz konuşuyor,bir kaç faldan sonra zaten zapti mümkün olmuyor,sadece konuşuyor bazen falın dışına çıkıyor,evet kartları iyi okur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…