- 15 Ekim 2014
- 278
- 47
- 323
Peki canım Derine atacaktım ama online değil kaç gündürcanım derin anda iyiydi ama bende feci patladı haberin olsun
Peki canım Derine atacaktım ama online değil kaç gündür
hadi yaaben pınar gökçe yi yazdım ama emre dinç daha rezil
hadi yaa(( baktırdın mı ona
Peki canım kahve falında binnazda önerebileceğin biri var mı? anı bilen ve gelecekte dedikleri tutan birisi?atma bacım zaten ne atacaksın
Peki canım kahve falında binnazda önerebileceğin biri var mı? anı bilen ve gelecekte dedikleri tutan birisi?
buralar epey karışmış( şimdi son durum olarak nazz için ne dersiniz arkadaşlar? bilir mi çıkar mı vs vs.. çıktı diyen var mı?
Tamam o zaman ona atayım.tabiki yok. ben binnazda sadece bilgeyi seviyorum çünkü sadece onun çıktı. o da sadece kart anlamı söyler.
Tamam o zaman ona atayım.
tellweden kimi beğeniyorsun :)atma bacım ona dasadece kart yorumu söylüyor baska hiçbir şey söylemez ha bana çıkan ender kişilerden orası ayrı
Kahvede de mi? Söylüyor.atma bacım ona dasadece kart yorumu söylüyor baska hiçbir şey söylemez ha bana çıkan ender kişilerden orası ayrı
ben beğendim canım ama çıkar mı bilmiyorum. İş için dedikleri çıkabilir yardım alacağımı söylemiş, alacağım galiba.
aşk için peki bişey demedi mi? dediyse ve güzel şeylerse onlar da çıksın:)
ben hiç beğenmedim zatensakın denemeyin rezil bir falcı kendisi bir yolun var da ışık gökçe adıyla fal baktı şikayet ettim öyle bıraktı siteyi
evet anı iyi bilmiş,gelecek içinde sanıyorum mart ve nisan ayları demiş,arkadaşın durumunda tam ayrılık yok yanlız.durumları karışık biraz.ben deeinşallah an bende de iyidir.. bilmiş yani demi bana şubat verdii
Ben gecen ay baktirmistim gexmisten bildikleri olmuş begenmistim bencanım bu dediğimiz daha bir kaç ay önce geldi,yani henüz çok yeni birisi,emre dinçten bahsediyoruz yanlışlık olmasın.
olabilir elbette bende dört dörtlük diyemem ben baktırmadım söyleyenin sözleri bunlar,ben pınar gökçe yi yazdım ama emre dinç daha rezil
bilgeyi beğenenler var,bende tutmadı bazen çok gereksiz konuşuyor,bir kaç faldan sonra zaten zapti mümkün olmuyor,sadece konuşuyor bazen falın dışına çıkıyor,evet kartları iyi okur.tabiki yok. ben binnazda sadece bilgeyi seviyorum çünkü sadece onun çıktı. o da sadece kart anlamı söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?