- 30 Ocak 2014
- 4.930
- 10.647
- 408
sesli attı yorum.. bilmiyorum şuan bilmiş mi canım* :)Ben gecen ay baktirmistim gexmisten bildikleri olmuş begenmistim ben
bilgeyi beğenenler var,bende tutmadı bazen çok gereksiz konuşuyor,bir kaç faldan sonra zaten zapti mümkün olmuyor,sadece konuşuyor bazentabiki yok. ben binnazda sadece bilgeyi seviyorum çünkü sadece onun çıktı. o da sadece kart anlamı söyler.
bilmiş mi karışıklığı bebeğim :)evet anı iyi bilmiş,gelecek içinde sanıyorum mart ve nisan ayları demiş,arkadaşın durumunda tam ayrılık yok yanlız.durumları karışık biraz.
bilmiş mi karışıklığı bebeğim :)
evet harfi harfine tutmuş,tabi enerji meselesi
fazla detay veremıyorum ama oldu.ya kızlar ben cok merak ettıgım bırseyı sormak ıstıyorum ozellıkle bır konu acmadım cunku uzun suredır burdakı arkdslarımı tanıyorum ve baska ınsanlar yerıne sızın deneyımınız olup olmadgnı bılmek ısterım sorum da şu :GELECEKTE OLACAK OLAN BIRSEYI RUYANIZDA GÖRDÜĞÜNÜZ OLDU MU
ya canım bir türlü cevabı sana yazamadım bi tuhaflık var anlamadım kusura bakma,çok net şeyler söylemiş birebir hepside tutmuş,sanıyorum enerji çok tutmuşbilmiş mi karışıklığı bebeğim :)
yok canım bu çok ozel bır knu zaten bende bılmek ıstemem ama merak ettım cunku bende bırkaç kez yasadım ve cok garıbıme gıdıyor cevremde byle bırılerı yok oyzden yalnız hıssettım bırde bır dua okudun mu canım yoksa kendlıgınden mı oluyorfazla detay veremıyorum ama oldu.
ya kızlar ben cok merak ettıgım bırseyı sormak ıstıyorum ozellıkle bır konu acmadım cunku uzun suredır burdakı arkdslarımı tanıyorum ve baska ınsanlar yerıne sızın deneyımınız olup olmadgnı bılmek ısterım sorum da şu :GELECEKTE OLACAK OLAN BIRSEYI RUYANIZDA GÖRDÜĞÜNÜZ OLDU MU
kendılıgınden de oldu cok dua ettıgım zamanlarda yol gosterıldıgı zamanlarda oldu ama oyle gormek ıcın ozel dua etmedım:)yok canım bu çok ozel bır knu zaten bende bılmek ıstemem ama merak ettım cunku bende bırkaç kez yasadım ve cok garıbıme gıdıyor cevremde byle bırılerı yok oyzden yalnız hıssettım bırde bır dua okudun mu canım yoksa kendlıgınden mı oluyor
goruyorum hep malesefya kızlar ben cok merak ettıgım bırseyı sormak ıstıyorum ozellıkle bır konu acmadım cunku uzun suredır burdakı arkdslarımı tanıyorum ve baska ınsanlar yerıne sızın deneyımınız olup olmadgnı bılmek ısterım sorum da şu :GELECEKTE OLACAK OLAN BIRSEYI RUYANIZDA GÖRDÜĞÜNÜZ OLDU MU
naz kahveyı suyla destekleyıp bakıyomus begenenı cok sen bılırsın:)Arkadaslar klothodan vazgectim, nazz a kahve atasim var, yada sarayliyi mi beklesem.
bendede çok sık olur,ben rüyalarımla yaşarım desem hani isabet olurya kızlar ben cok merak ettıgım bırseyı sormak ıstıyorum ozellıkle bır konu acmadım cunku uzun suredır burdakı arkdslarımı tanıyorum ve baska ınsanlar yerıne sızın deneyımınız olup olmadgnı bılmek ısterım sorum da şu :GELECEKTE OLACAK OLAN BIRSEYI RUYANIZDA GÖRDÜĞÜNÜZ OLDU MU
maşallah canımmBenimde oldu canim ama cook eskiden, ortaokul caglarimda iki buyuk olay gormustum.
Birkac gun oncesinde gormustum ruyamda.
Tolin bacımm nazın telvedee bi olayımıı olduyduu o başlıkta yaniinaz kahveyı suyla destekleyıp bakıyomus begenenı cok sen bılırsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?