Binnaz Abla

ya kızlar ben cok merak ettıgım bırseyı sormak ıstıyorum ozellıkle bır konu acmadım cunku uzun suredır burdakı arkdslarımı tanıyorum ve baska ınsanlar yerıne sızın deneyımınız olup olmadgnı bılmek ısterım sorum da şu :GELECEKTE OLACAK OLAN BIRSEYI RUYANIZDA GÖRDÜĞÜNÜZ OLDU MU

fazla detay veremıyorum ama oldu.

fazla detay veremıyorum ama oldu.
yok canım bu çok ozel bır knu zaten bende bılmek ıstemem ama merak ettım cunku bende bırkaç kez yasadım ve cok garıbıme gıdıyor cevremde byle bırılerı yok oyzden yalnız hıssettım bırde bır dua okudun mu canım yoksa kendlıgınden mı oluyor

Benimde oldu canim ama cook eskiden, ortaokul caglarimda iki buyuk olay gormustum.
Birkac gun oncesinde gormustum ruyamda.

kendılıgınden de oldu cok dua ettıgım zamanlarda yol gosterıldıgı zamanlarda oldu ama oyle gormek ıcın ozel dua etmedım:)

goruyorum hep malesef

Benimde bisey dikkatimi cekti tellwe de, medyumvedatla medyummemo ayni kisi gibi geliyo bana.
Ikisine de fal attim, ikisi de hemen hemen ayni yorumla dondu, ayni anda sisteme girip, ayni anda cikiyolar.
Uzun zamandir takip ediyorum onlari, gicik oldum da.

bendede çok sık olur,ben rüyalarımla yaşarım desem hani isabet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…