aaaciddimisin ya benım gıbı yanııı:/bendede çok sık olur,ben rüyalarımla yaşarım desem hani isabet olur
naz diil yavrum klotho kendı reklamını yapıyomus burda banlandıTolin bacımm nazın telvedee bi olayımıı olduyduu o başlıkta yanii
naz kahveyı suyla destekleyıp bakıyomus begenenı cok sen bılırsın:)
Reklammıı kaçırmışımm okuyamıyorumm hepsiniiinaz diil yavrum klotho kendı reklamını yapıyomus burda banlandı
ne atmıstın canım?Nazzin fali sonunda geldibence cogu falcidan iyidi nokta atislariylariyla dolu bir faldi gelecekle ilgili soyledikleri ins cikar
hı hı hemde benim rüyalarım anlatılmaz olur,bazı insanlarda bu vardır,aaaciddimisin ya benım gıbı yanııı:/
Cnm sen kcnci siradaydin bnm fala hala bkmdi11111Nazzin fali sonunda geldibence cogu falcidan iyidi nokta atislariylariyla dolu bir faldi gelecekle ilgili soyledikleri ins cikar
Tarot atmistim canim iliskimizin durumunu falan bilmis bnm suan yasadigim bazi sikintilar var onlari bilmis benim adamin romantik olmadigini okuz oldugunune atmıstın canım?
Ben bugun ilk siradaydim tatlim 3 gundur bekliyordumCnm sen kcnci siradaydin bnm fala hala bkmdi11111
iyi geceler canım umarım bana da bilmiştirhepimize iyi geceler,hayırlı rüyalar görelim inşallah,mutluluk huzur sağlık üstümüzden eksik olmasın.
kaç vade bilmem ama mart nisan demiş sanırım.inşallah sanada bilmiştir canım.iyi geceler canım umarım bana da bilmiştirarkadaşına kaç vade vermiş
bebeğim vallaha onun ruh halini bilmiyorum bize de şubat ayı içinde birliktelik demiş ruh hali kötüymüş onun öyle diyor.. beni sevdiğini hissetmiş bilmiyorum aslında yorumları tatmin ediciydi yaa. hayırlısı diyelim:)) inşallah olur diyorum benkaç vade bilmem ama mart nisan demiş sanırım.inşallah sanada bilmiştir canım.
Belki benim ki de aynidir
Aldı boyunun ölçüsünü. Burada herkesi boş sanıyo insanlar dışarından ama şimdi bir daha baksınlar. Fal baktırıyoruz diye sanki boş insanızDeep bacım neler olmuşş yaaa giremiyorum cokk telaşımızz cokk çokk iyi yapmışsınn haketmişş salak yaa ben onunn kadınn olduğunaa bile inanmıyorumm ciddiyee alıpp hiç yazmayacaktıkk ezikkAngel of Love
Canım özel değilse atar mısın falınıBelki benim ki de aynidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?