Ben birinin evine gitmistim astral seyahat oluyor galibaya kızlar ben cok merak ettıgım bırseyık ıstıyorum ozellıkle bır konu acmadım cunku uzun suredır burdakı arkdslarımı tanıyorum ve baska ınsanlar yerıne sızın deneyımınız olup olmadgnı bılmek ısterım sorum da şu :GELECEKTE OLACAK OLAN BIRSEYI RUYANIZDA GÖRDÜĞÜNÜZ OLDU MU
ben de kahve atmıştım anı iyi bilmişti. bana nisan demişti az kaldı çıkarsa yazıcam. size ay olarak zaman verdi mi?Tarot atmistim canim iliskimizin durumunu falan bilmis bnm suan yasadigim bazi sikintilar var onlari bilmis benim adamin romantik olmadigini okuz oldugunubunun gibi cogu seyi tutturmus
canım tabiki enerji meselesi,dediği zamanı beklemek görmek lazım.bebeğim vallaha onun ruh halini bilmiyorum bize de şubat ayı içinde birliktelik demiş ruh hali kötüymüş onun öyle diyor.. beni sevdiğini hissetmiş bilmiyorum aslında yorumları tatmin ediciydi yaa. hayırlısı diyelim:)) inşallah olur diyorum ben
vay be astral seyahat en zor olnıBen birinin evine gitmistim astral seyahat oluyor galiba
Birde alakasiz bisileri önceden gördüğüm oldu
evet yaa çok zor. onu yapabilsek süper olur:).sevgilisinin evine ya da olduğu yere giden varmış. fala falan da gerek kalmaz napıyo öğreniriz hemen:)vay be astral seyahat en zor olnı
iyi de isteyerek olmadi ki kendiliginden tanimadigim bi eve gittim esyalar filan hala aklimdavay be astral seyahat en zor olnı
Derin2013 demi copypaste yapmış???!!!Ben de bırakıyorum bu fal işini, çok istersem 2 3 kişi belirledim kafamda onlara atarım. Bu nedir ya internet başında oturup, iki bir şey sıkmakla kendilerini iyice zeki sanmaya başladılar. Ama onlara bu primi biz veriyoruz. Ben kendi adıma vermem artık. Zaten çok atmıyordum, hiç atmam. Hiçbirinin hiçbir şey bildiği de yok. Baktırdığım kişiden resmen soğumaya başladım. Şu foruma girmediğim zaman aklıma bile gelmiyor. Buraya girip fal konuşunca kaptırıyorum,o da eskisi kadar değil. Ben de bir şeyler sönmeye başlamış hatta belki de sönmüş. Bir falcı da bana bunu demedi. Kendi kendimizi kandırmayalım kimsenin bir şey bildiği yok attığı tutarsa bildi oluyor, bazı istisna seyler var kişiden kişiye değişen,enerji gibi mesla. Enerjimin tuttuğu falcıyı bulursam baska kimseye atmam zaten. Aslında ben burada reklam çabalarına girmelerine cok fazla sinirlenmiyorum. Bu bir piyasa, falcılarda isimlerini satıyorlar, gelip burada reklam yapmaya çalışması çok şaşırtıcı bir şey değil. Forumu bozuyor yapmasalar daha iyi. Ama benim asıl delirdiğim aynı falı iki kişiye atmak. Hele ki derin23 gibi en düşük falı 25 lira olan biri yaptıysa artık hiçbir şey demiyorum. Pes. Bana yapan falcıya da haram zehir zıkkım olsun verdiğim para. Ben onlara saygı duyuyorum yaptıkları işi gerçekten iş olarak görüyorum, onların da bana saygı duyması lazım. Gerildim bir artık yeminle.
Belki benimde aynidir karsilastiralimBelki benim ki de aynidir
Derin2013 demi copypaste yapmış???!!!
Pes artık!! Bu ne sahtekarlıktırr.. Nasıl bir durumum içindeyiz biz??
yaaaa off offffCanım ben baktırmadım. Geçmiş sayfalarda iki arkadaşımız karşılaştırmış hemen hemen aynı falmış. Valla çok iğrenç bir şeyin içindeyiz. O yüzden yavaş yavaş kopsak hiç fena olmaz. Benim içtenliğinden emin olduğum iki üç insan var onlara atarım diye düşünüyorum. Bir selena bilip bilmemesi hiç önemli değil, param yok desen bakar. İki ecem o da yanı şekilde, bir de naz bana çok içten bir şey yazmış. Dediğim gibi bu kişilerin içtenliğine inandım, bilip bilmemeleri önemli değil,kimse bilmiyor ama paraya tamah etmemek sanırım bu piyasada az bulunan bir özellik. O yüzden bu kişileri sevdim.
yaaaa off offffona bakarsanız selin de hemen hemen herkese bana dahil yok yeni biri olacak 2 erkek arasında kalıcan, yok raniası bu adam senin kaderin muhabbeti, klothosu derin i ,kirlisi kirpisi ne pis işlerin parçası olduk şahsım adına eleye eleye en fazla 4 falcı belirleyip,onlara da belli aralıklarla gönderme kararı aldım.
Bizi kandırmalarına müsade etmeyelim artık!!Canım ben baktırmadım. Geçmiş sayfalarda iki arkadaşımız karşılaştırmış hemen hemen aynı falmış. Valla çok iğrenç bir şeyin içindeyiz. O yüzden yavaş yavaş kopsak hiç fena olmaz. Benim içtenliğinden emin olduğum iki üç insan var onlara atarım diye düşünüyorum. Bir selena bilip bilmemesi hiç önemli değil, param yok desen bakar. İki ecem o da yanı şekilde, bir de naz bana çok içten bir şey yazmış. Dediğim gibi bu kişilerin içtenliğine inandım, bilip bilmemeleri önemli değil,kimse bilmiyor ama paraya tamah etmemek sanırım bu piyasada az bulunan bir özellik. O yüzden bu kişileri sevdim.
kızlar tellwe ecemmı nazmı?
kahve atcam cıcım ama hangısı karar veremedımEcem kahveden ise naz kahve ama kahve atmayacaksan bilemiyorum cicim
Atarim tabiBen birinin evine gitmistim astral seyahat oluyor galiba
Birde alakasiz bisileri önceden gördüğüm oldu
kahve atcam cıcım ama hangısı karar veremedım
ben her 2sinden de memnun kaldım ecemin tarzı fazlasıyla saraylıya benziyor yani ben çok benzettim bi an o mu diye de geçirmedim değil, naazz da iyidir amakızlar tellwe ecemmı nazmı?
naz a kahve at ama kart fallarını da iyi yorumluyorkahve atcam cıcım ama hangısı karar veremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?