Binnaz Abla

Ben birinin evine gitmistim astral seyahat oluyor galiba
Birde alakasiz bisileri önceden gördüğüm oldu

Tarot atmistim canim iliskimizin durumunu falan bilmis bnm suan yasadigim bazi sikintilar var onlari bilmis benim adamin romantik olmadigini okuz oldugunu bunun gibi cogu seyi tutturmus
ben de kahve atmıştım anı iyi bilmişti. bana nisan demişti az kaldı çıkarsa yazıcam. size ay olarak zaman verdi mi?

canım tabiki enerji meselesi,dediği zamanı beklemek görmek lazım.

Ben de bırakıyorum bu fal işini, çok istersem 2 3 kişi belirledim kafamda onlara atarım. Bu nedir ya internet başında oturup, iki bir şey sıkmakla kendilerini iyice zeki sanmaya başladılar. Ama onlara bu primi biz veriyoruz. Ben kendi adıma vermem artık. Zaten çok atmıyordum, hiç atmam. Hiçbirinin hiçbir şey bildiği de yok. Baktırdığım kişiden resmen soğumaya başladım. Şu foruma girmediğim zaman aklıma bile gelmiyor. Buraya girip fal konuşunca kaptırıyorum,o da eskisi kadar değil. Ben de bir şeyler sönmeye başlamış hatta belki de sönmüş. Bir falcı da bana bunu demedi. Kendi kendimizi kandırmayalım kimsenin bir şey bildiği yok attığı tutarsa bildi oluyor, bazı istisna seyler var kişiden kişiye değişen,enerji gibi mesla. Enerjimin tuttuğu falcıyı bulursam baska kimseye atmam zaten. Aslında ben burada reklam çabalarına girmelerine cok fazla sinirlenmiyorum. Bu bir piyasa, falcılarda isimlerini satıyorlar, gelip burada reklam yapmaya çalışması çok şaşırtıcı bir şey değil. Forumu bozuyor yapmasalar daha iyi. Ama benim asıl delirdiğim aynı falı iki kişiye atmak. Hele ki derin23 gibi en düşük falı 25 lira olan biri yaptıysa artık hiçbir şey demiyorum. Pes. Bana yapan falcıya da haram zehir zıkkım olsun verdiğim para. Ben onlara saygı duyuyorum yaptıkları işi gerçekten iş olarak görüyorum, onların da bana saygı duyması lazım. Gerildim artık yeminle.

Derin2013 demi copypaste yapmış???!!!

Pes artık!! Bu ne sahtekarlıktırr.. Nasıl bir durumum içindeyiz biz??

Derin2013 demi copypaste yapmış???!!!

Pes artık!! Bu ne sahtekarlıktırr.. Nasıl bir durumum içindeyiz biz??

Canım ben baktırmadım. Geçmiş sayfalarda iki arkadaşımız karşılaştırmış hemen hemen aynı falmış. Valla çok iğrenç bir şeyin içindeyiz. O yüzden yavaş yavaş kopsak hiç fena olmaz. Benim içtenliğinden emin olduğum iki üç insan var onlara atarım diye düşünüyorum. Bir selena bilip bilmemesi hiç önemli değil, param yok desen bakar. İki ecem o da yanı şekilde, bir de naz bana çok içten bir şey yazmış. Dediğim gibi bu kişilerin içtenliğine inandım, bilip bilmemeleri önemli değil,kimse bilmiyor ama paraya tamah etmemek sanırım bu piyasada az bulunan bir özellik. O yüzden bu kişileri sevdim.

yaaaa off offff ona bakarsanız selin de hemen hemen herkese bana dahil yok yeni biri olacak 2 erkek arasında kalıcan, yok raniası bu adam senin kaderin muhabbeti, klothosu derin i ,kirlisi kirpisi ne pis işlerin parçası olduk şahsım adına eleye eleye en fazla 4 falcı belirleyip,onlara da belli aralıklarla gönderme kararı aldım.

en güzeli hayatım çünkü kendilerini çok zeki sanmaları benim iyice sinirimi bozmaya başladı. En azından sinirimiz bozulmaz.

Bizi kandırmalarına müsade etmeyelim artık!!
Ben şahsen artık çok emin olduğum bir iki falcı dışında sanalda fal baktırmayacağım!!

Kızların dediği doğru. Hangimizin falı birebir çıktı ki sanki?? Tutanlar da çok basit şeyler.. Olacak ya da olmayacak.. Bunu bilmek için de muneccim olmaya gerek yok. Yüzde elli şansın var zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…