Binnaz Abla

Benim artik kimseye guvenim yok greyim girer burda bi kac insanla muhabet ederim artik onada guvenim kalmadi samuka denen insanda burda samimi oldugu faceden kayitli olan insanlar vardi o kadar zekiler ki bii keriz yerine koyup resmenn muhabet edip sonrada falci ovup fal baktiriyorlar daha oncedende yasadik bunlari falci olmasalar bile falci yamagi oluyorlar kendileri Baldankabak sanada sonuna kadar katiliyorum biz bunlara para veriyoruz yaa ama aklimiz basimiza gelmiyor iki muhabet sonra yeniden ayy sunun kayvesimi iyidir bunun birisi mi iyidi diyee bizde salaklik ve gercektende buraya girmeyince fal aklima gelmiyor yeni gelen insanlardandan da yeni muhabetlerdende hosnut deggilim kimse yanlis anlamasin ama gecen gun sercenin_gozyasi bisey demisti insanlar ona karsi gelmisti a sonuna kadar katiliyorum arkadasima bosu bosunaa gelmiycek birsey icin umut edip iki paralik insanlarin lafina bakmayin kizlar biraz aklimizi basimiza almanin zamani geldi gercekten kimseye guvenip kalmadi ne formdaki insanlara ne falcilara nede baktirip umit besledigimiz fallara ileri derecede pskolojik sorunlari oldugunu dusunuyorum ve bu insanlara biz hayatimizi anlattik yemin ediyorum kendime kiziyorumm ahh ahh bunlara sordugumuz iliskiden ne hayir gelir allah askina boyle insanlarin anca gozu kalir agizlari o kadar iyi laf yapiyor ki baskada gercekten bisey demek istemiyorum cok sinirliyim sunuda fark ettim burayo sanal ortami cok ciddiye alan insanlar bunlar arkadasim bunu elbet okuycaksiniz burasi sanal gercek degil biz bi sekilde dertlesip kafa dagitiyoruz ama siz bu kadar ciddiye alip dolaplar cevirip bizim paramizi goturme derdindesiniz ya o paralar bogazinizdan gecmesin insallahhh

iyi de isteyerek olmadi ki kendiliginden tanimadigim bi eve gittim esyalar filan hala aklimda
birkac hafta sonra gercekten gittim o eve megersem komsunun eviymis
keşke bende de istemeyerek öle şeyler olsa :)) ama çok istedigim ıcın olmaz heralde:))uzerınde çalışıyorum

selin sana da mı 2 erkek arasında dedı ya.s.s.s bana da öle dedı ama olmayacak tabkı.s.s

Aminnnnn... Bu işi sahtekarlıkla yapana haram zıkkım olsun hakkımız!!!

selin sana da mı 2 erkek arasında dedı ya.s.s.s bana da öle dedı ama olmayacak tabkı.s.s
ahaha her falcının herkese söylediği bi mottosu var sanırım....
selin : hayatına yeni birisi girecek, 2 eskisi de dönecek.. 2 erkek arası uzuun kararsızlık yaşayacaksın
Rania: bu adam senin kaderin , ne yaşarsanız yaşayın,kim girerse girsin elleriniz birleşecek
Maya : valla canım bişi diyim mi çok güzel ferah geldi fincanın
Nesibe : balım yine çok çok yoğunlaştığımda bu adam seviyor ama cesareti yok
Selena : canım fal bu çıkar çıkmaz ben iddia etmiyorum ama fala çok bağımlı kalmadan kaptırmadan yaşa..
Bu böyleeee gider uzar liste..........

Nesibe : balım yine çok çok yoğunlaştığımda bu adam seviyor ama cesareti yok

Buna çok güldüm vallahi öyle bian aklıma falı geldi de,

Balım yine çok yoğunlaştığımda vss vss. yine çok çok yoğunlaştığımda

Canim sonuna kadar hak veriyorum..Aslinda su an düsününce eskidende caresiz kaldigimiz oluyordu fal bize ne katti ayni seyleri daha agir yasatti belkide fazla umutlandirdi ee sonuc noldu gene ilk bastaki halimiz..
KEske fallar tutsa ama tutmuyor iste pembe tablolar neler neler gördük hepsi foss
Olmayacak is dedim herkes bana kizdi herkesi yargilamisim ben kimseyi yargilamadim .Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar bendekide o hesap bazen tutamam kendimi. ..
Alinmamasi gereken herkes alindi zaten polemige girmek istemedim cekileyim dedim kirpi olayini da okuyunca dayanamadim yazdim.
Ama bu kurdugumuz güzel ortami baltalamaya calisan insanlarda oluyor görüldügü gibi. Disardan icerden sacma sapan saldirilar. Alti üstü fal baktirdik nelerle ugrastik insan artik kaldiramiyor. Bisiyler paylastigin arkadasindanda mi süphe duycaksin yani artik.. Genede kötü düsünmek istemiyorum.Burdan gercekten sevdigim ve deger verdigim arkadaslarim oldu o yüzden kalp kirmak hicbirimize yakismaz yok yere..

noldu ki o da mı banlandı ,niye gitti nereye gitti.. thalix gel kız buraya hepi topu kaç kişi kaldık
Canim buralardayim ama daha az girmeye calisicam topice cünkü fal baktirmak istemiyorum

topıge bıde bana sınırlenıp kaçtııı
Haha seni yerim bitanemsin :)

ahahahah nesıbe ablnn cumelerını duymayalı uzun zaman oldu ya.s.s. ben buna da hıc ınanmıyorum seven adam!) mutlaka teklıf eder.

selena sna ne guzel acık konuşmuş ya bana giydirdi resmen.. herkes benı begenıyormuş ama naz etmem gerekrmış eskısıde hayatta dönmezmış o mutluymuş..

rezzanın gecen sene baktırdıgım falı 1 konu harıc cıkmıstı ona atıyım dedım ama yakalayamadım
tüh ya .s ama kımse 2. 3. falını begenmemış hep destek mesajı gıbıydı dıyolar dertleştık sankı gbı.. sadece ılk falı fal gıbymış..sende bırıncı falda bılınmesı zor seylerımı bıldı canım

valla bendede 2 falda bılmıstı ılk falında hıcbısey cıkmamıstı eve bılınmesı zor seylerdı verdıgı harfler falan tutmustu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…